#Hüner coşkuner rüzgar gibi eseceğim müzik dinle

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Sila - Yan Benimle 04:59

Sila - Yan Benimle

Yalan sevinçle oyalandım Aklın tuzağında dolandım Kusuruma bakma zil zurna geldim Sabahın beşi kapına dayandım Erbabım aşk madem Madem yasaklar namahrem Kafeste sözler susuyor şimdilik Uçurur zaman hele dur bakalım S..

Ebru Yaşar  Eğer 04:02

Ebru Yaşar Eğer

Daha ilk günden sıkıyorum ama Emin ol bunlari bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarimi ögrenmelisin Herseyin bir sınırı var hayatta Benim sınırımı görmelisin Kendimi tanirim çabuk atlatirim Beni bir da..

Ebru Gündeş Yalan 05:23

Ebru Gündeş Yalan

Yalnızlık kolay değil anladım Yüreğim yangınlarda geri dön Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Kırık dökük bir sal gibi battım ha batacağım Ma..

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi 12:01

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir mi? Cinlerin insanlara zarar vermeleri mümkündür. ancak bu zarar, filmlerde geçen çarpılma ve benzerleri gibi değildir. Bu güne kadar binlerce insan biyolojik hastalıklarını ci..

  • ZULMA tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Kursun  Sevenler Gece Ölür 04:42

Murat Kursun Sevenler Gece Ölür

Durur zaman durur dünya Sevenlerin çıkmazında Yaşananlar olur rüya Her gecenin sabahında Bir an küser bir yıldız Ben kalırım hep yalnız Sanki senin yokluğunda Dem tutuyor insafsız Sevenler gece ölür bunu yalnız..

Zeki Müren   Bulamazsın 05:19

Zeki Müren Bulamazsın

Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gün gelir harcarlar seni. Bir de saçlarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni. Eğer gideceksen, mani olamam, Düşersen sonunda yine bul beni. Vefasız kullardan, ve..

Sway - Turgay Alparslan 03:03

Sway - Turgay Alparslan

Sway - Turgay Alparslan Müzisyen/Şarkıcı/Piyanist When marimba rhythms start to play Marimba ritimleri çalmaya başlayınca Dance with me, make me sway Benimle dans et , beni salla Like a lazy ocean hugs the shore T..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili 04:44

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili

Sevmek dediler bana Bende kalmadı ki öldü bitti dedim Bir daha sevmek mi Aşka tövbeler ettim Bilmemişim ki sevmenin ne olduğunu O yüreğimdeki kalp acısını hissettiğimde Anladım ki sen benim en sevdiğim olmuşsun Benim y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

İsmail YK - Ben Senin Ananın 04:12

İsmail YK - Ben Senin Ananın

Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada buz gibi olurum Gerekirse eğer acısını ben çekerim Sensiz olmuyor fark ettim Seni bir daha üzmem canım Arada sırada buz gibi olurum Gerekir..

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Monster Hunter World Tokyo Game Show Trailer PS4 03:25

Monster Hunter World Tokyo Game Show Trailer PS4

Good news, hunters! Today Capcom confirmed that Monster Hunter: World will be available for PlayStation 4 globally on January 26, 2018. Capcom will also begin pre-orders today including bonus incentives for the standard ..

  • BETA tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

Yarı Yol Teaser 00:34

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Yarı Yol Teaser 00:47

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Gülden Karaböcek - Konuşsana Birtanem 05:44

Gülden Karaböcek - Konuşsana Birtanem

Konuşsana bir tanem Neden hep susuyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun? Konuşsana bir tanem Neden hep susuyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri 05:34

Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri

Susmadan yürekten kopan feryadım Duyururmu sana bilmem bir gün sesimi Yollara dalarken kara gözlerim Getirir mi rüzgar son nefesimi Başında yok ise sevda yelleri Nereden bilirsin çektiklerimi Yanıldım şaştımda bir aşık o..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Ziynet Sali'nin, DMC etiketiyle yayınlanan Kalbim Tatilde isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz & Müzik: Emrah Karakuyu (Editör: FLOOM Music)nDüzenleme: Mustafa Ceceli nYönetmen: Murad Küçüknnnetd ..

  • GÜL tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Ben Fero - Babafingo 03:09

Ben Fero - Babafingo

Ben Fero - Babafingo Müzik Dinle Şarkı Sözler Hadi delirin yo, bu tamam bingo Bi sabah Billboard, Ben Fero King Kong Kimbo gibi deliyim hoe Boşver dildo var babafingo Delirin yo (YEAH) bu da bingo (OKEY) Hadi Billboard..

Tarkan Çok Agladim 04:34

Tarkan Çok Agladim

Haykırsam, duyup gelsen uzaklardan Dokunsam bir, son bir kez sana dokunsam Sarılsam, hayallerime sarılsam Uzansam bir, yanı başına uzansam www.sozlerisozu.com Bildiğin gibi değil hiç Çok ağladım ne çok ağladım Silinmiyo..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..