#Hüseyin altın batsın bu dünya müzik dinle

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar #nostaljimüzik #hayalperest 02:25

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar

Piyasadan kaldırılmış eski bir kayıtım en güzel yıllarımı yaşadığım zamanlarda okuyup kayıtını almıştım sevenleriminde dinlemesini istedim eskilere doğru baya gittim ilk dinleğimde umarım beğenirsiniz iyi dinlemeler.! AB..

Hayalperest - #GülümGel (Acapella) 01:04

Hayalperest - #GülümGel (Acapella)

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melankolia 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melan

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/zjMwJRiT Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Hayalperest- Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum | (Canlı Performans) #sonsesmüzik 01:02

Hayalperest- Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum | (Canlı Performans)

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/Fw6LU0qX Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtub..

Semra San - Gözün Aydın 02:43

Semra San - Gözün Aydın

Gözün Aydın şarkı sözleri ile Gözün aydın sana saygım kalmadı Nasıl kalsın yere batsın senin Sevdan anladım büyük yanlıştın Kalan ağlar giden dağlar Sen anlatılmaz da yaşanırsın Seni bana yazan kaderin Dilerim ki adı ..

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - İkinci Bahar! 05:01

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - İkinci Bahar!

Hüseyin'den, Zeynep'e sürpriz evlenme teklifi geliyor; Cevher Ailesi'nde romantik dakikalar yaşanıyor. Hüseyin, Zeynep ile yeniden bir hayat kurmak ister. Zeynep'i davet ettiği mekanda, birbirlerini ilk gördükleri zamanl..

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Gripin - Elini Korkak Alıştırma 04:52

Gripin - Elini Korkak Alıştırma

Şarkı Sözleri: İnanır mısın dünya, geçen gece Sen dönerken rastladım kendime Gözler aynı göz, bakışlar derbeder Çok selamı varmış özleyenlere Tövbeler etmiş, hala bırakamamış seni Son bir çare sakal bırakmış Tanınmamak..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Biz Çoçukken 05:58

Tarkan Biz Çoçukken

Biz çocukken ne güzel çiçekli kırlardır Biz çocukken rengarenk düş kanatlı kuşlardık Bir masalda saklanan günahsız melekler Çok uzakta kuytuda sozlerisozu.com pınardık Biz her mevsim yazdık, hep aşk hep sevdaydık Her gü..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Biz Çocukken 05:58

Tarkan Biz Çocukken

Biz çocukken ne güzel çiçekli kırlardır Biz çocukken rengarenk düş kanatlı kuşlardık Bir masalda saklanan günahsız melekler Çok uzakta kuytuda sozlerisozu.com pınardık www.sozlerisozu.com Biz her mevsim yazdık, hep aşk h..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Altında 'taklit' modası! 02:51

Altında 'taklit' modası!

ALTIN ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN: ELE GÜNE KARŞI BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK ALTERNATİF DÜĞÜN TAKILARI VAR ARTIK....YANİ BİR ZAYTUNG HABERİ DAHA GERÇEK OLDU..ÇEYREK, GRAM, GRAMIN YARIMI DERKEN,,, İMİSTASYON ALTIN DA İLGİ GÖRMEY..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Göksel - Bu da Geçecek 04:25

Göksel - Bu da Geçecek

Göksel - Bu da Geçecek Dinle Söz - Müzik: Göksel & Mabel Matiz Düzenleme: Alper Erinç Yönetmen: Murat Onbul Şarkı Sözleri: Bu da geçecek biliyorum ah Kara güneşten gün doğacak Kırılınca kör kapılar Bu taşlarda güller ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.607 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Naim Süleymanoğlu Filmi Vizyon Tarihi Belli Oldu 08:24

Naim Süleymanoğlu Filmi Vizyon Tarihi Belli Oldu

Kariyerine 47 dünya rekoru, 3 olimpiyat altın madalyası, 6 Avrupa şampiyonluğu ile 7 dünya şampiyonluğu sığdırdı. Dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan film 25 Ekim'de ..

  • BETA tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.430 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2023 1:22:43

2023

2023 yılında neler olacak? Sırbıstan-Kosova, Çin-Tayvan gerilimleri nereye doğru gidiyor? Küseselcilerin en önemli yayınlarından olan, The Economist dergisinin kapağındaki şifreler neler? Dünya ekonomisi nereye gidiyor? ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ramazan Çelik - Burçak Tarlası & Fatmam 06:56

Ramazan Çelik - Burçak Tarlası & Fatmam

Söz & Müzik: Anonim Aranje : Hüseyin Canayakın Mix-Master : Hüseyin Canayakın Klip Yönetmeni : Hüseyin Canayakın Montaj: Canayakın Desing Görüntü Yönetmeni: Orhan Canayakın..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Fedakar 2011 Türk Filmi İzle 1:33:16

Fedakar 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : İyi bir gazeteci olmasına rağmen, aksi ve başına buyruk tavırları nedeniyle; üçüncü sınıf bir ajansta, güç bela iş bulan Murat Eğilmez, Suriye deki olayları haber yapmak için bölgeye gönderilir. Bu isteksiz gel..

Barış Manço - Çıt Çıt Çedene 03:54

Barış Manço - Çıt Çıt Çedene

Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene Dünya dolu yar olsa da alacağım bir tane Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene Dünya dolu yar olsa da alacağım bir tane Ekin ektim çöllere de biçtirmedim ellere Eki..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Hayat Şarkısı 56.Bölüm - Mahirin Sürprizi Göbek Attırdı! 03:38

Hayat Şarkısı 56.Bölüm - Mahirin Sürprizi Göbek Attırdı!

Hüseyin ile Zeynep'in evlenme kararı almasından sonra, her şey gelenek-göreneklere göre devam eder. Kına gecesine ise Mahir damgasını vurur. Hüseyin'in evlilik teklifini kabul eden Zeynep, ikinci baharlarını yaşamak için..

  • ANKA tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü 01:47

8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü

Bilecik'te uzaklaştırma cezası bulunan eşi tarafından bıçakla yaralanan 8 aylık hamile kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Hüseyin K. uzaklaştırma cezası olmasına rağmen 8 aylık hamile ..