#Hukuk danışmanı

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı 04:19

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Bu vahşi ve katı bir şekilde gerçekleştirildi. 2017 yılındaki bu tutum şunu gösteriyor ki, halihazırda ka..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Ulaştırma Bakanından Wikipedia Açıklaması 00:50

Ulaştırma Bakanından Wikipedia Açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, NTV’de katıldığı bir programda Wikipedia sitesine Türkiye’de getirilen erişim kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Türkiye, terör örgütü destekçisi olarak gö..

Kod Adı K.O.Z Film İzle 1:47:10

Kod Adı K.O.Z Film İzle

Yargı ve polis teşkilatındaki yapılanma; MİT Müsteşarının ifadeye çağrıldığı gece; Gezi olayları; 17 Aralık döneminde MİT tırlarına yapılan operasyonlar; 17 ve 25 Aralık operasyonlarıyla birlikte neyin hedeflendiği; savc..

  • Tv Series tarafından
  • 6.583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Işıl kundakçı:'İbrahim Tatlıses Bana Zorla Sahip Oldu' 00:53

Işıl kundakçı:'İbrahim Tatlıses Bana Zorla Sahip Oldu'

Işıl Kundakçı, 1991’de İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde ‘babalık davası’ açmıştı. Avukatının sunduğu dava dilekçesinde şu ifadeler yer alıyordu: “Müvekkilim ile İbrahim Tatlıses film setinde tanışmıştır. Işıl Kunda..

  • ANKA tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor 01:16

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor

Avusturya siyasetinde on yılların geleneği bozulmadı ve seçmen yeniden koalisyon yönünde oy kullandı. Bu kez hükümet kurma görevi eski Dışişleri Bakanı Sebastien Kurz’da olacak. Merkez sağ seçmene seslenen Avusturya Halk..

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı 05:01

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı

Hastaneye kaldırılan gencin burnu bir saat süren operasyonla yerine dikildi. Yüzde 80’i tutmayan burnun yerine gencin vücudunun başka yerinden doku alınacak. Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesi Yamaçaltı kırsal M..

Rajoy Anayasanın 155. Maddesini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor 01:10

Rajoy Anayasanın 155. Maddesini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor

Avrupa Birliği Devlet Liderleri Zirvesi sonrası İspanya Başbakanı Mariano Rajoy Katalonya krizine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bağımsızlık ilan edilip edilmediği sorusuna Katalanlardan net cevap gelmediğini belirten..

Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle 1:35:31

Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle

Sana Dönmeyeceğim; 1969 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Murat Soydan'ın paylaştığı Türk Filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Filmde, yıllar önce ayrılan bir çiftin yollarının tekrardan kesişmesi konu edil..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Tamamen Yasal 18 Ay Çalıştı, 15 Yıl Maaş Aldı 01:30

Tamamen Yasal 18 Ay Çalıştı, 15 Yıl Maaş Aldı

İspanya'nın güneydoğusundaki Alicante kentindeki bir memurun, rapor ve yasal izinlerini kullanarak 18 ay işe gitmesine rağmen 15 yıl maaş aldığı belirlendi. Memurun yaptığının 'tamamen yasal' olduğu belirtildi. İspanya'd..

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 01:32

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 2 01:15

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 2

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici 01:16

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici

Alman Die Welt gazetesinin Türkiye muhabiri Deniz Yücel serbest bırakıldı. 14 Şubat 2017'den beri cezaevinde bulunan Yücel hakkında konuşan Almanya Şansölyesi Angela Merkel, kararın sevindirici olduğunu belirtti. Die Wel..

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya 01:33

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suriye'nin parçalanma riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Guterres, 54. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı konuşmada, artan krizler, çatışm..

Yalnız Hayaller Kaldı Orijinal Fragmanı 01:55

Yalnız Hayaller Kaldı Orijinal Fragmanı

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..