#Hulusi paşa

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da 01:04

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Suriye sınırdaki birilikleri denetlemek üzere Şanlıurfa'ya gitti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi..

Yangın Var 1960 Türk Filmi İzle 1:39:32

Yangın Var 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Paşa Kızı Müjgan ile Tulumbacı Murat Reis'in kestiği racon yüzünden (kızın babası Hilmi paşa'ya ailesinin namus ve şerefini koruma sözü) ancak ölümde beraber olmalarının öyküsü. Yıl : 1960 Tür : Dram & Roman..

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanı - 2 01:08

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanı - 2

Mustafa Kemal, Cevdet'e mektup yolluyor! Vatanım Sensin 14. Bölüm 2. Fragmanında; Yüzbaşı Yakup geliyor; Cevdet'e Mustafa Kemal'den mektup getiriyor! Mustafa Kemal'in yanında görmek istediği Cevdet'e, Eşref Paşa karşı çı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin - Kadınlarımız Olmadan, Bu Davanın Bir Kıymeti Yok! 05:47

Vatanım Sensin - Kadınlarımız Olmadan, Bu Davanın Bir Kıymeti Yok!

Kanal D de yayınlanan,Vatanım Sensin 18. Bölüm'de; Azize, Eşref Paşa'nın yaralarını tedavi ediyor; Eşref Paşa mücadelede kadınların önemine dikkat çekiyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Arcangel x Bad Bunny - Tu No Vive Asi 04:36

Arcangel x Bad Bunny - Tu No Vive Asi

[Bad Bunny] Me acostumbré al software Ella no batea No llegan a casa no se capean Solo modelos como Barea Multiplica el 100 es en la tarea Yo soy el cacique en tu propia aldea Valgo más que todo lo que te rodea N..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin 31.Bölüm - Mustafa Kemal Paşaya Suikast Girişimi! 06:05

Vatanım Sensin 31.Bölüm - Mustafa Kemal Paşaya Suikast Girişimi!

İngiliz Charles Hamilton, Tevfik'e son bir vazife verir. Son vazifesi, Mustafa Kemal Paşa'ya düzenlenecek suikasttir. İngiliz ajan Charles Hamilton, İzmir'den gitmeden önce Tevfik'e son bir vazifelerinin olduğunu söyler...

  • ANKA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Büyük Umutlarla Başlayan 'Meryem' Dizisi Reytingde Çakıldı! 00:35

Büyük Umutlarla Başlayan 'Meryem' Dizisi Reytingde Çakıldı!

Kanal D ekranlarında yeni başlayan 'Meryem' dizisi reytingde istediği başarıyı yakalayamadı. Fox TV'nin 'No:309' adlı dizisi yine birincilik koltuğundaki yerini aldı. Kanal D ekranlarında çok iddialı başlayan 'Meryem' di..

  • ANKA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir Marşı (Yüksek Kalite Ses) 03:23

İzmir Marşı (Yüksek Kalite Ses)

İzmir'in daglarinda çiçekler açar. Altin günes orda sirmalar saçar. Bozulmus düsmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal PaŞa,yaşa Adin yazilacak mücevher tasa. Izmir daglarina bomba koydular Türk'ün sancagini ön..

  • PengoTV tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karamanın Koyunu Full Hd İzle 1:44:41

Karamanın Koyunu Full Hd İzle

Konusu : Bahtiyar, koşulları oldukça rahat olan bir kışlada askerlik yapmaktadır. Bir gün çeşme başında gördüğü Mhriban adlı kadına ilk görüşte aşık olur ve onunla evlenmek ister. Mihriban'ın da Bahtiyar'da gönlü vardır..

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle 1:42:33

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın kızı Şükran’a âşık olan Binbaşı Kemal’in öyküsünü anlatır. Binbaşı Kemal, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın yaveridir. Bir gün paşanın kızı Şükran ve arkadaşları kendisine bir oy..

Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi 03:51

Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket kemal paşa tatlısı 1 litre süt 2.5 türk kahvesi fıncanı toz şeker 2 kahve fincanı un 1 yemek kaşığı tere yağı 1 paket vanilya YAPILIŞI İlk olarak kemal paşa tatlısının arkasında verdiği tarifi uy..

İzmit'te Mimar Sinan’ın eseri cami restore ediliyor 03:30

İzmit'te Mimar Sinan’ın eseri cami restore ediliyor

İzmit’te, Mimar Sinan’ın eseri olan halk arasında Yeni Cuma Camii olarak bilinen 441 yıllık Pertev Mehmet Paşa Camii’nde, yaklaşık 3 yıldır devam eden restorasyon çalışmasında sona yaklaşıldı. İzmit şehir merkezinde II..

