#Hüseyin altın terkedilmiş gibi müzik dinle

Antalya’da Fetö'cülere 'Külçe Alçı' Soruşturması 01:26

Antalya’da Fetö'cülere 'Külçe Alçı' Soruşturması

Antalya’nın Kemer ilçesi dağlık alanda 20 ton külçe altın olduğu yönündeki iddialar üzerine gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3’ü serbest kaldı. Şüphelilerden, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 2'nci..

Evleneceklerin Yeni Kabusu- Suriye Altını 07:26

Evleneceklerin Yeni Kabusu- Suriye Altını

Son günlerde ayarı gerçek altına göre daha düşük olan Suriye altınları piyasada dolaşıyor. Peki, Suriye altını nasıl anlaşılır? Sahte altın nasıl anlaşılır? Altın alırken nelere dikkat edilmeli? Sorularımızın cevaplarını..

Altının 8 ayarı! 02:21

Altının 8 ayarı!

GÖRÜNTÜ BİREBİR AYNI, AMA FİYATI EMSALLERİNE GÖRE DAHA UYGUN. ALTIN FİYATLARI SON GÜNLERDE BİRAZ DALGALI OLSA DA SON İKİ YILA BAKILDIĞINDA ALTIN TIRMANDI. HAL BÖYLE OLUNCA SON DÖNEMDE EVLENMEK, NİŞAN YAPMAK İSTEYENLER D..

2023 1:22:43

2023

2023 yılında neler olacak? Sırbıstan-Kosova, Çin-Tayvan gerilimleri nereye doğru gidiyor? Küseselcilerin en önemli yayınlarından olan, The Economist dergisinin kapağındaki şifreler neler? Dünya ekonomisi nereye gidiyor? ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Aslı Maj - Herneyse Yaşandı 04:41

Aslı Maj - Herneyse Yaşandı

Herneyse Yaşandı şarkı sözleri ile Umarsız sevgilerle beslenen hayatı Tutarsız gidişler esir alır zamanı Bilmeyi öğrenmek için ya geç kalırsam Bu yüzden telaşım var... Yüzümde zamanın bıraktığı çizgiler Yanımda ter..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can Boğazdan Çıkar) 44:27

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can

Mehmet Ali Bulut ile olan sohbetlerimize ▶https://bit.ly/3i5jSzI linkinden erişebilirsiniz. #mehmetalibulut #bağışıklık #haber KANALA ABONE OLUP ZİLİ AKTİF ETMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN. Yapacağınız her yorum ve beğeni biz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik Devleti Haritalarının Sırrı 14:08

Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik D

Cihat Yaycı'dan kanalımıza özel açıklamalar: ▶ İstanbul merkezli ekümenik patrik devleti haritalarının sırrı ve yeni Roma planı.... ▶ Devletin hangi önemli kurumu FETÖ tarafından ele geçirildi? ▶ Fener Rum Patriği ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yusuf Güney - Umudun Yolu 03:42

Yusuf Güney - Umudun Yolu

Yusuf Güney - Umudun Yolu dinle Şarkı Sözleri; Beni bir bırak gönlüm Kendime yetmez oldum Başımın üstünde yerine sığmaz oldum Tek sorun sende mi bende mi bilmedim Hayatım çakır olmuş Akşamdan kalmayım Aşk denilince Ses..

  • Candy tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı 04:34

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı

Bırakman Doğru Mu? şarkı sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatt..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 3.Fragmanı Hd İzle 02:31

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 3.Fragmanı Hd İzle

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminin konusu, Manhattan şehrinde bir apartmanda sahibi Katie ile güzel bir hayat süren Terrier türü Max, sahibinin bir gün eve kırma bir köpek olan Luke'u getirmesiyle gözden düştüğünü h..

Kanlı Adliyeye Girdik Kâtibin Laneti 3 Harfliler 20:19

Kanlı Adliyeye Girdik Kâtibin Laneti 3 Harfliler

'' Kanlı Adliye '' adlı mekana girdik.Bu mekan yıllar önce terkedilmiş ve her yer yanmış ve yıkık halde bulunmaktadır.İçerisin de 3 harflilerin de yaşandığı söylenmektedir.Daha fazla bu tarz videolardan gelsin diyorsanız..

  • ZULMA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 8 yıl önce
60 Yıl Önce Terkedilen Lüks Otelin Bugünkü Haline İnanamayacaksınız 03:25

60 Yıl Önce Terkedilen Lüks Otelin Bugünkü Haline İnanamayacaksınız

Zamanı durdurup geri alabildiğinizi düşünün. Bu videoda, terkedilmiş otele ait 60 yıl öncesinin fotoğraflarını ve etkileyici hikayesini paylaşıyoruz....

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..

Korku Kapanı 4 - Kanlı Başlangıç Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:20

Korku Kapanı 4 - Kanlı Başlangıç Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir grup arkadaş kış tatilleri süresince snowmobiling yapmaya karar verirler. Ancak kış şartlarının etkilediği ortamda fırtınanın etkisiyle yanlış bir dönüş yaparlar ve fırtınada kaybolurlar. Ve kendilerine sığı..

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/12JWIYKK Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@..

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı 12:12

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı Müzik Dinle Şarkı Sözleri ÇEK Ah, diye başladı şarkısı ömrümün. Gözleri görmüyor ki gönlümün. Düşmeye hevesli… Dünden hazır deli! Bir parça aşk için, Nereye gitmeli? Kimlere sormalı? O..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Seksendört - Faili Meçhul 03:31

Seksendört - Faili Meçhul

Yolu yoktu zaten bitti, Herkes gibi, o da gitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Acı yok, artık gitti, Her şey gibi bu da bitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Kahramanları ölmeye mahkum, b..

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios) 05:42

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios)

When We Were Young [Verse 1] Everybody loves the things you do From the way you talk To the way you move Everybody here is watching you Cause you feel like home You're like a dream come true But if by chance you're here..

  • PengoTV tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik) 05:10

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik)

Gün gelir de beni Unutursun demiştim Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim Ne ben seni unutabildim Ne bu derdimi uyutabildim Ne bu gönlümü avutabildim Unutamam canım Unutamam seni Unutamam gülüm Unutamam (x4) Aşkını çek..