#Horonda bağımsızlığını İlan eden dayı

Winx Club - 3. Sezon 18. Bölüm - Valtor'un Kutusu 23:27

Winx Club - 3. Sezon 18. Bölüm - Valtor'un Kutusu

Valtor, Domino yıkımı ile bağlantılı bir kalıntıyı çalma planlarını ilan eder...

  • ÇocukTV tarafından
  • 517 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fatma Girik'in O Sözlerine Tuba Büyüküstün'den Cevap 10:47

Fatma Girik'in O Sözlerine Tuba Büyüküstün'den Cevap

Tuba Büyüküstün'e Fatma Girik'in kendisini veliahtı ilan etmesi soruldu ve bu cevabı verdi!..

  • BETA tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Yener Kalbini Rapçiye Kaptırdı 06:18

Hande Yener Kalbini Rapçiye Kaptırdı

Ünlü şarkıcı Hande Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol'dan ayrıldıktan sonra gönlünü genç bir rapçiye kaptırdı. Çift, sarmaş dolaş poz vererek aşkını ilan etti...

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Hazırlanıyor 01:24

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Ha

ABD Başkanı Donald Trump'ın, ABD eski Başkanı Barack Obama döneminde İran'la 2015 yılında imzalanan nükleer anlaşmayı iptal etmeye hazırlandığı ileri sürüldü. ''ÜLKE ÇIKARLARINA UYGUN DEĞİL'' Amerikan medyasında çıkan ..

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..

TSK: Türk Askeri Sınırı Geçti 01:56

TSK: Türk Askeri Sınırı Geçti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada , TSK görevini angajman kuralları içinde sürdürüyor. 8 Ekim'den itibaren keşif faaliyetlerine başlandı. denildi. TSK'nın internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya gör..

Sokağa Çıkma Yasağı Doğaya İyi Geldi 02:20

Sokağa Çıkma Yasağı Doğaya İyi Geldi

Sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle insanlar sokaklardan çekilirken doğal hayat kendine yer bulmuş. Bursa'da teleferikte dolaşan bir ayı kardeş...

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Japonya'da Maske İzdihamı 00:18

Japonya'da Maske İzdihamı

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs mücadele kapsamında OHAL ilan edilen Japonya'da bir perakende mağazasında maske izdihamı yaşandı. ABD merkezli toptan satış mağazası Costco'nun Japonya'nın Chiba şehrinde yer alan M..

  • PengoTV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türk Askeri Sınırı Geçti! 07:54

Türk Askeri Sınırı Geçti!

TSK'dan yapılan açıklamada 8 Ekim'den itibaren keşif faaliyetlerine başladığı bildirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları, İdlib Bölgesinde icra edeceği harekât kapsamında, gözlem noktal..

  • ANKA tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katalonya Bağımsızlığı Askıya Aldı 01:29

Katalonya Bağımsızlığı Askıya Aldı

AB başta olmak üzere tüm dünyanın endişeyle izlediği Katalonya krizinin baş aktörlerinden Katalonya Başkanı Carles Puigdemont merakla beklenen konuşmasını sonunda yaptı. Fakat bağımsızlık ilanında bulunması beklenen Puig..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

Hürriyet gazetesinde yer alan bir haber göre Fatih Belediyesi, Topkapı Sarayı’nın Sur-u Sultani içinde kalan hasbahçesinin bulunduğu alanda sit derecesini düşürmek için İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan Topkapı Sarayı'nın hasbahçe bölümüne kontrollü imar iddiası Geçtiğimiz aylarda denize doğru kayma tehlikesi altında olduğu ortaya çıkan Topkapı Sarayı bu kez imara açılma teh..

Sırbistan'da Korona Önlemleri Protesto Edildi 01:41

Sırbistan'da Korona Önlemleri Protesto Edildi

Sırbistan sokakları adeta yandı. Cumhurbaşkanı Vucic, vakaların artmasıyla birlikte yeni önlemler aldı. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan etti. Bunu duyan binlerce kişi meclis önünde toplandı. Ortalık mahşer yerine dön..

Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi 02:13

Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi

Türkiye Meis adasını Navtex ilan etti. Yunanistan ise duruma tepki gösterdi. O bölgenin kendi kıta sahanlığı içinde olduğunu öne sürdü. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan'ın Oruç Reis’in Doğu Akdeniz’deki..

Türkiye'den Yeni NAVTEX! Savaş Gemileri Akdeniz'e İniyor 17:11

Türkiye'den Yeni NAVTEX! Savaş Gemileri Akdeniz'e İniyor

Türkiye’nin NAVTEX ilan etmesinin ve Yunanistan-Mısır anlaşmasının detaylarını Güvenlik ve Terör Uzmanı Coşkun Başbuğ ile konuştuk...

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor 01:36

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor

Brüksel’de Katalonya krizi ile ilgili diplomatik görüşmeler sürüyor. Madrid yönetiminin Katalonya’ya verdiği ültimatom birkaç saat sonra sona erecek. İspanyol hükümeti Katalonya’nın özerklik statüsünü iptal edebileceğini..

Monster Hunter World Tokyo Game Show Trailer PS4 03:25

Monster Hunter World Tokyo Game Show Trailer PS4

Good news, hunters! Today Capcom confirmed that Monster Hunter: World will be available for PlayStation 4 globally on January 26, 2018. Capcom will also begin pre-orders today including bonus incentives for the standard ..

