#Horonda bağımsızlığını İlan eden dayı

Söz | 51.Bölüm 2:28:01

Söz | 51.Bölüm

Başka bir kimlikle hayatına devam eden Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) yaşadığı acılar hala dinmemiştir. Üniformasından ve Tim’den uzak olmanın zorluğu bir yana, yalnız hayatında ona eşlik eden şey kâbusları ve kaybettiklerinin..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İsmail Özen - Demedim mi 03:47

İsmail Özen - Demedim mi

Demedim mi şarkı sözleri ile O yar belasını bulmuş Duydum benden beter olmuş Gece gündüz ağlar olmuş Eden bulut demedinmi Gönül vermiş bir soysuza Kendi gibi vefasıza Hasret kalmış bahar yaza Eden bulur demedimmi Kaç ..

Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover ) 03:19

Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover )

Düzenleme: Oğuz Tarhanlı Klarnet: Bahattin Duyarlar Gitar: Ömercan Özüaydın Keman & Bağlama: Ahmet Ayzit Video: Can İpek Kamuran Akkor Güldürmedin hep ağlattın Derdi bana sen tattırdın Dert üstüne zulüm yaptın San..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

Kısmetse Olur- Ünal'ı Hıçkırıklara Boğan Aşk İtirafı! 03:24

Kısmetse Olur- Ünal'ı Hıçkırıklara Boğan Aşk İtirafı!

Kısmetse Olur programında 21 Şubat Salı günü yayınlanan yeni bölümde, Gözde'ye olan aşkını ilan eden Ünal, ondan karşılığını bulamayınca gözyaşlarını tutamadı.Sinirlerine hakim olamadı...

  • ANKA tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Ünal'dan Gözde'ye Tokat Gibi Sözler! 03:58

Kısmetse Olur - Ünal'dan Gözde'ye Tokat Gibi Sözler!

Kısmetse Olur programının 23 şubat tarihinde yayınlanan son bölüm de;Gözde'ye iki gün önce aşkını ilan eden Ünal,bugün tokat gibi sözlere imzasını attı...

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsa İçin Kılıf Türkiyede İlk Fragmanı 02:10

İsa İçin Kılıf Türkiyede İlk Fragmanı

Bir araştırmacı gazeteci ve kendi kendini ilan eden ateist karısı bir Hıristiyan olduktan sonra Tanrı'nın varlığını kınamak için yola koyulur...

Ajdar: Tarkan'ın Süresi Bitti Gerçek Star Benim 10:05

Ajdar: Tarkan'ın Süresi Bitti Gerçek Star Benim

Şule Zeybek, Lerzan Mutlu ve Aytuğ Kolankaya'nın telefon konuğu Ajdar oldu!Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek kendisini star ilan eden, Ajdar'la dalga geçtiler...

  • ANKA tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Buse Narcı Sevgilisi Cemre Burak'ı Elleriyle Besledi 01:11

Buse Narcı Sevgilisi Cemre Burak'ı Elleriyle Besledi

Aşklarını geçen hafta Instagram’da ilan eden Buse Narcı ve Cemre Burak, Bodrum tatiline devam ediyor Türk Malı’nda ‘Selin Kuzu’yu canlandıran Buse Narcı (24) adını kendinden 20 yaş büyük olan Özcan Deniz ile yaşadığı ili..

  • ANKA tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meşru ve Makul Olmayan Bağımsızlık 03:39

Meşru ve Makul Olmayan Bağımsızlık

Bir topluluğun, içinde yaşadığı ve vatandaşı olduğu ülkeden ayrılıp bağımsız olmayı istemesinin çeşitli sebepleri vardır; benim tahlil ederek bir sonuca ulaşmak istediğim sebep dinî olanıdır. Bir Müslüman topluluk, halkı..

Sihirbaz, Ayin Sırasında Kaynayarak Öldü 01:02

Sihirbaz, Ayin Sırasında Kaynayarak Öldü

Malezya'da bir Çin tapınağında kendini sihirbaz ilan eden adam, yaptığı ayin gereği girdiği kazanda 30 dakika sonra bir şeylerin ters gitmesiyle kaynayarak hayatını kaybetti. Tüyler ürperten görüntüler amatör kameraya bö..

