#Hulusi akardan

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor 01:15

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş 01:40

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir.Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıkl..

Dansözü Paylaşamamak 01:16

Dansözü Paylaşamamak

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir...

Aşk Mektubu Yazmak 00:48

Aşk Mektubu Yazmak

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın Yüksekova ve Şemdinli Ziyareti 05:41

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın Yüksekova ve Şemdinli Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 03-05 Kasım 2017 tarihleri arasında Hakkari/Yüksekova, Şemdinli bölgelerinde ziyaret gerçekleştirdi...

Bitirimler Sosyetede Türk Filmi İzle 1:21:24

Bitirimler Sosyetede Türk Filmi İzle

Bitirim Kardeşler, yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, 1973, Türkiye yapımı macera ve komedi filmi. Bitirim Sosyetede filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kartal Tibet, Kadir İnanır, Meral Zeren, Hulusi Kentme..

  • PengoTV tarafından
  • 26.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizim Hiçbir Şekilde Istilacı Tutumumuz Yoktur 01:31

Bizim Hiçbir Şekilde Istilacı Tutumumuz Yoktur

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde 21 Ocak 2018 tarihinde Hatay bölgesinde Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili inceleme ve denetlemelerde bulundu. Orgeneral Akar, denetlemeler sırasında Hatay Serinyol'da ..

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı 01:44

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı

Erdoğan, Ukrayna'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti ..

Tarık Akan Ah Nerede Film İzle 1:29:47

Tarık Akan Ah Nerede Film İzle

Ah Nerede hd izle, 3 kardeşi babaları okumaları için İstanbul'a gönderir. Ama okullarını ihmal eden kardeşler biri kumar oynar, biri siyasi olaylara karışır, diğeri ise çapkınlık peşinde koşar. Ferit, kızlarla gününü gün..

  • Tv Series tarafından
  • 14.876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Böceği Tarık Akan Türk Filmi İzle 1:16:53

Ateş Böceği Tarık Akan Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Genç işportacı günün birinde müşterisini çarpan adamı yakalayınca satışlardan daha çok para kazanır. Bu olay ona müşteriyi avlamak için yeni yollar denemesini sağlar. İşbirliği yaptığı yankesici kız onun k..

  • Tv Series tarafından
  • 7.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alev Alev Tarik Akan Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle 1:39:34

Alev Alev Tarik Akan Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle

Alev Alev, Halit Refiğ'in yönettiği 1984 yapımı sinema filmi. Bir teknenin kaptanı olan Murat'la (Tarık Akan) bir butikte tezgahtar olarak çalışan Alev (Gülşen Bubikoğlu), birbirlerini severler ama o sırada Bodrum'a gele..

  • Tv Series tarafından
  • 37.486 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başkomutan Sınırda 01:36

Başkomutan Sınırda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın 6. gününde Hatay'daki Harekat Merkezi'ne gitti.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında 02:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile birlikte Hatay'daki Harekat Merkezi Serinyol Jandarma Komutanlığı'nda yaptığı z..

Komuta Kademesinden Üç Bölgede Kritik Denetimler 01:47

Komuta Kademesinden Üç Bölgede Kritik Denetimler

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, kritik bölgelerde denetim ve incelemelerde bulundu. Akar, Hem Afrin'de operasyon yapabilecek hem de aynı anda Ege'yi kontrol edebilecek güce sahibiz. mes..

Orgeneral Akar Suriye Sınırında 01:03

Orgeneral Akar Suriye Sınırında

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanları ile Hatay ve Kilis'te incelemelerde bulunduğu bildirildi...

Genelkurmay Başkanı Akar'dan Hatay'da Denetleme 00:49

Genelkurmay Başkanı Akar'dan Hatay'da Denetleme

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanları ile birlikte Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Hatay'da çeşitli karakol ve birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunduğu bildirildi...

