#Hozan beşir elfida ver 2

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement) 03:25

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement)

Sorry You gotta go and get Angry at all of my honesty You know I try but I don't do too well with apologies I hope I don't run out of Time could someone call the referee Cause I just need one more shot at forgiveness I..

  • PengoTV tarafından
  • 1.602 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sivastopol Marşı - Ruhi Su ve Dostlar Korosu 02:43

Sivastopol Marşı - Ruhi Su ve Dostlar Korosu

Sivastopol önünde yatan gemiler, Atar da nizam topunu yer gök iniler. Yardımcıdır bize kırklar yediler, Aman da padişahım izin ver bize. İzin de vermez isen dök bizi denize. Sivastopol önünde yıkık minare, Düşman dedik..

MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emirkan - Mecburum Sana 05:49

Emirkan - Mecburum Sana

Ağla, kalbim ağla ona bağla bu canı Sen kurtar ya Rabb ümitsizce karşılıksız yananı Al derdimi dağlara ver, ateşe ver sen Ya Rabb Dayanmaz ki dağlar taşlar, alev ağlar gör Ya Rabb Ben mecburum sana, sesimi duysana Allah..

  • Candy tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Edis - Dudak 04:05

Edis - Dudak

Tatlım güzelsin de Korkak bir halin var Derdim biraz uyku Sonrası rüyalar Hayır anlamadım neyin havası bu Balkandan bile soğuk hava dalgası Yanına yakışacak bir başkası yok mu? Ser verip sır vermiyorsun ama Gözlerinden o..

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video) 03:26

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video)

Söz - Müzik: Aydilge Düzenleme: Alen Konakoğlu Yönetmen: Murad Küçük Aşık olmak mı? Yoksa aşk olmak mı? Hangi dünya telaşı önler ki aşkı, ince sevdayı? Boş ver hangisi, gelmiş geçmişi, anda kalmak en iyisi Dinle beni Y..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim ols..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Bayrak Dayının Bu Sefer 112 İçin Bayrak Asması 04:29

Bayrak Dayının Bu Sefer 112 İçin Bayrak Asması

Türkiye'nin 'Bayrak asan dayı' olarak tanıdığı internet fenomeni Salih Tahtalıoğlu, şimdi de Sağlık Bakanlığı'nın ‘Yaşama Yol Ver’ projesi için balkonuna 'Ambulansa yol ver' pankartı astı...

  • JET TV tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simple - Ozuna, Cosculluela, Ñengo Flow, Baby Rasta & Gringo ( Video Oficial ) 04:58

Simple - Ozuna, Cosculluela, Ñengo Flow, Baby Rasta & Gringo ( Video O

(Baby Rasta) Nadie la pone en su lugar En cuestión de relación es complicada Y eso que lo que ella pide es normal Quiere que le sean real La gente la ve diferente Pero la baby es inteligente Nunca se le va un pret..

Mustafa Ceceli - Topla 04:10

Mustafa Ceceli - Topla

yolum geçiyordu sevgiden gülüşüne denk geldim epeydir yerini unutmuşken şu kalbimi hissettim peşine taktın beni sensiz duramıyorum galiba dünyanın en güzel aşkını yaşıyorum saçlarının gölgesinde beş dakika dinleneyim yan..

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De 04:26

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De

Ooo Ooo Ooo Kov kov o şeytanları Kov kafandan uzağa O cin fikirlerin seni sonunda düşürmeden tuzağa Koş koş hadi yakala Bence bu son treni kaçırma Benim gibi kalenderini bulamaz ararsın mumla Azıcık eğ o dik başın..

J. Balvin - Sigo Extrañándote 05:31

J. Balvin - Sigo Extrañándote

Sigo Extrañandote Tú sabes que no quiero perderte Sabes que este amor es tan fuerte Era envidiable lo de los dos eh ieh Es que esta noche volvería a tocarte Cuando la luna deje de mirarte Y me entregues todo tu cuerpo ..

Zeynep Casalini - Nilüfer 05:37

Zeynep Casalini - Nilüfer

Zamanın eli değdi bize Çoktan değişti her sey Aynı değiliz ikimiz de Zaaflarına bir gece Hatalarına bir nilufer Sevgisizliğine bir kalp verdim Artık geri ver, geri veremezsin aldıklarını Artık geri ver, geri veri..

J. Balvin - Si Tu Novio Te Deja Sola ft. Bad Bunny 04:05

J. Balvin - Si Tu Novio Te Deja Sola ft. Bad Bunny

[J Balvin:] J Balvin Ba-Bad Bunny Lego, Lego, Lego [Bad Bunny:] Yo vivo día y noche pensando en ti Y tú perdiendo el tiempo con él Dime dónde estás que yo te quiero ver Yeeeh [J Balvin:] Si tu novio te deja sola Dímelo..