İmam Hatiplilerden Muhteşem 'Kudüs' Kareografisi 00:57

İmam Hatiplilerden Muhteşem 'Kudüs' Kareografisi

Karaman 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan eden ABD'ye tepki olarak Özgür Kudüs kareografisi yaptılar...

Canlı Yayında Tacizde Bulunan Taraftarı Mikrofonla Döven Kadın Muhabir 00:37

Canlı Yayında Tacizde Bulunan Taraftarı Mikrofonla Döven Kadın Muhabir

Club Deportivo Guadalajara'nın CONCACAF şampiyonluğunu ilan ettiği maç sonrasında canlı yayın yapan kadın muhabir, taraftarların tacizine maruz kaldı. Çılgına dönen muhabir, kendisini taciz eden taraftara dönerek mikrofo..

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kangurunun Sahte Mehdi Tuncer Çiftçi ile İmtihanı 01:11

Kangurunun Sahte Mehdi Tuncer Çiftçi ile İmtihanı

Kendini Mehdi ilan eden ve dua ile hastaları tedavi ettiği iddasıyla televizyon ekranlarında canlı dua seansları yapan Tuncer Çiftçi bir kanguruyu bunaltmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Venezuela'da Tehlikeli Gerginlik Sürüyor Taraflar Arasında Çatışma Çıktı 01:36

Venezuela'da Tehlikeli Gerginlik Sürüyor Taraflar Arasında Çatışma Çık

Venezuela'nın başkenti Karakas'ta kendini geçici devlet başkanı ilan eden Guaido ve devlet başkanı Maduro yanlıları arasında yer yer çatışmalar yaşanıyor. Çıkan sıcak çatışma anları cep telefonu kamerasına böyle yansıdı...

Bakan Soylu'dan Timtik'e Şehit Diyen Mesaja Tepki 01:41

Bakan Soylu'dan Timtik'e Şehit Diyen Mesaja Tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir CHP'linin ölüm orucunda hayatını kaybeden DHKP-C avukatı Timtik'i şehit ilan eden mesajını paylaştı. 30 Ağustos eleştirilerine cevap verdi. Adalet Bakanı Gül de İstanbul Baro binasına ..

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..

_Denial_ Sinemalarda 01:57

_Denial_ Sinemalarda

Amerikalı tarihçi Deborah E. Lipstadt’ın, Holokost inkarcısı ilan ettiği İngiliz yazar David İrving’e karşı yürüttüğü yasal mücadelesini anlatan “Denial/İnkar” filmi gösterime girdi. Film’de tarihçi Deborah Lipstadt’ı R..

Porto 0-2 Juventus (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 03:40

Porto 0-2 Juventus (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

Telles atıldı, Juventus acımadı: 0-2 Alex Telles'in kırmızı kartla oyundan atıldığı maçta Juventus, 10 kişilik rakibi karşısında ikinci yarıda bulduğu gollerle güldü; çeyrek finalin kapısını araladı. UEFA Şampiyonlar Li..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Battal Gazi Kimdir? 01:45

Battal Gazi Kimdir?

Battal Gazi veya Seyyid Battal Gazi, 8. yüzyılda yaşadığı tahmin edilen ve hakkında çeşitli inanışlar bırakmış bir liderdir. Malatya Serdarı Hüseyin Gazi'nin oğludur. Annesi Saide Hatun Türk asıllıdır. Battal Gazi Malaty..

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi 03:17

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi

Kıbrıs açıklarında sismik arama faaliyetinde bulunan Barbaros Hayreddin Paşa Gemisi mürettebatı, münhasır ekonomik alan ihlali uyarısı yapan Rumlara mehter marşı dinleterek karşılık verdi.. Rum sahil güvenliği, Kıbrıs ..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 İrem Derici, Taşköprü’de Sarımsak Kraliçesi Seçildi 05:40

İrem Derici, Taşköprü’de Sarımsak Kraliçesi Seçildi

Taşköprü Belediyesi tarafından 31.’si düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alana ünlü pop müzik sanatçısı İrem Derici, en sevdiği yemeğin kuru fasulye olduğunu söyledi. Taşk..

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..