#Hülya avşar yüreğimin elleri müzik dinle

Aşıksın İbrahim Tatlıses Turk Filmi İzle 1:15:42

Aşıksın İbrahim Tatlıses Turk Filmi İzle

Filmin Konusu: Meşhur bir şarkıcı olan Tatlıses, hayranı olan genç kız Hülya'ya bir görüşte aşık olur ve derhal evlenme teklif eder. Teklifi ciddiye almayan kız, devamlı yapılan bu teklifler karşısında sinirlenmekte ve e..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu 02:57

Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Dürüyemin Gügümleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. duriyemin gugumleri kalayli [ah kalayli] fistan giymis etekleri alayli [alayli aman aman] duriyemi aldatmasi kolaymi [ah ..

maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi 01:55

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi

Rus birlikleri müzakere kapsamında Kiev yakınlarındaki Buça'dan çekildi. Ancak çekilmenin ardından onlarca sivilin infaz edildiğinin anlaşılması büyük tepki çekti. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski, yaşananlardan NATO'yu ..

Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Süper İkili Ayrılıyormu 04:48

Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Süper İkili Ayrılıyormu

İlk tanıştıkları andan itibaren birbirlerinin ortağı ve en yakın arkadaşları olan Hülya ile Mahir, yol ayrımına gelirler. Büyük ortaklık bitecek mi? Kerim'in kendisini terk ettikten sonra Almanya'ya gitmesiyle, Hülya'da ..

  • ANKA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı ( Final Fragmanı ) 00:43

Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı ( Final Fragmanı )

Cevher Ailesi’nin başına gelen kötü olaylardan sonra psikolog Tamer, tüm ailenin gündemine oturur. Hülya ile başlayan seanslar, Kerim’in de katılımıyla devam etmişti. Bu kez sıra Bayram Cevher’e gelir. Bayram Cevher’in g..

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle 1:19:07

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öğretmenine âşık olan bir öğrencinin hikâyesini anlatır. Fabrikatör Keramet Bey’in oğlu Metin, özel bir kolejde okur. Babası kolejin kurucularından olduğu için istediği gibi davranmaktadır. Okulun müdürü ..

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle 1:18:14

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, geçmişinden kurtulmaya çalışan bir adamın aşkı uğruna mücadelesi anlatılır. Turgut, genç bir tıbbiye öğrencisiyken Leyla’yı tanımıştır. Ünlü bir ses sanatçısı olan güzel kadın uğruna okulunu bırakmıştır..

Gökhan Ay - Hayal Yarim 04:35

Gökhan Ay - Hayal Yarim

Yüreğimin sesiyle yazdım bu şarkıyı Serseri gönlüm söyledi bunları Dinle yar Bilmesen de özlüyorum Gelmesen de bekliyorum Duymasan da söylüyorum Hayal yarim seviyorum Yokum artık ben Hadi git düşlerimden. Unuttum desem d..

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili 04:44

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili

Sevmek dediler bana Bende kalmadı ki öldü bitti dedim Bir daha sevmek mi Aşka tövbeler ettim Bilmemişim ki sevmenin ne olduğunu O yüreğimdeki kalp acısını hissettiğimde Anladım ki sen benim en sevdiğim olmuşsun Benim y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.449 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Söz-Müzik : Turgut Raviş Vokal : Utku Çılgın Düzenleme : Utku Çılgın ( Recordman Studio ) Gitarlar : A. Burak Erdoğan Davul : Umut Çılgın Raviş 3 - Güle Gül..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

Fırat Enül - Okyanus ve Bardak 03:30

Fırat Enül - Okyanus ve Bardak

Okyanus ve Bardak şarkı sözleri ile Önümde okyanus Elimde Bardak Dökmem sana yansan Olur mu kalbim Sana simit candan Değil ateş, suya karışsan Varsan, vursan yüreğimin kıyısına Dudaktan kapanan bu kapı açılmaz san..

Yusuf Hayaloğlu - Beni Düşün Unutma 05:04

Yusuf Hayaloğlu - Beni Düşün Unutma

Beni Düşün, Unutma Sözleri Ay doğarken bir söğüdün ardından Göl yüzünde sisli bir esinti ile Akşamın göğsüne hüzün serperek Ve yağmurdan geceye çiçekli perdeler çekerek Beni düşün, beni düşün, unutma En umarsız en umu..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evrim Bozkurt - Sevdanın Yolunda 04:21

Evrim Bozkurt - Sevdanın Yolunda

Sevdanın Yolunda şarkı sözleri ileBir yol var, güneşin ardında Bir aşk var, yüreğimin ortasında Sensizlik acı bir gerçek olsa da Yürüyorum, yürüyorum sana olan sevdamla Yürüyorum, yürüyorum sevdanın yolunda. Ateşim ol..

