#Hüseyin altın terkedilmiş gibi müzik dinle

Senfo - Son Durak 02:39

Senfo - Son Durak

Son Durak şarkı sözleri ile Değiştiniz hepten, Hala kıpkırmızı gözler, Yaşıyorum her şeyi bir bilsen Gördüm yüzünüzü çok iğrenç, çok iğrenç Sövdüm hepsine çok içten Yazmak istedim hep yeniden Kurtulamadım hiç kad..

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık 02:43

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık

Yanacağımız Kadar Yandık şarkı sözleri ile Yok bu yolun sonu görünmüyor Arasam da çıkış yolu yok Ölümlü dünya, insan, neden hep kalır bir başına? Geçmişin acıları, dolardı gözlerime İnancım kalmadı hiç bunların düzen..

Ekrem Aliyaşar - Senide Yarım Bıraksınlar 02:49

Ekrem Aliyaşar - Senide Yarım Bıraksınlar

Senide Yarım Bıraksınlar şarkı sözleri ile Yürüdüm senle Sonumu bile bile Halimi gördün gittin Yüzüme güle güle Unutur sandım Bu yürek bi gün seni de İçin için yakıyor Ateşin beni de Bana hala dün gibi anılar Meğer k..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Heyss - Jargon 02:26

Heyss - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Denedim denedim olmuyo diye bişey yok şansımı zorluyom Çevrem çok hepsi boş Ailem dışında inanan yok Çekilin önümden artık yapicak bu işi Kalmadı sabrım yok Tikadim kulakları bak olsada engel t..

Beyaz - Tek 02:08

Beyaz - Tek

Tek şarkı sözleri ile tek kal dene hep büssürü cash yazdım hep kaldım yek göster emek ha gayret çaba hiç bitmeyecek kinim hiç dinmeyecek siktiri çek olunu bulunur sebebi konunun cevaplar olumsuz yolumu bulurum durmada..

Okan  Volkan - Bazen 02:37

Okan Volkan - Bazen

Bazen şarkı sözleri ile Bazen aklıma geliyor o deli bakışları zaten ben delin olmuşum ne istiyorsun benden aklıma geliyor o deli bakışları zaten ben delin olmuşum ne istiyorsun benden Artık sulanmasın gözlerin bakması..

Şirin - Mazi 03:30

Şirin - Mazi

Mazi şarkı sözleri ile Hani derdin bana Ben unutmam seni Ve unutma seni sevdiğimi Bak şimdi ikimiz de Unuttuk her şeyi Hiç yaşanmamış gibi Kaç gün bekledim Kaç kez gelmedin Sayamadım geçen günleri Kaç gün bekledim Kaç..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

Feta Artur - Leyla 03:14

Feta Artur - Leyla

Leyla şarkı sözleri ile Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık ..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

Cüneyt Öznalçın - Sensiz 03:38

Cüneyt Öznalçın - Sensiz

Sensiz şarkı sözleri ile Kırıldı kalp, acılarda boğuldu Hep özledi, yokluğunda kayboldu Vuruldu bi kere, gözlerine Hayalinle avundu Acıdı can, bir boşluğa savruldu Yokluğunda, hüzünlendi duruldu İnandı, bi kere ..

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme 02:41

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme şarkı sözleri ile Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbim ellerinde Yok ki çare, gel gitme Aşkımızı terk etme Öldüm ben aşkından Yok ki çare, gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme, terk etme ..

Fulin - Korkularım Var 02:52

Fulin - Korkularım Var

Korkularım Var şarkı sözleri ile Yanıma yanaştın bir kere savaşıp niye kaçtın İki kulaç attım ölümü sevenler gibi yaptım Dağda çobandım olsun tertemizdir alnım Çok yara aldım hiçbiri koymaz yine yaksın Firari yazgım y..

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı 02:53

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı

Lyrics: Veysel Mutlu, 6iant, Shikss Beat: Kalifor Mix & Mastering: Kalifor Director: Tsumi Edit: Tsumi VFX: Tsumi & Razxr Blade Creative Director: Tsumi Producer: Cihad ÖZBULUT Yaralı şarkı sözleri ile Belki ben çok ..

Marc Anthony - You Sang To Me 04:13

Marc Anthony - You Sang To Me

Marc Anthony - You Sang To Me Marc Anthony (Bana şarkı söyledin) i just wanted you to comfort me when I called you late last night you see i was fallin' into love oh yes, i was crashin' into love oh of all the words yo..

  • Candy tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi (Remix) 05:34

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi (Remix)

bir daha ben hiç olmadım eskisi gibi güvenmedim bi daha hiç sakladım kendimi inceliklerini öğrendim ask oyunlarının aslında cokta eglendım saymazsak kalbımı yok düzeni mertlıgı yok askın ben uzerım uzulmemek ıcın cok uzu..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dj Yılmaz - Ne Vereyim Abime 04:22

Dj Yılmaz - Ne Vereyim Abime

Köftemi Yesin parçasıyla fenomen olan romanların prensi Dj Yılmaz şimdide ne vereyim abime parçasıyla adından söz ettirecek gibi.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 8 yıl önce
CANSU Ft. BERKAY - DELİGÜL 03:57

CANSU Ft. BERKAY - DELİGÜL

DELİGÜL OF BENİM GÖNLÜ KIRIK DARGIN YORGUN DELİGÜLÜM KİMLER KIYDI HAYALLERİNE SESSİZLİĞE BÜRÜNMÜŞ HÜZNÜN OF BENİM GÖNLÜ BOL SOLGUN OLGUN DELİGÜLÜM İÇ ÇEKİŞİN DE KEDERLİ ÜRKEK YAVRULAR GİBİ HALİN O GÜZEL YÜZÜNÜ DÖN DÖN ..

Joker (Mete Erpek) & O Ses Türkiye Performansı 11:08

Joker (Mete Erpek) & O Ses Türkiye Performansı

JOK BABA -MERAK EDENLER İÇİN- HADİSEYİ SEÇTİ. BAZI DÜŞMANLARINA (ANIL PİYANCI, ELLERAN ELVİS, İNFAZ, FLOWART GİBİ) LAF VERMİŞ OLSADA GAYET BAŞARILIYDI.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güllü - Unutulmaz Şarkıları '' 14 PARÇA '' 1:10:41

Güllü - Unutulmaz Şarkıları '' 14 PARÇA ''

Şarkı Listesi : 1. Acımıyorsan 2.Değmezmiş sana 3.Kopamam senden 4.Ağlamam ondan 5.Herşeyim oldun 6.Nereden sevdim o zalimi 7.Oyuncak gibi 8.Öğrettin bana 9.Sabah olmadan 10.Sevdiğim 11.Unuttum işte 12.Üzülme 13.Yalan..

Görme Engelli İranlı küçük kız, sesiyle gönülleri fethetti  03:15

Görme Engelli İranlı küçük kız, sesiyle gönülleri fethetti

İranlı görme engelli 11 yaşındaki Fatema Garrar, sesi ve şarkı söyleme yeteneğiyle gönülleri fethetti. Görme engelinin yanı sıra nadir görülen ve genlerden kaynaklı, kemiklerin kolayca kırılma durumu olan mermer hastalı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.594 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Kızım Olursa 04:12

Serkan Kaya - Kızım Olursa

Seninle biz bir yere varamadık Masal gibi aşk yaşadık ama Sonunu bağlayamadık Herkes bizi bekliyordu, evlenirler diye Anam bile seviniyordu, yakında bir torun gelecek diye Ben de bundan sonra evlenip yuvamı kurarı..