#Horonda bağımsızlığını İlan eden dayı

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi 02:41

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi

1957-58 sezonunda Trabzon'da oynanan Türkiye Amatör Futbol Şampiyonasında Trabzon İdmanocağı ile Ankara Havagücü tüm maçlarını kazanarak final maçını Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynarlar Maçta taraflar eşitliği bozam..

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Leon İhanet Edecek mi 05:36

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Leon İhanet Edecek mi

Hapishaneden kaçmayı başaran Leon, Ali Kemal ve Hilal tarafından saklanmayı başarır. Yaptıkları yardım sonrasında Leon öyle bir karar verir ki, herkesi şok eder. Silahların Afyon'a kaçırılmasına göz yuman Leon, hem kendi..

  • ANKA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 38.Bölüm - Gözdenin intikam oyunu! 04:16

Bodrum Masalı 38.Bölüm - Gözdenin intikam oyunu!

Yaptıklarından sonra Evren'e güvenmemeyi öğrenen Gözde, ağabeyi Bora'yı kurtarmak için öyle bir plan yapıyor ki! Düşük yaptıktan sonra herkesi hamilelik oyununa inandıran Gözde, Yıldız'ın işin gerçeğini öğrenmesi sonrası..

  • ANKA tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnternetten 7 liraya aldığı paket 3 bin 843 lira olarak geri döndü 02:49

İnternetten 7 liraya aldığı paket 3 bin 843 lira olarak geri döndü

Bursa'da bir kişi, dünyaca ünlü ikinci el ürün satan internet sitesine cep telefonunu satmak için ilan verdi. Ancak kredi kartından 3 bin 843 liralık alışveriş yapıldığını öğrenince şok oldu...

Stockholm'de ABD Büyükelçiliği önünde Kudüs protestosu 05:02

Stockholm'de ABD Büyükelçiliği önünde Kudüs protestosu

İsveç'in başkenti Stockholm'de yüzlerce kişi bir araya gelerek, ABD Başkanı donald Trump'ın, Kudüs'ü İsrail'İn başkenti ilan etmesini protesto etti...

Mahmut Tuncer Halay Komutanı Oldu 06:51

Mahmut Tuncer Halay Komutanı Oldu

Halay denilince akla gelen isimlerden ünlü türkücü Mahmut Tuncer, 2018 yılını halay yılı ilan ettiklerini ve 21. Halay Komutanı olarak Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinde proje çalışmalarına başladıklarını söyledi...

  • BETA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öykü Karayel Ve Can Bonomo Nişanladın Mı Açıkladılar 01:35

Öykü Karayel Ve Can Bonomo Nişanladın Mı Açıkladılar

Can Bonomo, sosyal medya hesabından paylaştığı aşk pozuyla Öykü Karayel'e olan aşkını bir kez daha ilan etti. Can Bonomo'nun bu paylaşımı akıllara 'Nişanlandılar mı?' sorusunu getirdi. Ve gazetecilerin bu söylentiyi sor..

  • BETA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Yasa Dışı PKK Yürüyüşü Durduruldu 00:56

Almanya'da Yasa Dışı PKK Yürüyüşü Durduruldu

Almanya'nın Köln kentinde sokağa çıkan terör örgütü PYD/PKK yandaşlarının yürüyüşü, polis tarafından yasa dışı ilan edilerek durduruldu...

Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı 00:35

Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?31.05.2017 - 12:36 | Son Güncelleme: 31.05.2017-23:19 Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul dizisi 89. bölüm ile ekrana geldi. Zen..

Tetikçiler Film İzle 1:58:53

Tetikçiler Film İzle

TETİKÇİLER – LOOPER FULL TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE Film zamanda yolculuğun mümkün olduğu 2077 senesinde geçmekte. Yasadışı ilan edilmiş bu zamanda yolculuğu sadece mafya kullanmakta ve ortadan kaldırmak istediği kişileri geç..

  • Tv Series tarafından
  • 4.308 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli  Maşallah 03:13

Mustafa Ceceli Maşallah

Ne kadar güzelsin doyamam bakmalara Sen benim her şeyimsin sığdıramam sayfalara Yaz yaz kalemim tükenir Ne kadar narinsin kıyamam dokunmaya Ne güzel gözlerin var güneşte çalar elaya Bak bak nefesim tükenir Hayal değil ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan İslam Ülkelerini Topladı Resti Çekti Tarihi Kudüs Konuşması 12:09

Erdoğan İslam Ülkelerini Topladı Resti Çekti Tarihi Kudüs Konuşması

İslam İşbirliği Teşkilatı Kudüs Toplantısı Sonuç Bildirgesi; Kudüs'ü Filistin Devletinin Başkenti İlan Ediyoruz..

Esed Rejimi Ve Destekçileri Doğu Guta'da 10 Sivili Öldürdü 01:42

Esed Rejimi Ve Destekçileri Doğu Guta'da 10 Sivili Öldürdü

Esed rejiminin, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) kararı ve Rusya'nın ilan ettiği 5 saatlik ateşkese rağmen abluka altında tuttuğu Doğu Guta'nın farklı yerleşimlerine düzenlediği saldırılarda 10 sivil yaşamı..

Piyasadaki Suların PH Testi İzlemeden Su Almayın 09:30

Piyasadaki Suların PH Testi İzlemeden Su Almayın

Bu test ile ilgili dikkat edilmesi gereken en önemli konu şu: bu testin sonucu suların kirli ya da temiz olduklarını veya sağlıklı/sağlıksız ayrımı yapmıyor. Bu test sadece ilan edilen pH değerleriyle gerçek değerler tut..

