#Hüseyin altın sürmeli gelin müzik dinle

Nevet Haklısınız Özür Dilerim 00:54

Nevet Haklısınız Özür Dilerim

Oyuncu kadrosunda, Filiz Akın, Ekrem Bora, Feri Cansel, Engin Çağlar, Atıf Kaptan, Gülistan Güzey, Hüseyin Baradan gibi usta isimlerin bulunduğu, yönetmenliğini Türker İnanoğlu'nun yaptığı, senaryosunu Fuat Özlüer' in ya..

Yeşilçamın Dayanılmaz 5 İşkencesi 01:27

Yeşilçamın Dayanılmaz 5 İşkencesi

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Küpe Modasını Başlatan Türk 00:26

Küpe Modasını Başlatan Türk

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Hadi Hüsam Üzme Yengeni 00:50

Hadi Hüsam Üzme Yengeni

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Sosyal Medya Bu Polisi Konuşuyor 00:17

Sosyal Medya Bu Polisi Konuşuyor

Trabzon'da Valilik ve Emniyet Müdürlüğü çevresindeki caddede görev yapan ve park cezası yazarken şarkı söylemeyi de ihmal etmeyen trafik polisi Hüseyin Yeşiltaş'ın görüntüleri sosyal medyada en çok paylaşılan görüntüler ..

Şaban Oğlu Şaban - Kemal Sunal Hd Film İzle 1:30:12

Şaban Oğlu Şaban - Kemal Sunal Hd Film İzle

Süt Kardeşler - 1976 Kemal Sunal Film İzle Süt Kardeşler, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın Gulyabani isimli romanından uyarlanan, 1976 yılı yapımı bir Türk filmidir. Yıllardır kimsenin ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.357 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Alışırım 1987 Türk Filmi İzle 1:25:12

Alışırım 1987 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Çok ünlü bir şarkıcı kızı (Harika Avcı), dört genç kaçırıp bir dağ evinde tecavüz ederler. Saldırgan gençlerinde biri (Hakan Ural), şarkıcıya aşık olur. Kadın bir süre sonra kendi yaşamına döner. Yapımı : ..

Asi Kabadayı 1986 Türk Filmi İzle 1:23:34

Asi Kabadayı 1986 Türk Filmi İzle

Arsaları ucuza kapatmak isteyen fırsatçı bir inşaatçıyla, fakir bir mahalle delikanlısının öyküsü. Tür: Aksiyon, Macera Yönetmen: Çetin İnanç Oyuncular: Filiz Taçbaş, Hikmet Taşdemir, Sümer Tilmaç, Hüseyin Peyda, Ümit ..

Eskişehirspor'dan Büyük Patlama Eskişehirspor Gaziantepspor Maç Özeti (7-0) 02:04

Eskişehirspor'dan Büyük Patlama Eskişehirspor Gaziantepspor Maç Özeti

TFF 1. Lig'de 15. hafta tarihi bir maçla kapandı. Ligde zor günler geçiren Eskişehirspor, sahasında Gaziantepspor'u 7-0 mağlup etti. Maçta gol perdesini 21. dakikada penaltıyla Erkan Zengin açarken, Ofoedu'nun 28 ve 43. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

İbrahim Tatlıses Röportajı 27 Aralık 2017 05:30

İbrahim Tatlıses Röportajı 27 Aralık 2017

Bir kaç günlüğüne İzmir'den İstanbul'a giden İbrahim Tatlıses Magazin D Muhabiri Hüseyin Altun'a çok özel açıklamalar yaptı ....

  • BETA tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fedai 1974 Türk Filmi İzle 58:26

Fedai 1974 Türk Filmi İzle

Konusu : Kızını iş ortalığıyla evlendirmek isteyen bir babayla, bu evliliğe karşı çıkan bir annenin güldürüsü. Tür: Macera Yapım Yılı: 1974 Yönetmen: Yücel Uçanoğlu Yapımcı: Necdet Erdur Oyuncular: Tamer Yiğit, Yıld..

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Haluk'un yerine işe giden Tuna'nın başına gelmeyen kalmıyor! Tuna şantiyenin altını üstüne getiriyor! Çocuklar Duymasın 24. Bölüm fragmanında eve kapanan Haluk'a kimse u..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

İdamlık 1983 Türk Filmi İzle 1:18:52

İdamlık 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Cüney Arkın'ın canlandırdığı bir komiserin uyuştucuru satıcılarına karşı verdiği amansız mücadele... Yıl : 1983 Tür : Gerilim , Macera Yönetmen : Çetin İnanç Oyuncular : Cüneyt Arkın , Sami Hazinses , Hüsey..

Başbakan Yıldırım Diyarbakır’da 02:34

Başbakan Yıldırım Diyarbakır’da

Başbakan Binali Yıldırım, önceki gün hayatını kaybeden kanaat önderi Hüseyin Elçi'nin taziyesine katılmak üzere Diyarbakır'a geldi...

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü 04:57

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü Afganistan’ın başkenti Kabil’de bir Şii camisinde düzenlenen intihar saldırısında en az 27 kişi hayatını kaybederken, 35 kişi de yaralandı. Hz Hüseyin efendimizin Kerbel..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurban Bayramında Dinozor Kesen Adam 02:56

Kurban Bayramında Dinozor Kesen Adam

Hüseyin isimli kişi kurban bayramı dolayısıyla küçük kardeşinin veya yeğeninin dualar eşliğinde oyuncak dinozorunu kesiyor...

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle 1:15:26

Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Amiri tarafından gizli bir operasyon için görevlendirilen Demir Çiçek lakaplı Ferhunde. Hızır Paşa semtinde yaşanan cinayet ve kayıp olaylarını çözmek için gönderilir. Şüpheler ise semtin belalı serserisi Taşka..

Kızgın Delikanlı 1964 Türk Filmi İzle 1:40:12

Kızgın Delikanlı 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Yalancı şahitler aracılığıyla hazineden çalınmış topraklar üzerine oturan bir aileyle, toprağın gerçek sahibi olan köylülerin çatışma öyküsü. Yıl : 1964 Tür : Dram Senaryo : Vedat Türkali Yönetmen : Ertem Göre..

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem evlat edinecekleri Zeynep ile sonunda tanışıyorlar! Haluk, Zero'nun kendisini telefonuna Taş Kafa olarak kaydettiğini düşünüyor ve ortalık karışıyor! Hü..

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı 01:50

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediye binasına sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Mardin İl Emniyet Müdürlüğ..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..