Payitaht Abdülhamid 5. Bölüm 2:17:03

Payitaht Abdülhamid 5. Bölüm

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Melike (Ezgi Eyüboğlu) üzerinden kurduğu oyunla Damat Mahmud Paşa’nın (Hakan Boyav) hainliğini ortaya çıkardı. Şimdi sırada ihanet edenden hesap sorma vaktidir. Sultan bir yandan Mahmud P..

  • Diziler tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Tahran'da Böyle Karşılandı 00:46

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Tahran'da Böyle Karşılandı

İranlı mevkidaşı Muhammed Bakıri'nin davetlisi olarak Tahran'a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar için resmi askeri tören yapıldı...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve Kuvvet Komutanları Yüksekova'da 01:38

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve Kuvvet Komutanları Yüksekova'da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla çay içti...

Nihat Doğan Açık Açık Söyledi Fetö 03:15

Nihat Doğan Açık Açık Söyledi Fetö

Nihat Doğan açık açık söyledi! FETÖ, Ahmet Hulusi ve Adnan Oktar hadi bu sözleri söyleyin..

  • BETA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti 01:42

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkanının tebriklerini kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği 02:02

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği

Antalya'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde ABD ile Rusya Genelkurmay Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Suriye ve Irak zirvesinde akşam saatlerinde hareketlilik yaşandı. Genelkurmay Başk..

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı 00:48

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı

İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası ol..

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış 02:10

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış

Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üs açıldı. Törende Somalili askerler, Türkçe şarkılar seslendirdi. Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üssün açılışına Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre ve Orgeneral Hulusi Akar k..

Adım Deli Murat 01:51

Adım Deli Murat

Deli Murat (Kartal Tibet) ününü yalnız zorbalara, Zaptiye Teşkilatı’na değil devrin en ünlü kabadayılarına da kabul ettirmişti. Haşmet Paşa (Hulusi Kentmen) düzeni bozuyor diye Deli Murat'ı yakalama emri verir...

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da 06:27

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da

Suriye'de DEAŞ'a karşı yürütülen Fırat Kalkanı operasyonu komuta kademesi tarafından Genelkurmay Karargahı'nda ve kuvvet komutanlıklarındaki harekat merkezlerinde yönetilirken, operasyon bölgesinde harekatın başında ise ..

Vatanım Sensin 20.Bölüm - Eşref Paşaya Büyük İhanet! 04:04

Vatanım Sensin 20.Bölüm - Eşref Paşaya Büyük İhanet!

Eşref Paşa ve vatanseverler Yunan Ordusu ile savaşıyor; Miralay Tevfik, Eşref Paşa'yı öldürüyor!..

  • ANKA tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Edirne'nin Tarihi Köprüleri 08:03

Edirne'nin Tarihi Köprüleri

Edirne’nin Meriç, Arda ve Tunca gibi nehirlerinin üzerine kurulan, Fatih Köprüsü, Kanuni Köprüsü, 2. Bayezid Köprüsü, Saraçhane Köprüsü, Gazimihal Köprüsü, Ekmekçizade Ahmet Paşa Köprüsü ve Yeni Köprü ile ilgili bilgiler..

Oysa Sen Çok Güzel Bir Kızsın 00:50

Oysa Sen Çok Güzel Bir Kızsın

tih dönemi. Kaptan-ı Derya Yunus Paşa topladığı vergi ve ganimetlerle İstanbul'’a dönerken “Kara Korsan” ve gemilerince çevrilir ve tüm varlığına el konur. Fatih, Yunus Paşa ve gemisini kurtarması için Kara Murat'’ı göre..

Düm Tek Tek Düm Tek Kartal Tibet 01:08

Düm Tek Tek Düm Tek Kartal Tibet

Udi Selim ile Paşa kızı arasındaki aşkı anlatan siyah beyaz Türk filmi. Filmin Adı: Paşa Kızı..

Payitaht Abdülhamid 12. Bölüm Fragmanı 00:51

Payitaht Abdülhamid 12. Bölüm Fragmanı

Saray siyasetinde kara bulutlar dolaşıyor. İhanet şüphesinin fısıltıları dört bir yanda dolaşıyor. Plevne Gazisi Osman Paşa, düşmanla iş birliği yaptığı iddiasıyla karşı karşıya. Aksini gösterecek bir durum da yok. Gazi ..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..