Şimal - Ferman 03:43

Şimal - Ferman

Şimal Ferman Şarkı Sözleri : Fermanı yazdım oku be kader Gül yüzümüze tek bir sefer Özledim onu çok yapma yeter Yaz bizi sonra da sürgünü ver Örttü rüzgarın esti deli deli Dinmeni bekliyorum Bir haber yolla çok mu zor ..

Ufo361 - Scheiß auf eure Party (Türkçe Altyazılı) 03:40

Ufo361 - Scheiß auf eure Party (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Dünya benim Bu olduğu gibi: Dünya benim Kasetini ver, kasedini veriyorum, kasetini ver ama onu dinlemiyorum [Hook] Partinize sıçıyorum Evet partinize sıçıyorum Hala aynı kişiyim Evet hala eskisi gibiyim Pa..

Gir Kanıma Harun Kolçak 03:51

Gir Kanıma Harun Kolçak

uçardım gönlümce seni görmeden önce, yazılmış inan kaderime saçların dağılır aklımın yellerinde, hiçbir rüzgar esmese bile vazgeçmem geçemem seni ne zor buldum ben, düşlerim çıkmasada yine gir kanıma hani bekarlı..

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Parla Sen Küçük Yıldız 03:39

Parla Sen Küçük Yıldız

Parla sen küçük yıldız Ne kadar da güzelsin Gökyüzünde yüksekte Elmas gibi parlıyor Parla sen küçük yıldız Ne kadar da güzelsin Güneş battıktan sonra Her yer karardığında Parlarsın ışığınla sen küçük yıldız Parla Güneş..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bi..

Hakan Altun  Gönül Yarası 04:40

Hakan Altun Gönül Yarası

Bugün benim halim yaman Derdim büyük başım duman Sen bana sabır ver Mevlam Bu yaraya yok mu derman Sen bana sabır ver Mevlam Gönül sevdi bilmez ferman Nerden sevdim cana yetti Yarim gitti ömür bitti Rabbim bana ..

Orhan Gencebay - Efkar Bastı Gönlümü 03:28

Orhan Gencebay - Efkar Bastı Gönlümü

Efkar bastı gönlümü yine feryat ediyor Senden gelen dert ile sana hitap ediyor Sen açtın bu yarayı dermanını ver artık Yıllardır bekliyorum geleceksen gel artık Yeter yeter bu ayrılık yeter Yeter yeter bu kadar naz..

Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim 05:28

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim dinle Nasil,Nasil bana nasil kiydin gencligime,ilk askima, tertemiz duygularima asil, hesap ver asil, hesap ver Hesaplar neye yarar bana sen lazimsin hasretin akla zarar beni duymalisin s..

  • Candy tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selçuk Şarbalkan - Adın İhanet 03:35

Selçuk Şarbalkan - Adın İhanet

Gittin de ne oldu ne değişti yârim Yalancı ellere sattın bizi hain Oysa ne hayaller vardı uğruna deliren Ben her sözüne güvenen İnandım kahrettin bizi yaktın yeniden Gideceksen niye geldin Elimi tutup söz versin Ağlama..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arzu Şahin - Yaralı Ceylanım 04:11

Arzu Şahin - Yaralı Ceylanım

Arzu Şahinin En güzel Şarkısı Yaralı Ceylan Türkü Sözü Hüseyin Karakuş Yaralı Ceylanım Senden Başkasına Gönül Vermem Elin Beslediği Gülden Al Bu Canı Sana Dermem Yandı Yürek Yana Yana Savur Külüm Döne Döne ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Edis Dudak 03:44

Edis Dudak

Tatlım güzelsin de Korkak bir halin var Derdim biraz uyku Sonrası rüyalar Hayır anlamadım neyin havası bu Balkandan bile soğuk hava dalgası Yanına yakışacak bir başkası yok mu? Ser verip sır vermiyorsun ama Gözlerinden o..

Okan Kovancı - Dibine Kadar 04:00

Okan Kovancı - Dibine Kadar

Dibine Kadar şarkı sözleri ile Sus konuşma, koy ver de gitsin. Sakın yorulma boş ver de gitsin. Sal dertleri kalmasın içinde. O güzel gönlümüz dolmasın hüzünle. Haydi gel otur yani başıma. Unutup her şeyi içelim. Ç..

Aygız (Leman SAM) Azerice ..Sana Bele Ne Oldu 06:15

Aygız (Leman SAM) Azerice ..Sana Bele Ne Oldu

Sana Bele Ne Oldu (Söz) Meni attın aygız aygız ateşe Beslemektir aşkını daim feşe Atacaktın meni sevdiğim söyle vazgeçim Doldur aşkı şerbet gibi ver içim Söyle söyle sene bele n'oldu yar Çağırıram gel haralarda galıpsa..

  • PengoTV tarafından
  • 1.362 görüntüleme
  • 7 yıl önce