#Hukuk danışmanı

Bu neyin cezası! 01:32

Bu neyin cezası!

SOKAK KISITLAMASINDA, SOKAĞA ÇIKMASI SERBEST OLAN FIRINCIYA KESİLEN CEZA, 37 YAŞINDAKİ GENÇ ADAMIN HAYATINI KARARTTI. CEZAYI ÖDEYEMEYEN O FIRINCI HUKUK MÜCADELESİ BAŞLATTI...

Türk gemisine hukuksuz arama! 02:04

Türk gemisine hukuksuz arama!

TÜRK GEMİSİNE HUKUK DIŞI ARAMA..DOĞU AKDENİZ'DE HAREKETLİ SAATLER YAŞANDI... YUNAN KOMUTAN YÖNETİMİNDEKİ İRİNİ HAREKATINDA GÖREVLİ BİR ALMAN FIRKATEYNİ TÜRKİYE'DEN LİBYA'YA YARDIM MALZEMESİ TAŞIYAN GEMİYİ DURDURUP SAATLE..

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti'' 02:42

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti''

SÖZLERİ BENİ RENCİDE ETTİ DEDİ, KÜRT SORUNU İFADESİNİN KULLANILMASINA ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİ. BÜLENT ARINÇ'IN YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ÜYELİĞİNDEN İSTİFASINI AK PARTİ GRUBUNDA DEĞERLENDİRDİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN... EKO..

Bir hemşirenin isyanı! 01:54

Bir hemşirenin isyanı!

HEMŞİRE CEMİLE DENİZ, ÇOCUĞUNUN VELAYETİNİ ALMAK İÇİN BAŞLATTIĞI HUKUK MÜCADELESİNDE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI. KOVİD-19 'U GEREKÇE GÖSTEREN MAHKEME HEYETİ, BULAŞMA RİSKİ VAR DİYEREK, ÇOCUĞUN GEÇİCİ VELAYETİNİ BABASINA ..

Köpek demek hakaret sayılmadı 03:04

Köpek demek hakaret sayılmadı

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, “Adalet bizim için çok kıymetli, toplumumuz için kıymetli bir kavram. Adalet ve Kalkınma Partisi üyesi bir milletvekili olarak benim için ayrıca önemli, sorumluluğum daha..

Sahte diploma dolandırıcıları 02:37

Sahte diploma dolandırıcıları

HUKUK DİPLOMASI 20 BİN LİRADAN, MÜHENDİSLİK DİPLOMALARI İSE 12 BİN LİRADAN ALICI BULUYOR. PARAYLA YAZILAN TEZLERDEN SONRA BİR DE SAHTE DİPLOMA FURYASI ORTAYA ÇIKTI. YÖK PARAYLA TEZ YAZAN VE YAZDIRANLAR HAKKINDA SUÇ DUYU..

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Sevginur hemşire o geceyi anlattı! 02:09

Sevginur hemşire o geceyi anlattı!

POLİS EŞİNİN SİLAHINDAN ÇIKAN KURŞUNLA BAŞINDAN VURULAN SEVGİNUR HEMŞİRE, HASTANEDEN TABURCU OLDUKTAN SONRA NELER YAŞANDIĞINI ANLATTI. 18 GÜNLÜK EŞİNİN, İNTİHAR ETTİ DİYEREK İFTİRA ATTIĞINI SÖYLEYEN SEVGİNUR HEMŞİRE, ..

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı! 01:57

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı!

İKİNCİ EL ARAÇ ALIM SATIMLARINDA EKSPERTİZ RAPORU VE GARANTİ ZORUNLULUĞU VAR AMA, BU BİLE ZAMAN ZAMAN MAĞDURİYETLERİN ÖNÜNE GEÇEMİYOR. SON ÖRNEĞİ ANKARA'DA YAŞANDI. 32 YAŞINDAKİ ONUR KARA, HATALI EKSPERTİZ RAPORU İDDİASI..

Müstakbel damat evli çıktı! 02:44

Müstakbel damat evli çıktı!

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPTIĞI, KREDİ ÇEKİP 600 BİN LİRA PARA VERDİĞİ ADAMIN EVLİ VE 1 ÇOCUK BABASI OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ, HUKUK SAVAŞI BAŞLATMIŞTI... O DAVADAN ÇOK KONUŞULACAK BİR 'SAHTE DAMAT' KARARI ÇIKTI.....

Yaşadığını Kanıtlamaya Çalışırken Öldü 02:35

Yaşadığını Kanıtlamaya Çalışırken Öldü

Yaşıyordu ama aynı zamanda ölüydü de. Böyle şey olur mu demeyin çünkü oldu. İzmir'de yaşayan 87 yaşındaki İbrahim Dikici, yaşadığını ispat etmek için hukuk mücadelesi başlattıktan sonra “ikinci kez” vefat etti...

Ayı saldırısı tazminatı 02:02

Ayı saldırısı tazminatı

ERZURUMLU KÖY MUHTARI MAHMUT ÖZTÜRK, AYI SALDIRISINA UĞRAMIŞ VE GÜNLERCE KOMADA YATMIŞTI. SONRASINDA DEVLETE DAVA AÇTI. O HUKUK MÜCADELESİ TAM 8 YIL SÜRDÜ. VE SONUÇ; DEVLET, AYI SALDIRISINA UĞRAYAN MUHTARA TAZMİNAT ÖDEY..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

THK başkanı istifa etti! 02:35

THK başkanı istifa etti!

Türk Hava Kurumu'na (THK) 2019 yılında Kayyum Heyeti Başkanı olarak atanan Cenap Aşçı, görevinden istifa etti. Aşçı, istifa dilekçesini Ankara 9'uncu Sulh Hukuk Mahkemesine sundu...

Miras kavgasında karar çıktı 01:42

Miras kavgasında karar çıktı

ÜNLÜ ÇİMENTO ŞİRKETİNİN ORTAĞI İŞ İNSANI ENVER PARALI VEFAT EDİNCE, ÇOCUKLARIYLA TORUNLARI ARASINDA MİRAS TARTIŞMASI YAŞANMIŞTI. DAVA SONUÇLANDI HUKUK SAVAŞINI BAKIN KİM KAZANDI?..

VATANDAŞIN TAPULU MALINA EL KOYMANIN ADI 1:42:02

VATANDAŞIN TAPULU MALINA EL KOYMANIN ADI

NE ZAMANDAN BERİ HUKUK OLDU..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 8 ay önce
Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar 03:46

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, HDP'ye yapılan terör operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, PKK'ya destek verenler yine PKK ile aralarına mesafe koyma..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi 04:51

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla faaliyetlerine son verilen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) mensupları ile polis ekipleri arasında yaşanan arbedenin sonucund..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..