#Hunharca gülen milli piyangocu amca

Futbolcu Tuğçe'nin Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor 06:56

Futbolcu Tuğçe'nin Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor

40 günlük bebekken öz annesi tarafından terk edilen, ardından koruyucu bir aile tarafından büyütülen 22 yaşındaki Tuğçe Ö.'nün hayatı duyanların yüreklerini burkuyor. 14 yaşında lisede okurken tecavüze uğrayan, ardından ..

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat 08:30

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat

Hacamatın aslında vücutta birikmiş toksinleri ciltten vakum ile alınması olduğunu söyleyen Dr. Mustafa Eraslan, Biz 40 günlük bebekten, 70-80 yaşında ki insanlara kadar uyguluyoruz dedi. Türkiye halkının hacamatı uzun..

Ozan Tufan Kilo Vermeye Çalışıyor 00:35

Ozan Tufan Kilo Vermeye Çalışıyor

Son zamanlarda fazla kiloları olduğu yönünde haberlerle gündeme gelen Fenerbahçeli milli futbolcu Ozan Tufan'ın spor yaparken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG’dan Sonra Bir Açıklama Daha Yaptı 06:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG’dan Sonra Bir Açıklama Daha Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG ile ilgili yaptığı açıklamada “Hazırlıklarımız var, bu hazırlıkların hepsini hükümetimiz, Milli Eğitim Bakanlığı vasıtasıyla zaten açıklayacaktır ama artık aileler, çocuklar rahat etsin, sadece..

Arda Turan Gönülleri Fethetti 00:15

Arda Turan Gönülleri Fethetti

Barcelona forması giyen Milli yıldız futbolcu Arda Turan sosyal medya üzerinden 6 yaşındaki hayranı için Aslan parçası nice senelere... notuyla sosyal medyadan doğum günü mesajı paylaştı...

Emre Mor'dan Müthiş Ayak Basketi 00:21

Emre Mor'dan Müthiş Ayak Basketi

Celta Vigo'da forma giyen milli oyuncu Emre Mor'un ayağıyla attığı gol büyük beğeni topladı. Genç yıldız, paylaştığı videonun altına, “Yemin ederim, ilk kez denedim” notunu düştü...

Arda Turan Büyük Aşkına Veda Etti 06:20

Arda Turan Büyük Aşkına Veda Etti

Milli futbolcu Arda Turan Aslıhan Doğanla olan 3 yıllık aşkını bitirdiğini sosyal medyasından duyurdu...

  • ANKA tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'yı Sallayan Türk  Enver Cenk Şahin! 00:30

Almanya'yı Sallayan Türk Enver Cenk Şahin!

Almanya 2. Bundesliga'da St. Pauli'nin Fortuna Düsseldorf'a 2-1 yenildiği maçta milli futbolcumuz Enver Cenk Şahin 34'cü dakikada harika bir gole imza attı..

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı 04:59

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı

Başbakan Binali Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah'ı Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşıladı. Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el..

Vahşi Yaşam Fotokapana Böyle Yansıdı 01:35

Vahşi Yaşam Fotokapana Böyle Yansıdı

Karabük'te, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürlüğü İl Şube Müdürlüğü'nce yaban hayatıyla ilgili bilgi edinmek amacıyla doğaya yerleştirilen 35 fotokapanla boz ayı, karaca, kara leyl..

Erdoğan  Çocukluk Hikayesiymiş  Böyle Şey Olur Mu Ya 04:18

Erdoğan Çocukluk Hikayesiymiş Böyle Şey Olur Mu Ya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'nin ısrarlı referandum (Irak'ın bölünmesi) girişimine ilişkin ABD ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Çocukluk hikayesiymiş, böyle şey olur mu ya? ifadelerini kullan..

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı 00:56

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı

Türkiye, Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya ve İspanya'nın basketbol federasyonları, THY Avrupa Ligi takviminin FIBA 2019 Dünya Kupası Eleme maçları ile aynı ana denk gelmesi nedeniyle Avrupa Ligi yönetiminden program de..

Naim Süleymanoğlundan Müjdeli Haber 04:20

Naim Süleymanoğlundan Müjdeli Haber

Bir önceki gün karaciğer rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakıma alınan 50 yaşındaki milli sporcumuz Naim Süleymanoğlundan bugün müjdeli haber geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MEB'den TEOG Sonrası Yeni Model İçin Açıklama 02:45

MEB'den TEOG Sonrası Yeni Model İçin Açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, TEOG sisteminin yerine üzerinde çalışılan modele ilişkin, Ana felsefesi liseye geçişte herhangi bir merkezi sınavın olmadığı, çocukların daha çok yeteneklerine, ilgilerine g..

