#Horonda bağımsızlığını İlan eden dayı

Bursa'daki İşkenceci Cani Teyzenin İfadesinde Şoke Eden Detaylar! 12:22

Bursa'daki İşkenceci Cani Teyzenin İfadesinde Şoke Eden Detaylar!

Bursa'da tahliye için girilen çöp evde bulunan 9 yaşındaki çocuk koruma altında. Çöp eve giren ekipler büyük bir dramla karşılaştı. 9 yaşında bir çocuk teyzesi tarafından evin odasına 1 yıl boyunca kilitlenmişti. Evden k..

Aşıya Teşvik Eden Ünlüler  _  Tarihe Not Düşülsün 02:09

Aşıya Teşvik Eden Ünlüler _ Tarihe Not Düşülsün

Aşıya Teşvik Eden Ünlüler _ Tarihe Not Düşülsün..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 5 ay önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi 01:19

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi

Kosova ile Sırbistan arasında tansiyon iyice yükseldi. Uzmanlar 2013 yılından bu yana yaşanan en büyük kriz olduğunu belirtiyor. 2013 yılında AB’nin arabuluculuğunda iki ülke arasında ilişkiler normalleştirilmişti. Bu du..

Çöl ateşi: Kürdistan'ın dünya kupasında başkaldırdı 25:30

Çöl ateşi: Kürdistan'ın dünya kupasında başkaldırdı

Kürdistan futbol takımının gözünden bakan bağımsızlığını ilan edemeyen insanların hayalleri, resmi vatandaş olmayan ülkeler için isyancı dünya kupası nda yarışıyorlar. 2016 yazında olağanüstü bir turnuva gerçekleşti:..

  • Cowboy tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsimsizler - Fatih ve Dayının Kavuşma Anı! 05:12

İsimsizler - Fatih ve Dayının Kavuşma Anı!

Helikopter kazasından sağ kurtulan Fatih ve Dayı, bu olayın ardından ilk kez karşı karşıya geliyor! İşte Fatih ve Dayı'nın karşılaştığı o anlar... İsimsizler son bölümde, son olarak helikopter kazasında birlikte olan Fat..

  • ANKA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle 24:53

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle

Cihangir Göker'in sunuculuğunu yaptığı programda; dönemin Dışişleri Bakanı Turan Güneş ve BaşbakanBülent Ecevit ile harekat öncesi yapılan röportajlar eşliğinde 2. Kıbrıs Barış Harekatı sebepleri ve sonuçları ile ele alı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Esat Kabaklı  Yol Yemez 03:25

Esat Kabaklı Yol Yemez

Yol yemez yol yemez Elazizde bir dayı var yol yemez Derdemez derdemez Kendine dayı der nazmi yol yemez Beyaz gömlek yaka açık Azıcık şahkülden kaçık Emniyetle arsı açık Yol yemez yol yemez Geçen gördüm gene yolda Tesbi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi 01:30

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi

Bu hafta Postcards’ı Özbekistan’ın doğusundan bildiriyoruz. Aydar Gölü ülkeyi ziyaret edenleri bambaşka bir atmosfere sürüklüyor. Özbek çöllerindeki macera dolu deve ulaşımı ise her geçen gün daha çok turist çeken bir et..

32 Kişilik Mikro Ulus_ Molosya 01:59

32 Kişilik Mikro Ulus_ Molosya

Dünya genelinde 78 mikro ulus var. Mikro uluslar, herhangi bir devlet ya da uluslararası kuruluş tarafından tanınmamış, fakat belirli bir bölgede hak iddia edip kendi kendine bağımsızlığını ilan eden ülkelere deniyor ve ..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında 01:10

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında

Katalonya’nın bağımsızlık uygulamasını erteleyen Katalan lider Carles Puigdemont’nun üzerindeki siyası baskı giderek artıryor. Katalonya Bölgesel Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont’un Katalonya’nın bağımsızlığını ilan e..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

El Clasico Tarih Mi Oluyor 01:48

El Clasico Tarih Mi Oluyor

İspanya merkezi yönetiminin 'Yok sayarız' açıklamasına rağmen bağımsızlık referandumuna giden Katalonya özerk bölgesinde büyük olaylar çıkmış ve binin üzerinde gösterici yaralanmıştı. Referanduma en büyük destek ise Kata..

Turna Balığı Avı Bu Videoyu İzleyin Çok Güleceksiniz 00:51

Turna Balığı Avı Bu Videoyu İzleyin Çok Güleceksiniz

Adam koca Turnayı yakalamış, satmayı düşünürken Turna bağımsızlığını ilan ediyor :D Balık avı zevk için yapılır, ticarete dökmeyelim lütfen..

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yasmin Erbil - Babam Zaten Güzelsin Göstermene Gerek Yok Diyor! 03:15

Yasmin Erbil - Babam Zaten Güzelsin Göstermene Gerek Yok Diyor!

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil ile annesi Nergis Kumbasar’ın gölgesinden sıyrılıp bağımsızlığını ilan etti! İlk röportajını verdi. Mehmet Ali Erbil'in Kızı Yasmin Erbil'e Evlilik Teklifi Yağıyor Paylaştığı fotoğra..

  • ANKA tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor 01:15

Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor

Katalonya’da bağımsızlık yanlısı sivil toplum kuruluşu liderlerinin tutuklanmasına tepkiler artıyor. Sağanak yağmura rağmen Barcelona’daki merkezi hükümet binasının önünde toplanan kalabalık Jordi Sanchez ve Jordi Cuixar..

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak 01:18

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İsrail büyükelçiliği'nin Kudüs'e Mayıs ayında taşınacağını açıkladı. Daha önce Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı bir yetkili de ABD'nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs'e Mayıs ayında..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Halk Otobüsüne Hallenen Adam 01:26

Halk Otobüsüne Hallenen Adam

Ülkemizde çekildiği görülen görüntüde halk otobüsüne hallenen dayı. Aklımıza dayı bu nasıl bir yokluktur sözünü getiriyor....

  • JET TV tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizler 13.Bölüm - Fatih ve Dayının Bulunduğu Helikopter Düşüyor! 05:36

İsimsizler 13.Bölüm - Fatih ve Dayının Bulunduğu Helikopter Düşüyor!

Fuat'ı, Ankara'ya götüren Fatih ve Dayı'nın bulunduğu helikopter düşüyor! İsimsizler sezon finali bölümünde Fuat'ın anlatacağı sırlar ile hizmetin tüm oyunlarını ifşa etmek isteyen ve onu Ankara'ya götürmeye karar veren ..

  • ANKA tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle 1:21:59

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, başlık parası biriktirmek için İstanbul’a giden İbrahim’in hikâyesini anlatır. Emine ile İbrahim birbirlerini sevmekte ve evlenmek istemektedirler. Emine Dayı Bey’in kızı, İbrahim ise çobandır. Dayı Bey, b..

Ocaklı Dj 00:10

Ocaklı Dj

Bu Dj dayının hiç bir alet edevat ve elektriğe ihtiyacı yok, dayı için tek gerekli şey bir ocak... Dayı eline aldığı ocak ile Dj olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..