  • BETA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rajoy Anayasanın 155. Maddesini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor 01:10

Rajoy Anayasanın 155. Maddesini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor

Avrupa Birliği Devlet Liderleri Zirvesi sonrası İspanya Başbakanı Mariano Rajoy Katalonya krizine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bağımsızlık ilan edilip edilmediği sorusuna Katalanlardan net cevap gelmediğini belirten..

Fransa Kaçtı, Yunanistan Tersanelik Oldu 01:44

Fransa Kaçtı, Yunanistan Tersanelik Oldu

Türkiye'nin tüm uyarılarına rağmen, Atina yönetimi skandal girişimlerine yenilerini ekledi. Doğu Akdeniz'de NAVTEX ilan edilmesi de onları durduramadı. Fransa ve Yunanistan, Oruç Reis'e tacizde bulunmak istedi. Ancak hay..

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu 02:37

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu

Türkiye'nin yeni koronavirüs merkezi Ankara oldu. Başkent'teki vaka sayısı İstanbul'un iki katına çıktı. İşte bu tablo yetkilileri de teyakkuza geçirdi. Ankara Valisi Vasip Şahin de denetimlere bizzat başkanlık etti. Pek..

Barbaros- İçin Doğu Akdeniz'de Navtex! _ 01:24

Barbaros- İçin Doğu Akdeniz'de Navtex! _

İlana göre, geminin görevi 10 Ekim'den 9 Kasım'a kadar sürecek. Barbaros Hayreddin Paşa gemisi, Tanux-1 ve Apollo Moon isimli gemilerle Doğu Akdeniz'de Kıbrıs açıklarında ilan edilen bölgede sismik çalışmalarını yür..

Paris ve 8 Büyük Kente Korona Kilidi 01:30

Paris ve 8 Büyük Kente Korona Kilidi

Fransa'da koronavirüs yasakları geri geldi. 17 Ekim Cumartesi itibariyle Paris ve 8 şehirde 21.00-06.00 saatlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Fransa ayrıca sağlık alanında yeniden OHAL ilan etti...

Kaş Açıklarında Yeni Oruç Reis NAVTEX'i 01:23

Kaş Açıklarında Yeni Oruç Reis NAVTEX'i

Oruç Reis sismik araştırma gemisinin Doğu Akdeniz'de çalışma yürüteceği alan için yeni NAVTEX ilan edildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan -Tercihiniz TL Olsun- Çağrısı 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan -Tercihiniz TL Olsun- Çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomide yeni yol haritasını açıkladı. Büyüme ve istikrar odaklı seferberlik ilan ediyoruz diyen Erdoğan, vatandaşlara Tercihiniz Türk lirası olsun çağrısında bulundu. Erdoğan, Berat..

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle 1:25:00

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle

Filmin Konusu: Bir ağa oğlu olan Temel (Tanju Gürsu) üniversite öğrencisi olan genç ve güzel Necmiye (Gülşen Bubikoğlu) ile evlenmek istemektedir. Necmiye bu isteği kabul etmese de ailelerinin zorlaması üzerine büyük bir..

  • PengoTV tarafından
  • 42.372 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı 00:10

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı

TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eşinin amcasının oğlu olan ve yaklaşık 1.5 yıldır Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bul..

Avrupa Yeniden Eve Kapanıyor 01:39

Avrupa Yeniden Eve Kapanıyor

Koronada ikinci dalganın yaşandığı Avrupa'da yeniden sıkı tedbirler alınıyor. Avusturya'da genel karatina ilan edildi. Almanya Şansölyesi Merkel ise Önümüzdeki kış hepimizden çok şey isteyecek dedi...

Yeni moda- Bebeğe cinsiyet partisi 02:13

Yeni moda- Bebeğe cinsiyet partisi

NE YILBAŞI, NE BAYRAM.. ANKARA'NIN SİMGESİ ATAKULE BU KEZ ÇOK FARKLI BİR SEBEPLE IŞIKLANDIRILDI. İSMİ AÇIKLANMAYAN BİR ÇİFT BEBEKLERİNİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENMEK İÇİN İLGİNÇ BİR PARTİ DÜZENLEDİ. BEBEĞİN CİNSİYETİ SADECE ONLA..

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi 02:44

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi

KOCA BİR ÇANTAYA DOLDURULMUŞ 300 BİN EURO... YANİ TAM 2 MİLYON 800 BİN LİRA... FİNLANDİYALI BİR TURİST, O SERVETİ İSTANBUL'DA BİNDİĞİ BİR TAKSİDE UNUTTU... GECE YARISI OTEL OTEL DOLAŞAN TAKSİCİ, ONU BULDU... PARASINI GE..

Telefonu satmak isterken tuzağa düştü 01:39

Telefonu satmak isterken tuzağa düştü

TELEFONUNU SATMAK İÇİN ALIŞVERİŞ SİTESİNE İLAN VERDİ. AMA PAZARLIK YAPTIĞI KADINLAR MÜŞTERİ DEĞİL DOLANDIRICIYDI. PARAYI ALMAK İÇİN BULUŞTUĞUNDAYSA AKLA GELMEYECEK BİR YÖNTEMLE KANDIRILDI...