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu 1970  İlker İnanoğlu  Cüneyt Arkın Filiz Akın Türk Filmi İzle 1:23:16

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu 1970 İlker İnanoğlu Cüneyt Arkın Filiz Akı

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu - İlker İnanoğlu _ Cüneyt Arkın _ Filiz Akın (1970 - 83 Dk) Filmde, ailesinin başına talihsiz olaylar gelen bir çocuğun mücadelesi anlatılır. Nihat, taksi şoförüdür. Eşi Selma ve iki çocuğuyla m..

  • PengoTV tarafından
  • 9.942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
100 Lira İle Evlenilmez 1974  Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzle 1:22:46

100 Lira İle Evlenilmez 1974 Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzl

Film, varlıklı bir aileye mensup iki genç kızla yoksul olduklarını gizlemeye çalışan iki gencin aşk öyküsünü konu edinir. Ediz ve Bülent, bir reklâm firmasında çalışan iki arkadaştır. Yoksul bir yaşam süren ikili, bir gü..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Orgeneral Akar: Bu Ödülü Kahraman Silah Arkadaşlarım Adına Alıyorum 02:24

Orgeneral Akar: Bu Ödülü Kahraman Silah Arkadaşlarım Adına Alıyorum

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen İyilik Ödülleri Programı'na katıldı...

Genelkurmay Başkanı Akar Suriye Sınırında 01:25

Genelkurmay Başkanı Akar Suriye Sınırında

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hatay ve Kilis'te sınır birliklerini denetledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiği Ziyarete Gelen Sanatçılarla Sohbet Etti 01:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiği Ziyarete Gelen Sanatçılarla Sohbet Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da sınır birliklerini ziyaret etmek üzere Antakya'dan ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır karakolunda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Zeytin Dalı harekatına destek..

Gül ve Şeker 1968 Türk Filmi İzle 59:20

Gül ve Şeker 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Birbirlerini tanımayan altı gencin, evlenme sürecinde yaşadıkları ilginç olayları ele alan bir film. İflas etmiş fabrikatör üç kızını askerlik arkadaşı olan arkadaşının üç oğluyla evlendirmek ister. Ancak birbi..

Gülizar 1972 Türk Filmi İzle 1:13:03

Gülizar 1972 Türk Filmi İzle

Konusu: İki Karadenizli ailenin çocukları olan Pervin ile Suat küçükken Anadolu'da yaygın olan beşik kertmesi ile sözlenmişlerdir. Suat eğitimi için gittiği Avrupa'dan dönmüştür ve ailesinin baskısı ile Pervin ile evlend..

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle 1:40:46

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, en yakınları tarafından ihanete uğrayan Cevat’ın intikam mücadelesini anlatır. Cevat, babasından kalan fabrikanın tek varisidir. En yakın arkadaşı Necdet’i fabrikaya ortak yapar. Cevat’ın karısı Suzan ile..

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle 1:44:13

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gemicinin aynı kıza âşık olması sonucu yaşadıkları olayları konu alır. Neriman bir gemi ile Avrupa seyahati yapar. Geminin süvari vekili Ömer ile ikinci çarkçı Bülent Neriman’a âşık olur. Ömer ve Büle..

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:36

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Çevresinde cesur ve mert bir delikanlı olarak bilinen Orhan (Orhan Günşiray) minibüs şöförlüğü yaparak geçinen biridir. Bir tesadüf eseri tanıştığı Hacer’den (Evrim Fer) etkilenir. Hacer zengin bir ailenin kızı..

Tel Örgü 1995 Türk Filmi İzle 1:37:11

Tel Örgü 1995 Türk Filmi İzle

Konusu : Bulgar zulmünden kaçan,türkiyeye dönemek isyeyen bir grup insanın öyküsü. Yıl : 1995 Tür : Dram Senaryo : Sadık Şendil Yönetmen : Sırrı Gültekin Oyuncular : Hulusi Kentmen, Ayhan Işık, Reha Yurdakul, Mualla ..

Efes 2018 Tatbikatında Fiili Atışlar Tamamlandı 01:29

Efes 2018 Tatbikatında Fiili Atışlar Tamamlandı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile seçkin gözlemcilerin izlediği tatbikatın fiili atışlı bölümü başarıyla tamamlandı...