#Hulusi akardan

Yumurcak ve Dedesi 01:28

Yumurcak ve Dedesi

İlker İnanoğlu & Hulusi Kentmen..

Yeşilçam Klasikleri Gülşen Bubikoğlu 03:45

Yeşilçam Klasikleri Gülşen Bubikoğlu

Filmin Adı: Evcilik Oyunu Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan, Hulusi Kentmen Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1975..

Darbeci Askerler 15 Temmuz Gecesi Belgeleri Böyle Çalmışlar 00:56

Darbeci Askerler 15 Temmuz Gecesi Belgeleri Böyle Çalmışlar

15 Temmuz gecesi Genelkurmay Başkanlığı'nda yaşananlara ilişkin yeni bir fotograf ortaya çıktı. O anlarda Genelkkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın karargahtan çıkarılmasının hemen ardından, darbeci askerlerin makam ..

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm 2:49:44

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm

Şener ile Ayşen’in yanlış evlilik cüzdanını vermesi sonucu Itır ile Tarık’ın aylar öncesinden evlendiğini öğrenen Adile ve Münir yıkılmıştırlar. Tarık ile Itır bu kez ne yapsalar da anne babalarının gönlünü almayı başara..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

Sen De Zaten Az Kırıtık Değilsin 02:14

Sen De Zaten Az Kırıtık Değilsin

Hulusi Kentmen..

Adım Deli Murat 01:51

Adım Deli Murat

Deli Murat (Kartal Tibet) ününü yalnız zorbalara, Zaptiye Teşkilatı’na değil devrin en ünlü kabadayılarına da kabul ettirmişti. Haşmet Paşa (Hulusi Kentmen) düzeni bozuyor diye Deli Murat'ı yakalama emri verir...

Mahşerde Bile Seveceğim 00:32

Mahşerde Bile Seveceğim

Tanrıya Feryat baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Ferdi Özbeğen'in paylaştığı 1980 yapımı Türk filmidir. Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Ke..

Gönlübol Arif ve Amcası 01:44

Gönlübol Arif ve Amcası

Sadri Alışık - Hulusi Kentmen..

Kayserili ile Karadenizli Atışması  Sevgili Halam Aytaç Arman & Meral Zeren 05:45

Kayserili ile Karadenizli Atışması Sevgili Halam Aytaç Arman & Meral

Sevgili Halam Filmi Konusu; Kayserili ve Karedenizli iki ailenin öyküsü.. Sevgili Halam Filmi Oyuncuları; Aytaç Arman, Meral Zeren, Mete İnselel, Adile Naşit, Pekcan Koşar, Hulusi Kentmen, Seden Kızıltunç, Meral Küçüker..

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan 01:05

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet 01:05

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Öykümüz Var 4.Bölüm 10:04

Bir Öykümüz Var 4.Bölüm

Programın 4. bölümünde; Halit Kıvanç, Kenan Hulusi Koray'ın Zorla Hastalık isimli öyküsünü anlatmaktadır...

Uyanık Kardeşler Filminde Güldüren Hata 01:13

Uyanık Kardeşler Filminde Güldüren Hata

Yönetmenliğini Hulki Saner'in yaptığı, başrollerini Kadir İnanır, Müjdat Gezen, Hulusi Kentmen, Leman Akçatepe, Arzu Okay ve Selen Büke gibi oyuncuların paylaştığı 1974 yapımı Uyanık Kardeşler filminde Kadir İnanır'ın al..

  • JET TV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Orgeneral Akar ve Bakan Fakıbaba Bayram Namazını Balıklıgöl’de Kıldı 02:19

Orgeneral Akar ve Bakan Fakıbaba Bayram Namazını Balıklıgöl’de Kıldı

Sınırda incelemelerde bulunmak üzere dün Şanlıurfa'ya gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bayram namazını Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte Balıklıgöl'de kıldı...

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu 01:20

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Eskişehir'deki Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında yapılan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Uçuş Eğitim Yılı açılış törenine katıldı.Tören kapsamında geleneksel kurban kesim merasimi..

Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı 01:06

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Erdoğan ve Trump, Beyaz Saray'daki ikili görüşmeden sonra yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından öğle ..

Prostat Türküsü 02:15

Prostat Türküsü

Yıllar önce Yetenek Sizsiniz yarışmasında Atom Show şarkısıyla bizlere seslenen emekli öğretmen Hulusi Özbilgin şimdi de Prostat Türküsüyle önemli bir soruna parmak basmış dinliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafik Magandalarının Kavgası 00:50

Trafik Magandalarının Kavgası

Konya Selçuklu ilçesi Nişantaş Mahallesi Dr. Hulusi Baybal Caddesi üzerinde iki kişi, trafikte tartıştığı bir sürücüyü darp ettikten sonra olay yerinden kaçmış...

  • JET TV tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Cecelinin Şeyhim Dediği Ahmet Hulusinin Şok Görüntüleri 10:58

Mustafa Cecelinin Şeyhim Dediği Ahmet Hulusinin Şok Görüntüleri

Adı bu yaz evliliğini sansasyonel bir şekilde bitiren Mustafa Ceceli'nin 'şeyhim' dediği Ahmet Hulusi'nin şok görüntüleri ortaya çıktı...

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selin İmer ve Ahmet Hulusinin Fotoğrafları Şoke Etti 08:57

Selin İmer ve Ahmet Hulusinin Fotoğrafları Şoke Etti

Beyaz Tv de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yine bir tartışma konusu dikkatleri çeker nitelikte. Selin İmer ve Ahmet Hulusinin fotoğrafları şoke etti..

  • ANKA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen Neden Hedef Alındı? 01:56

Gülben Ergen Neden Hedef Alındı?

Gülben Ergen Neden Hedef Alındı? Kan Donduran Açiklama Herkezi Şok Etti!Ahmed Hulusinin eski müridi ama şimdilerde düşmanı olan o ünlü isimden bakın nasıl açıklamalar geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen De Zaten Az Kırıtık Değilsin 02:14

Sen De Zaten Az Kırıtık Değilsin

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir...