#Hüseyin altın sürmeli gelin müzik dinle

Son Oyun Fragman 01:38

Son Oyun Fragman

İlhan Akgül ve Sinan Tabanlı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Son Oyun un oyuncu kadrosunda Recep Yağızoğlu, Ali Sürmeli, İlhan Akgül, Deniz Oral yer alıyor...

KOLPAÇİNO HD KUMAR SAHNESİ 06:12

KOLPAÇİNO HD KUMAR SAHNESİ

KOLPAÇİNO HD KUMAR SAHNESİ İÇERİSİ ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ GALERİCİLER PIRLANTACILAR AYDEMİR AKBAŞ ŞAFAK SEZER ALİ SÜRMELİ ALİ ÇATALBAŞ HAKAN URAL BAŞROLLERİNİ PAYLAŞTIĞI EFSANE FİLM KONSOL KULÜBÜ KANALIMIZA ABONE OLM..

  • PengoTV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 6 yıl önce
KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler 11:28

KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler

9 Kas 2019 tarihinde yayınlandı Filmin Konusu: Bir aksiyon-komedi filmi olan Kolpaçino, birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenleri anlatıyor. Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, temposu ve kurgusuyla şaşırtıc..

İstanbul'da kar yağışı sürecek mi- 04:18

İstanbul'da kar yağışı sürecek mi-

Uzun zamandır kar yağışının beklendiği İstanbul bu sabah güne karla uyandı. Peki İstanbul'daki kar yağışı sürecek mi? CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli yarın akşamdan itibaren İstanbul'da daha yoğun kar yağış..

Servet 1. Tanıtım Fragmanı 00:47

Servet 1. Tanıtım Fragmanı

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı di..

Servet 1. Bölüm Fragmanı 00:47

Servet 1. Bölüm Fragmanı

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı di..

Servet 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:55

Servet 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı di..

Servet 1. Bölüm 3. Fragmanı 01:00

Servet 1. Bölüm 3. Fragmanı

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı di..

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi 1:52:18

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi

Filmin Konusu: Umut Adası, Türkiye’den İngiltere’ye kaçak yollarla giden bir grup insanın ve eğitim amacıyla fırsatlar ülkesine giden genç bir kızın yaşadığı dramı anlatıyor. Farklı sınıf ve kültürden gelen, çoğunluğu ge..

  • Tv Series tarafından
  • 34.358 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Genç Muavin Dünyaevine Otobüsüyle Girdi 04:41

Genç Muavin Dünyaevine Otobüsüyle Girdi

Manisa’da çocukluk yıllarından bu yana otobüs tutkunu olan genç, muavinliğini yaptığı yolcu otobüsünü süsleterek, gelin arabası yaptı. Davul ve zurna eşliğinde ‘gelin otobüsü’ ile hayat arkadaşını babaevinden alan genç m..

  • JET TV tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Günü Gelinin Başına Tatsız Olayın Gelmesi 00:38

Düğün Günü Gelinin Başına Tatsız Olayın Gelmesi

Rusya'nın Ufa şehrinde meydana gelen olayda; fotoğraf çekimi sırasında poz veren gelin ve damat, arkadaki gelin arabasının bir anda hareket etmesiyle neye uğradıklarını şaşırdılar. Gelinin duvağı arabaya takılınca olanla..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Öncesi Gelini Kıyafetleri ile Yıkamak 05:15

Düğün Öncesi Gelini Kıyafetleri ile Yıkamak

Düğün öncesi yapılan adetlerde gelin hamamı falan biliyorduk ancak. Gelini elbiselerle duşa sokup yıkamak bide bunu kameraya almak, banyoda oynamak nedir?..

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Damattan Azeri Geline Patpatlı Sürpriz! 01:11

Türk Damattan Azeri Geline Patpatlı Sürpriz!

Kastamonu’da Azeri gelinle evlenen Türk damat, çok sevdiği patpat aracını gelin arabası yaparak nikaha gelmiş. Patpat aracını gelin arabası gören Azeri gelin ise, şaşkınlığını gizleyememiş...

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş 02:36

Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş

Manisa ‘nın Demirci ilçesinde kız kardeşinin kına gecesini elindeki sopayla basan uzman çavuş ortalığı karıştırdı. İddialara göre kız kardeşinin düğün merasimi için Demirci ilçesine geldiği öğrenilen E.A isimli şahıs kın..

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duygu Hanım'ın İlginç Düğün Fotoğrafları 02:19

Duygu Hanım'ın İlginç Düğün Fotoğrafları

Gelin Evi'nin 480. bölümünde, 10 aylık evli, 25 yaşında, Duygu Bozkurt’un evine konuk olundu. Duygu Hanım'ın eşi ile beraber çektirdiği eğlenceli düğün fotoğrafları Gelin Evi'nde eğlenceli anlar yaşattı...

  • BETA tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelinler Göz Yaşlarını Tutamıyor 02:58

Gelinler Göz Yaşlarını Tutamıyor

Gelin Evi'nin 497. Bölümünde; 6 aylık evli, 23 yaşında, Makbule Çetin’in evine konuk olundu. Makbule Hanım'ın gelin çıkma görüntülerini izleyen gelinler, aile evinden ayrıldıkları günü hatırlayınca gözyaşlarını tutamıyo..

  • BETA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pansiyon Benzetmesi Gerginliğe Neden Oldu 02:16

Pansiyon Benzetmesi Gerginliğe Neden Oldu

Gelin Evi'nin 512. bölümünde, 10 aylık evli, 27 yaşında, ev hanımı Seda Yazar’ın evine konuk olundu. Ceren Hanım'ın Seda Hanım'ın yatak odası için yaptığı pansiyon benzetmesi Gelin Evi'nde polemik yarattı...

  • BETA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar 04:17

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar

Söz & Müzik: Sezen AKSU Aranje: Hüseyin Akkaya Mix&Mastering: Hüseyin AKKAYA Vokal&Enstrüman Kayıt: Tonik Studio Prodüksiyon: Ceyhan Müzik Prodüksiyon Yönetmen: Yusuf YILDIZ Kamera: Bahadır AYTEKİN Kurgu & Montaj: Mehmet..

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu 04:00

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu

Fatih Bulut'un, Dark'n Dark Music etiketiyle yayınlanan Çok Sevdim Yalan Oldu isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Fatih Bulut, Hüseyin Akan Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Atakan Me..

  • TEK KANAL tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ege Günay - Sıkıldım (Official Video) 02:53

Ege Günay - Sıkıldım (Official Video)

Söz - Müzik: Ege Günay Düzenleme: Hüseyin Çebişçi Gitarlar: Caner Güneysu Ud: Altuğ Öncü Perküsyon: Şener Yolal Mix - Mastering: Hüseyin Çebişci Stüdyo: Harem's Şarkı Sözleri: Günlerden pazardı, kaldım evde tek Sevgilim..

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020 02:40

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020

Eser Adı: İncek Var Seslendiren: Mustafa Yüce Söz & Müzik: Orhan Coşkun Ulucak Aranjör: Cengizhan Akidil Bağlama: Murat canbolater Perküsyon: Ufuk Akın İnce Mix & Mastering: Çagatay Karasu Klip Yönetmeni: Erhan & ..

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz 04:47

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz

Söz: Mehmet Şerif Kayran Müzik: Hüseyin Arapoğlu Düzenleme: Hüseyin Arapoğlu Yönetmen: Erkan Nas Severken Ayrılık Olmaz şarkı sözleri ile Severken ayrılık olmaz Gidişine can dayanmaz Bu yara kolay kapanmaz Bu haya..

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti 02:19

Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen Astsubay Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Sekin'in ailesine taziye ziy..

FBI'nın 2 Saatte Yaptığı Testi 34 Dakikaya İndirdi 01:38

FBI'nın 2 Saatte Yaptığı Testi 34 Dakikaya İndirdi

Çalıştığı üniversitede 15 yıl boyunca 100 bine yakın genetik test yapan genetik bilimci Doç. Dr. Hüseyin Onay, üniversitenin teknoparkında kurduğu şirkette yerli imkanlarla süper hızlı DNA temelli kişi tanımlama kiti g..

Ölümden Böyle Döndüler 00:43

Ölümden Böyle Döndüler

Bursa'da, belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı. Kaza esnasında kaldırımda yürüyen 4 kişi ölümden döndü. Kaza, Bursa-Ankara yolu Gürsu Kavşağı’nda meydana geldi. Ahmet Derya'nın (5..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..