#Hüseyin altın terkedilmiş gibi müzik dinle

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise [Official Video] 04:20

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise [Official Video]

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise 2014 Aşk Müzik Şarkı Sözleri Sende başka sihir var Büyücü mü baban senin Görür görmez vuruldum Avcımı baban senin Çok tatlısın güzelsin Şekerci mi baban senin Kaşın kara gözün kara Kömürcü ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın 04:57

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın

Akşam Olur Karanlığa Kalırsın şarkı sözleri ile Akşam Olur Karanlığa Kalırsın Derin Derin Sevdalara Dalarsın Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Beni Koyup Yad Ellere Varırsın Sana Zulüm Bana Ölüm Değil Mi Oy Ge..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

Flört - İzmir Marşı 02:38

Flört - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Selen Tek - Dostun Gül Cemali 05:00

Selen Tek - Dostun Gül Cemali

Selen Tek - Dostun Gül Cemali Söz: Anonim Müzik: Hüseyin Bayrak Düzenleme: Kenan İlgen Yönetmen: Erkan Nas..

Levent Güneş - Aşk İlinden Geldim 05:43

Levent Güneş - Aşk İlinden Geldim

Levent Güneş - Aşk İlinden Geldim Dinle Aşk ilinden geldim Haydar Bir sevdaya düştüm Haydar Yere göğe havalandım Sığmaz oldum tene Haydar Durmaz oldum yine Haydar Bir serçecik can istedim O cana canan istedim Gön..

Adele - Someone Like You 04:44

Adele - Someone Like You

I heard that you’re settled down. Duydum ki bir ilişkin varmış That you found a girl and your married now. İstediğin kızı bulmuş ve evlenmişsin I heard that your dreams came true. Duydum ki rüyaların gerçek olmuş Guess ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı) 04:02

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı)

Bak dünlerimin anlamı kalmadı Sen gibi kimse yaralarımı sarmadı Seninle aşkı yeniden tanıdım Aşkım iyi ki varsın 1 rap: İlk bakışma, ilk yazışma İlk tanışma dün gibi aklımda Dünyaların en güzelisin İyi günümde kötü gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Gülşen & Edis - Nirvana 02:43

Gülşen & Edis - Nirvana

Söz - Müzik: Gülşen & Edis & Emrah Karakuyu Düzenleme: Ozan Çolakoğlu Mix - Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Serkan Şedele - Emre Güven Nirvana Şarkı sözleri ile; Bırakamıyorum oluruna Seni düşünüyorum boyuna Sen bana ..

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız 08:29

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız Ney olup ağlamaktır en güzel duamız... Dinle neyden ki hikâye etmede, Hep ayrılıktan şikâyet etmede Mevlâna'nın mesel dünyasında, ney insanı temsil eder. İnsan da, tıpkı ney gibi, iç..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.249 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Halhal 03:32

Barış Manço - Halhal

Halhal, halhal, halhal, halhal, halhal Akşam olup gün batınca dağlara hüzün çökünce Lale sümbül boynun eğip kurt kuzuya kem bakınca Köye döner nazo gelin yavru ceylan gibi kaçar Seke seke çaydan geçer nazo gelin ayağ..

Barış Manço - Gel 04:28

Barış Manço - Gel

Yine dün gece Sabaha kadar düşündüm seni İçimde bir umut Sanki her an gelecekmişsin gibi Hiç düşündün mü Ardında kalan bu divaneyi Ama bil ki ben Sonsuza dek bekliyorum seni Bir sabah erkenden seherle gel Kims..

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda 04:26

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda

Her şey zamanla geçermiş anladım Kalbimin tedavisini inan ben tamamladım Gözyaşı diner mi sandın denize dönmeden Aşk bu biter mi sandın bu beden ölmeden Kaçmıyorum hala burdayım dağ gibi Yaprak döksem de inan hala yerim..

Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ? 03:28

Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ?

Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Bitmez tükenmez engeller koydun Ş..

  • Candy tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TNK - Yine Yazı Bekleriz 04:11

TNK - Yine Yazı Bekleriz

Ah ne çok özledim seni Bir bilsen ah bir görsen Sonbaharlarım gelir O yaprak hiç düşmez Hepsi bitti hepsi bitti Hepsi kaybolan günlerdi Bir yalnız sen bir yalnız ben Bizi ne nasıl tüketti ki Belki unuturuz onu ..

GECE - İyileşmiyor 03:40

GECE - İyileşmiyor

Gölgen düştü üstüme, Kime saklansam, hep yağmurların, Buldu beni ıslandım elbet. Ne kadar çok istedim, Yürüyüp gitmek... İyi niyetli bir güne, Dünü mü ,yarını mı, emanet etmek. Çık karşıma düşman gibi, Aç kalbim..

Rafet El Roman - Teşekkürler Türkiyem (Euro 2016 Özel Şarkı) 04:09

Rafet El Roman - Teşekkürler Türkiyem (Euro 2016 Özel Şarkı)

Ayyıldızım kırmızı beyazım Baş tacısın kalbimizde Türkiyem sen tutkusun Sen coşkusun yüreklere Gönüllerin imparatoru Fatih Terim kurar oyunu Kaptan Arda Turan’a emanettir bu sevda Kalede Volkan Babacan şahlanan kartal g..

  • Candy tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü 03:48

Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü

Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü dinle aydarpasa garinda anasi da yaninda istedim de vermedi ciban da ciksin aminda, yalelli yar yar. dokumaci kizlar yalelli yar yar.. hamam tasi gümüsten yeni ciktim gibisten bunu ..

  • PengoTV tarafından
  • 13.871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

Volkan Konak - İzmir Marşı 02:42

Volkan Konak - İzmir Marşı

Volkan Konak - İzmir Marşı Şarkı Sözleri izmir’in dağlarında çiçekler açar. altın güneş ordu sırmalar saçar. bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar. yaşa mustafa kemal paşa,yaşa; adın yazılacak mücevher taşa. izmir dağla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.963 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı 03:43

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Ayarcı Mahmut - Aşkın Adı Antalya 04:05

Ayarcı Mahmut - Aşkın Adı Antalya

Ayarcı Mahmut'un, Melodi Müzik etiketiyle yayınlanan Aşkın Adı Antalya isimli tekli çalışması, Söz & Müzik: Hakan Türkmen Yönetmen: Efsane Hüseyin / Erhan Şahin..

Enes Güneş - Benide Al Yanına 03:12

Enes Güneş - Benide Al Yanına

Söz & Müzik: Hüseyin Mehmedoğlu & Enes Güneş Prodüktör: Cem Başaran Aksan Müzik Yönetmeni: Enes Yıldırım Düzenleme: Erbil Erdan & Görkem Nazlı Klip Yönetmeni: Ouuzo Mix Mastering: Salih Sakarya Drone: Resul Koca Ben..

Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video) 04:09

Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video)

Söz: Hüseyin Turgut Yarkent Müzik: Selahattin Altınbaş (Editör: Median Müzik Edisyon) Düzenleme: Cem Adrian Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden sana ak..