#Hüseyin altın kulların ne günahı var müzik dinle

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu 11:28

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu

Kadınların makyajda en çok tercih ettiği ürün olan ruj'un sürülmesi ile ilgili videoda yer alan ve videodan sonra aklıma gelen o kadar çok ipucu var ki. 40 düz rakam süper olurdu. Ama yoğunluktan çekim sırasında aklıma g..

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:55

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri

Hamur ve şerbetli tatlı tarifleri sevenler için gazozlu tatlı tarifi videosu hazırladık. İçinde ceviz ve tam kıvamında şerbeti ile nefis bir tatlı mutlaka denemelisiniz. Gazoz tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme..

Danla Bilic Yemek Yemeyi Sevgilisinden Daha Çok Seven Kız Makyajı 14:08

Danla Bilic Yemek Yemeyi Sevgilisinden Daha Çok Seven Kız Makyajı

Bu videomda yemekten daha değerli neler var onları göstermeye çalıştım ama annemle babam dışında bir şey bulamadım. Belki uyku...

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler 01:20

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler

Sosyal medyanın dilinde şu sıralara çok şiddetli bir kız kavgası var! Kavganın çıkma sebebi ise bir hayli ilginç! San Fransisco'daki Onur Yürüyüşü sırasında çok sayıda kadının katıldığı kavga, katılımcılardan birinin sah..

  • JET TV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Murat Başoğlu'nun Eski Eşi Hande Bermek'ten Olay Açıklamalar 01:39

Murat Başoğlu'nun Eski Eşi Hande Bermek'ten Olay Açıklamalar

Teknede yeğeniyle fotoğrafları çıkan Murat Başoğlu, eşi Hande Bermek ile boşanmıştı. Bermek, ilk kez röportaj verdi.. Murat Başoğlu'nun yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal bir ilişki yaşadığı yaz boyu iddia edilmişti. Tekne..

  • ANKA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB Avusturya'yı Yakından İzliyor 01:18

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor

Avusturya yeni bir siyasi döneme girmeye hazırlanıyor. Avrupalı liderler genel seçimlerin galibi olan 31 yaşındaki Sebastian Kurz’u yakından izliyor. Aşırı sağcı partinin koalisyon ortağı olma ihtimali bulunuyor. Avrupa..

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı 01:28

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı

Sağ partilerin güçlenerek çıktığı Avusturya genel seçimlerinde, Yeşiller sandık çıkışı anketlerine göre yaklaşık yüzde 4 oranında oy alarak tarihinde ilk kez parlamento dışında kaldı. Avusturya’da genel seçimler Sebas..

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica Festivali 04:06

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica F

Avusturya'nın Linz şehrinde gerçekleştirilen Ars Electronica Festivali teknoloji, sanat ve bilimle alakalı çalışmaları bir araya getiriyor. Kore ve İngiltere’den gelen takımlar birlikte çalışarak ışık bariyerleri içer..

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projeler Yarışıyor 04:00

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projel

Avrupa Birliği’nin fonladığı en ilham verici ve yenilikçi projelerden Regiostars Ödülleri her yıl Belçika’nın başkenti Brüksel’de veriliyor. Projeler genellikle toplumların yaşam koşullarını iyileştirmek, ekonomik büyüme..

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı 01:22

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı

Fenerbahçe'de derbi alarmı. Sarı Lacivertlilerde pazar günkü maç için tek bir hedef var o da 3 puan.Teknik Direktör Aykut Kocaman ezeli rakiplerinin analizi üzerine mesai harcıyor. Yeni Malatyaspor maçındaki galibiyetle..

Duygu Özaslan Ekim Sohbetleri Oje Kullandığım Ürünler Diziler 13:49

Duygu Özaslan Ekim Sohbetleri Oje Kullandığım Ürünler Diziler

Ayın en sevdiğim zamanı! Bu ayki sohbetimde sıkça sorduğunuz simli ojeyi ve nasıl daha kolay çıkarabileceğinizi de anlattım. Çok güzel dizi önerilerim var. Bilgi kutucuğunun devamında dizileri bulabilirsiniz????..

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas 01:44

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybeden Alper Baycın’ın (24) evinde yas var. Taziyeleri kabul eden ..

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary Ann Shaffer ve Annie Barrows'un çok satan ve çok sevilen romanı EDEBİYAT VE PATATES TURTASI DERNEĞİ'nden uyarlanan filmin yönetmenliğini Mike Newell üstleniyor. 2. Dünya Savaşı'nda Guernsey Adası'nın işgali sırasınd..

Otist Sanatçı Stephen Wiltshire New York'u Resmetti 00:51

Otist Sanatçı Stephen Wiltshire New York'u Resmetti

Panaromik çizimleriyle ve simgeleşmiş kentsel ufuk çizgileriyle tanınan sanatçı Stephen Wiltshire’ı diğer sanatçılardan ayıran, çizdiği herşeyi hafızasından çizmesi. Otizm hastası Wiltshire’ın fotografik bir hafızası (e..

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor 01:36

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor

Brüksel’de Katalonya krizi ile ilgili diplomatik görüşmeler sürüyor. Madrid yönetiminin Katalonya’ya verdiği ültimatom birkaç saat sonra sona erecek. İspanyol hükümeti Katalonya’nın özerklik statüsünü iptal edebileceğini..

