#Hulusi akardan

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve Kuvvet Komutanları Yüksekova'da 01:38

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve Kuvvet Komutanları Yüksekova'da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla çay içti...

Nihat Doğan Açık Açık Söyledi Fetö 03:15

Nihat Doğan Açık Açık Söyledi Fetö

Nihat Doğan açık açık söyledi! FETÖ, Ahmet Hulusi ve Adnan Oktar hadi bu sözleri söyleyin..

  • BETA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği 02:02

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği

Antalya'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde ABD ile Rusya Genelkurmay Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Suriye ve Irak zirvesinde akşam saatlerinde hareketlilik yaşandı. Genelkurmay Başk..

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı 00:48

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı

İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası ol..

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış 02:10

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış

Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üs açıldı. Törende Somalili askerler, Türkçe şarkılar seslendirdi. Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üssün açılışına Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre ve Orgeneral Hulusi Akar k..

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti 02:18

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak’ın 2. Hudut Tabur Komutanlığı ve Kilis Valiliği ziyare..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim  Filiz Akın Kartal Tibet 01:45

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim Filiz Akın Kartal Tibet

Kiraz işportacılık yapan bir kızdır. Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ett..

Sürtük Diye Sana Derler Paçavra Filiz Akın 02:01

Sürtük Diye Sana Derler Paçavra Filiz Akın

Filmin Adı: Cilveli Kız Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Kartal Tibet, Hulusi Kentmen Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1969..

Kalk Oradan Şıllık  Cilveli Kız 01:27

Kalk Oradan Şıllık Cilveli Kız

Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu..

Genel Kurmay Başkanı Akar, Siirt'te 01:39

Genel Kurmay Başkanı Akar, Siirt'te

Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar, Siirt'e geldi. Akar, esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Akar, daha sonra Siirt Valiliğini ziyaret etti, şeref defterini imzaladı...

Welcome Miss Evcilik Oyunu 02:16

Welcome Miss Evcilik Oyunu

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Önümde Böyle Mayalaşma İstemem 00:31

Önümde Böyle Mayalaşma İstemem

Gülşen Bubikoğlu Hulusi Kentmen Tarık Akan (Evcilik Oyunu)..

Kızını Dövmeyen Dizini Dövermiş 00:57

Kızını Dövmeyen Dizini Dövermiş

Gülşen Bubikoğlu Hulusi Kentmen (Evcilik Oyunu).İyi Seyirler...

Mürüvvet'im Balık Gibisin 01:02

Mürüvvet'im Balık Gibisin

Hulusi Kentmen Mürüvvet Sim (Evcilik Oyunu)..

Ne Ettiysen Sen Ettin Bana Sadri Alışık 01:57

Ne Ettiysen Sen Ettin Bana Sadri Alışık

Filmin Adı: Efkarlıyım Abiler Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Sadri Alışık, Filiz Akın, Hulusi Kentmen Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1966..

Bedava Mal Baldan Tatlıdır 02:31

Bedava Mal Baldan Tatlıdır

Cilveli Kız başrollerini Filiz Akın, Kartal Tibet ve Hulusi Kentmen'in paylaştığı 1969 yapımı Türk filmidir...

Filiz Akın'dan Soygun 01:48

Filiz Akın'dan Soygun

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır...

Bitirim Kardeşler Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:22:08

Bitirim Kardeşler Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Bitirim Kardeşler, yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, 1973, Türkiye yapımı macera ve komedi filmi. Bitirim Sosyetede filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kartal Tibet, Kadir İnanır, Meral Zeren, Hulusi Kentme..

Sevdim Seni Mabuduma  Mustafa Ceceli 05:28

Sevdim Seni Mabuduma Mustafa Ceceli

*** SEVDİM SENİ MABUDUMA Sevdim seni mabuduma, canan diye sevdim Bir ben değil âlem sana, hayran diye sevdim Evladu iyalden geçerek, ben ravzana geldim Ahlâkını meth etmeden Kur’an diye sevdim Kurbanın olam Şah-u Rasûl..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Evcilik Oyunu Film Müziği 03:12

Evcilik Oyunu Film Müziği

Filmin Adı: Evcilik Oyunu Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan, Hulusi Kentmen Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1975..

Ne Diyor Kanun 01:10

Ne Diyor Kanun

Hulusi Kentmen - Yumurcak Köprü Altı Çocuğu..

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman

Oyuncular MÜNİR - ALTAN ERKEKLİ ADİLE - GÜL ONAT ITIR - SELEN SOYDER TARIK - CAN YAMAN ŞENER - CENGİZ BOZKURT AYŞEN - MEHTAP BAYRİ İLYAS - BÜLENT ŞAKRAK EMEL - PELİN ERMİŞ ŞEVKET - VEYSEL DİKER PERRAN - BERFU ÖNGÖREN M..

Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final) 00:53

Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final)

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 23.Bölüm 2:11:36

Hangimiz Sevmedik - 23.Bölüm

Oyuncular MÜNİR - ALTAN ERKEKLİ ADİLE - GÜL ONAT ITIR - SELEN SOYDER TARIK - CAN YAMAN ŞENER - CENGİZ BOZKURT AYŞEN - MEHTAP BAYRİ İLYAS - BÜLENT ŞAKRAK EMEL - PELİN ERMİŞ ŞEVKET - VEYSEL DİKER PERRAN - BERFU ÖNGÖREN M..

Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm 2:15:29

Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm

Itır ve Tarık Adalet hala sayesinde Adile ile Münir’e aşklarını kabul ettirmişlerdir. Ancak yine de onlar için hiçbir şey kolay olmayacaktır. İlyas bu kez gerçekten Emel’e aşkını itiraf etmek niyetindedir. Hulusi komise..

Hangimiz Sevmedik 25. Bölüm 2:34:48

Hangimiz Sevmedik 25. Bölüm

Emel’in günlüğünden kendisine aşık olduğunu öğrenen Tarık şoktadır. Bu yüzden İlyas’ın duygularını Emel’e anlatamamıştır. Bu durumu İlyas’a nasıl anlatacağını düşünen Tarık ne yapacağını şaşırır. Şener ona güvenmeyen baş..