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 05:01

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 [Official Music Video © 2020 Hunersam] Aranjor: Mizgin Ayaz Söz Müzik : Serkan Kanireş Kanalımız HUNERSAM Tarafından Korunmaktadır... Bibin endame qenal ê me, klîbên nû temaşê bik..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Fatih ve Şebnem Kısaparmak Ölürüm Sana  Düet 05:25

Fatih ve Şebnem Kısaparmak Ölürüm Sana Düet

Fatih Kısaparmak: Eririm gözlerine dalıp Eririm geceler boyunca Şebnem Kısaparmak: Eririm gözlerine dalıp Eririm geceler boyunca Fatih Kısaparmak: Doyamam sana kıyamam sana Şebnem Kısaparmak: Ölürüm beni anlasana ..

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim 04:51

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim Dinle Şarkı Sözleri Dİnle: Ben gönlümü sana verdim Pare pare yola serdim Vakitsiz bir nara düştüm Gelmedin yar, gelmedin yar. Dağlar dağlar sözüm var sana Duy sesimi, sitemim sana Yo..

  • PengoTV tarafından
  • 6.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Özarslan Giderken 04:52

Mustafa Özarslan Giderken

Sen giderken gözlerimin dolduğunu gördün mü Yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü Sen giderken karanfiller sıralıydı, sıralıydı İçlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı Sen giderken çiçeklerin solduğunu gördün m..

  • slmn kç tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim 05:08

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim

Çeker Giderim şarkı sözleri ile Gurbetliği yetmez gibi Ezginliği dayatmışsa Bu şehirde yaşayamam çeker giderim İstanbul’da yaşayamam çeker giderim Yazdığım şiirleri Yaktığım türküleri Dilim defterinden yırtar giderim ..

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Güle güle sevgilim Ayrılık zamanıdır şimdi Yüreğimin darağacına Bir ipte sen vur şimdi Seni sevdiğim kadar Sensizliği de sevmeliyim şimdi Güle güle sevgilim Bilirsin ağlayamam şimdi Hem ben ağlarsam söyle nasıl ..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Affet şarkı sözleri ile Kırgın yüreğimin sesini sana duyuramadım ya da Duymak istediklerin kalbimde değiller daha Bu sayfa kapandı belki de ta derinlerde Yaşamadan aldırman da çok zor bu olanlara İhanet ettiğin günde..

Coskun Sabah - Haberin Varmi ? 04:59

Coskun Sabah - Haberin Varmi ?

Yıllar yılı gizliyorum Hep içimde saklıyorum Kimselere diyemiyorum Gizlediğim aşkımsın sen Sakladığım sevdamsın sen Gönlümdeki büyük sırsın sen Haberin var mı? Seni çok sevdiğimden Haberin var mı? Yüreğimin sesi..

Ebru Yaşar - Kalmam 03:28

Ebru Yaşar - Kalmam

Kalmam şarkı sözleri ile Bi yanım git diyo bi yanım kal Bi yanım ölüm bi yanım can Zaten gururum ayaklarının altında Bi yanın şeytan bi yanın saf Bi yanım yaz bi yanım kar İhanetinin Ben hariç herkes farkında Dili y..

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

Tele Kızlar Film Müziği 02:00

Tele Kızlar Film Müziği

Filmin Adı: Tele Kızlar Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Tarık Tarcan, Perihan Savaş, Hülya Avşar Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1985..

Birbiriyle Kavgalı Olan Ünlüler ! 02:05

Birbiriyle Kavgalı Olan Ünlüler !

Birbiriyle Kavgalı Olan Ünlüler !Demet akalın ve hande yener kavgası, taylor swift ve katy perry kavgası, ibrahim tatlıses, cem yılmaz, yıldız tilbe, justin bieber, kim kardashian, paris hilton, tarkan, hülya avşar, ajda..

  • ANKA tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlülerin Sosyal Medya Paylaşımları 05:47

Ünlülerin Sosyal Medya Paylaşımları

Burak Özçivit Gözler Kalbin Aynasıdır konulu paylaşım. Ata Demirer,Hülya Avşar,Fahriye Evcen,Kıvanç Tatıltuğ'lu,Pelin Karahan'ın birbirinden özel sosyal medaya paylaşımları...

  • ANKA tarafından
  • 8.615 görüntüleme
  • 8 yıl önce