Trolley İkilisi Dünyanın en Hızlı Alışveriş Sepeti İnşa Kapalı 01:37

Trolley İkilisi Dünyanın en Hızlı Alışveriş Sepeti İnşa Kapalı

A PETROLHEAD has built what he believes is the world’s fastest shopping trolley, which he has affectionately dubbed the ’Shopper Chopper’. The custom creation, made by US patent office clerk Calvin VanSant, 52, from Penn..

  • BETA tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçişleri Bakanı Soylu Bu Ülkede PKK’yı Kimse Yeşertemez 02:02

İçişleri Bakanı Soylu Bu Ülkede PKK’yı Kimse Yeşertemez

İçişleri Bakanı Soylu, Buldan'ın iddialarına ilişkin, “İlk önce onu aradım. Kendisinin dediğinden fazlası var. Bu ülkede PKK’yı kimse yeşertemez” dedi...

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı 11:11

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı

Merhabalar bu videomda birbirlerine ton olarak benzettiğim uygun fiyatlı ve pahalı ürünleri kullanarak bir makyaj yaptım. Bu video bir muadil videosu değil renklerin tıpatıp aynı olmadığı ürünler var zaten bende makyajı ..

Dürüm Döner Yeme Kapışması Kim Pes Edecek 21:26

Dürüm Döner Yeme Kapışması Kim Pes Edecek

Yeni bir yemeli kapışma ile beraberiz. Bu kez önümüzde döner dürümler var. Her zamanki gibi kartları çekerek kapışıyoruz. Bakalım kimler pes edecek ve kapışmanın kazananı olup para ödülünü kim kazanacak?..

  • JET TV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri 13:43

Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri

Yeniden merhabaa! :) Kaş-bıyık biz kızların genel problemi.Artık tüylerden kurtulmanın bir çok yolu var ama en iyi yöntem hangisi? Sizin için test ettim.Bu serinin devamı gelsin isterseniz yorumlarda benimle paylaşmanız ..

Meyve Suyunun İçinden Uzaylı Çıkması 01:39

Meyve Suyunun İçinden Uzaylı Çıkması

Cappy canavarından sonra yabancı bir ülkeden gelen bu görüntüler insanı uzaylıların var olduğuna inandırıyor efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla - Uzay Kuzey Bana Makyaj Yapıyor 06:39

Çağla - Uzay Kuzey Bana Makyaj Yapıyor

Çok kıymetli iki makyörüm var bugün :) Bebeklerim, oğullarım Uzay ve Kuzey. Hep istemişlerdi ama bi türlü fırsat olmamıştı. Bugün ilk kez kendimi ellerine teslim ediyorum. Biz çok eğlendik, umarım siz de izlerken eğlen..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Dünya Kupası'nın Gerçek Yıldızları Halı Saha Legends - Stolk 04:07

Dünya Kupası'nın Gerçek Yıldızları Halı Saha Legends - Stolk

Derin bir dosyayla sert bir giriş yapmaya var mısınız? Konumuz : Halı Saha Legends. Stolkie ile Dünya Kupası'nın gerçek yıldızları! Sizin gözlemlediğiniz tipler nasıl? Yorumlarda onlara bir selam bırakın...

  • JET TV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Özdel İstemiyorum Ama Yapmak Zorundayım Makyajı 14:08

Aslı Özdel İstemiyorum Ama Yapmak Zorundayım Makyajı

Hiç makyaj yapmak istemiyorum ama yapmak zorundayım o yüzden,makyaja ayıracak sadece 10 dakikam var diyenleri buraya alalım..

Acun Ilılcalı'dan Survivor'da Türkiye Sürprizi 02:17

Acun Ilılcalı'dan Survivor'da Türkiye Sürprizi

Yaşanan cinayetin ardından Acun Ilıcalı’nın “Survivor” setini Dominik’ten taşıyıp taşımayacağı tartışması sürüyor. Ben “taşıyacağını tahmin etmiyorum” demiştim, Ali Eyüboğlu “yer araştırıyor” diye yazdı. Aradan Dalyanlı ..

  • BETA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Kutlu Likit Mat Ruj Dediğin Bunlar Gibi Olur 10:25

Merve Kutlu Likit Mat Ruj Dediğin Bunlar Gibi Olur

Veee Likit Mat Rujlarımın 3. videosunu sonunda paylaşıyorum! ???? Her renk var resmen.???? Toplam 24 renk gösterdim sizlere pekiiii en sevdiğiniz renkler ve marka hangileri? Bana kesinlikle yazın. Zevklerinizi merak ediy..

Yavru Kediyi Korumaya Çalışan Güvercin 00:46

Yavru Kediyi Korumaya Çalışan Güvercin

Hayvanlardan öğrenecek çok şeyimiz var! Yavru kediyi kanatlarının altına alan güvercinin kediyi korumaya çalışması yüreğinizi ısıtacak...

  • JET TV tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Köroğlu Cüneyt Arkın Film İzle 1:30:44

Köroğlu Cüneyt Arkın Film İzle

Kimliğiyle ilgili iki ayrı tartışma var. Birincisi, 16 ve 17'nci yüzyılda yaşadı. Yeniçeri ocağından yetişen bir şair. 1578-1590 arasındaki Osmanlı-İran savaşlarına katıldı. Bir tür ordu şairidir. Diğeri ise Balkanlar'da..

  • PengoTV tarafından
  • 12.725 görüntüleme
  • 7 yıl önce