  • JET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sıfır Bir 4. Sezon Orijinal Fragmanı 01:49

Sıfır Bir 4. Sezon Orijinal Fragmanı

Bu hapishanede kendini padişah ilan edenin saltanatı kanlı biter! SıfırBir 4. sezon ilk bölümüyle 7 Haziran’da..

Kolombiya'da Farc Son Silahlarını da Teslim Etti 01:18

Kolombiya'da Farc Son Silahlarını da Teslim Etti

Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) barış anlaşması sonrası silahsızlanmasını tamamladı. Sekiz binden fazla silah ve 1 milyondan fazla mühimmattan oluşan son parti FARC’ın yılbaşından bu yana yaşadığı yirmiden faz..

Çavuşoğlu  Irak'ta Referandum iç Savaşa Kadar Götürür 00:58

Çavuşoğlu Irak'ta Referandum iç Savaşa Kadar Götürür

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin 25 Eylül’de yapılacağını ilan ettiği bağımsızlık referandumunun Irak’ta bir iç savaşa yol açabilecek kadar riskli bir adım olduğunu söyledi. Çavuşoğ..

Fazilet Hanım ve Kızları- Sinan Hazanın Peşinde! 01:36

Fazilet Hanım ve Kızları- Sinan Hazanın Peşinde!

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Özet: Sinan’ın Hazan’ı sevgilisi olarak ilan etmesi, hem magazinin, hem de Egemen’lerin gündemine bomba gibi düşer… Egemen ailesi Sinan’ın kararına tepkili Sinan’a en büyük tepkiyi, Haz..

  • ANKA tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rakka Savaşı : Deaş Kaçıyor Mu ? 06:33

Rakka Savaşı : Deaş Kaçıyor Mu ?

Deaş, Rakkayı Üç yıl boyunca kendi başkenti ilan etmişti. Deaş, Ortadoğu'yu terörize ettiği ve Avrupa çapında şiddetli zulüm planladığı temeliydi. Ancak şimdi Deaş nihayet Suriye'deki Raqa kentinden sürülmek üzere olabil..

Sıfır Bir 4. Sezon Teaser 00:59

Sıfır Bir 4. Sezon Teaser

Bu hapishanede kendini padişah ilan edenin saltanatı kanlı biter! SıfırBir 4. sezon ilk bölümüyle 7 Haziran’da sadece blutv’de!..

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz 02:00

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan ilan edilen OHAL'le ilgili olarak 'Biz OHAL ile terörle mücadeleyi rahatlattık. Teröre yönelik ci..

The Forlorned Orijinal Fragmanı 01:51

The Forlorned Orijinal Fragmanı

Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fenerini ve harap binaları onarmakla görevlidir. Tom bu işi isteyen tek kişi olduğunu bilm..

Tuğçe Ay Daha Önce Hiç Bu Amaçla Denedin Mi 03:21

Tuğçe Ay Daha Önce Hiç Bu Amaçla Denedin Mi

Bugün sıkça karşılaştığımız ama asla uğraşmadığımız burun üzerinde ki pütürlükleri yok edicez :) Bence biran önce temizlik vakti ilan edin, gerçekten çok kötü duruyo...

Sevimli Ufaklık İtfaiye Erlerine Böyle Teşekkür Etti 00:37

Sevimli Ufaklık İtfaiye Erlerine Böyle Teşekkür Etti

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 5 kişinin hayatını kaybettiği ve OHAL ilan edilmek durumunda kalındığı korkunç yangın sonrası küçük bir kız yangında görev alan itfaiye erlerine kumanya dağıttı. 2 yaşındaki Gracie'nin anne..

  • JET TV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 6 yıl önce
OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı 03:28

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile ihraç edilmelere karşı yapılan itirazları görüşecek olan 7 üyeli Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonu işbaşı yapt..

St. Louis'de Pencereleri Parçaladılar 01:01

St. Louis'de Pencereleri Parçaladılar

Protestocular, eski polis cinayetinden beraat ettikten sonra St. Louis'de pencereleri parçaladılar Beyaz bir eski polis memuru, 2011 yılında siyah bir şüphelinin öldürülmesi olayından beraat ettikten sonra St Louis'de ik..

Cennetin Krallığı Film İzle 2:18:37

Cennetin Krallığı Film İzle

Kingdom of Heaven HD film izle Ailesini ve inancını kaybeden acılı bir baba... Dini savaş uzak ve kutsal topraklarda devam etmekte onu ve kaderini ise büyük bir drama doğru yönlendirmektedir. Kaderi oğlu Balian’ın büyük ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında  Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi. 03:03

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi.

Fransa'nın en iyi futbol takımlarından biri olan Paris St. Germain'in maçlarını oynadığı Parc des Princes stadyumuna çok yakın bir yerde bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu, beş şüpheli gözaltına alındı. Daily ..

ABD'nin Tehditkar Tutumuna Tokat Gibi Cevap 01:13

ABD'nin Tehditkar Tutumuna Tokat Gibi Cevap

Mikrofesto isimli YouTube kanalı, mikrofon uzattığı teyzeye Amerika'nın tehdit dili kullanması ve ekonomik savaş ilan etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz diye sormuş. Teyzenin verdiği cevap ise sosyal medyanın gündemine ..

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu 00:31

Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu

Suriye'de Esed rejimine ait güçler, İdlib kentinde bir yeraltı hastanesini hedef aldı. Suriye'de gerginliği azaltma bölgesi ilan edilen İdlib'e saldırı düzenleyen rejim güçleri ve Rus kuvvetleri hastaneleri de hedef alıy..