Ne Yaptın Emre Mor 00:56

Ne Yaptın Emre Mor

İspanya Ligi 7'nci hafta mücadelesinde Celta Vigo ile Girona 3-3 berabere kaldı. Milli oyuncu Emre Mor mücadeleye yedek kulübesinde başlarken, dakika 73'te ilk golün sahibi Pione Sisto'nun yerine oyuna dahil oldu. Emre M..

Arda Turan'la Fotoğraf Çektirmek İçin Sıraya Girdiler 00:46

Arda Turan'la Fotoğraf Çektirmek İçin Sıraya Girdiler

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda İzlanda ve Finlandiya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Antalya'da toplandı. Havalimanından çıkan Arda Turan, hayranlarıyla fotoğraf çekti...

82 Kerkük, 83 Musul 01:10

82 Kerkük, 83 Musul

MHP Lideri Devlet Bahçeli bugün grup konuşmasında sert ifadeler kullandı. MHP Lideri Bahçeli: O zaman geldiğinde, şartlar oluştuğunda, tarih coğrafyaya dar geldiğinde Misak-ı Milli uyanacak; 81 Düzce'den hemen sonra 82 K..

Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi 05:54

Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi

Şişli Belediyesi'nin Kuştepe'de yaşayan Roman vatandaşlara yönelik düzenlediği, ''Çiçek Bizim İşimiz'' projesi son buldu. Eğitimlerini tamamlayan Roman vatandaşlar, sertifikalarını göbek atarak kutladıŞişli Belediyesi'ni..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Meltem Cumbul'un Nefret Suçu Bile Sahte 04:33

Meltem Cumbul'un Nefret Suçu Bile Sahte

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında sözde sanatçı Meltem Cumbul'un Semih Kaplanoğlu'na yaptığı ayıp ele alındı. Kaplanoğlu'nun elini sıkmayan Cumbul'un tavrını AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metine..

Emre Mor'un Acı Günü  Kendi Eliyle Toprağa Verdi 00:55

Emre Mor'un Acı Günü Kendi Eliyle Toprağa Verdi

Milli futbolcu Emre Mor'un vefat eden dedesi Hüseyin Mor'un cenazesi Tatar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Mor, daha sonra taziyeleri kabul etti...

Yeni Akademik Yılın İlk Dersini Eski Bakan Rrof. Dr. Nabi Avcı Verdi 04:18

Yeni Akademik Yılın İlk Dersini Eski Bakan Rrof. Dr. Nabi Avcı Verdi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nin 2017-2018 Akademik Yılı Açılışı, Eski Milli Eğitim, Kültür ve Turizm Bakanı Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi AVCI’nın ilk dersi vermesiyle başladı...

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle 1:52:57

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle

Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da A..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Devrelerine Çaydanlık Şakası Yapan Asker 00:41

Devrelerine Çaydanlık Şakası Yapan Asker

Milli şakamız çaydanlık şakasını askerde yapan mehmetçik ortaya eğlenceli görüntüler çıkmasına neden olmuş. Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve güncel içerikleri takip etmek için abone olun..

  • JET TV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkler En İyi Bildiği İşi Yapacak! 00:59

Türkler En İyi Bildiği İşi Yapacak!

Türkler bugün yine en iyi bildiği işi yapacak: Kenetlenecekler…..

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı 00:57

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşuyor. Dün akşam A Milli Futbol takımımızın İzlanda'ya karşı aldığı 3-0'lık mağlubiyete değinen Erdo..

Brezilyalı Süper Yıldızlar Ayak Tenisinde Şov Yaptı 00:37

Brezilyalı Süper Yıldızlar Ayak Tenisinde Şov Yaptı

Milli takımlarının idmanından sonra Neymar ve Daniel Alves'den oluşan takım, Coutinho ve Gabriel Jesus ikilisiyle kozlarını ayak tenisinde paylaştı. Renkli görüntülere sahne olan oyun büyük ilgiyle izlendi...

Rusya Marşı Dinleyen Kedinin Saygısı 00:52

Rusya Marşı Dinleyen Kedinin Saygısı

Sahibi o kadar güzel terbiye vermiş'ki kediye izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 561 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonsporlu Ramil Sheydaev'den Almanya'ya Müthiş Gol 00:28

Trabzonsporlu Ramil Sheydaev'den Almanya'ya Müthiş Gol

Trabzonspor'un Karabağ'a kiralık olarak gönderdiği Ramil Sheydaev, Azerbaycan Milli takımında Almanya'ya karşı müthiş bir gole imza attı. İlk yarısı 1-1 biten maçı Almanya 5-1 kazandı...