#Hüseyin altın terkedilmiş gibi müzik dinle

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu 03:18

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu

Söz & Müzik: Ali Kınık Düzenleme: Hüseyin Çelike..

Nazmi Uşaklıoğlu - Gidiyorum 02:27

Nazmi Uşaklıoğlu - Gidiyorum

Söz & Müzik: Nazmi Uşaklıoğlu Düzenleme: Hüseyin Çeliker..

Kemal Şimşek - Türkmen Güzeli 05:13

Kemal Şimşek - Türkmen Güzeli

Söz & Müzik: Kemal Şimşek Düzenleme: Hüseyin Çeliker..

Nurcan Altınok - Araftayım 04:02

Nurcan Altınok - Araftayım

Söz & Müzik: Nurcan Altınok Düzenleme: Hüseyin Çeliker..

Onurcan Doğancı - Sensiz Mutlu Olamam 02:46

Onurcan Doğancı - Sensiz Mutlu Olamam

Söz & Müzik: Onurcan Doğancı Düzenleme: Hüseyin Çeliker..

Alev Yıldırım - Şeker Oğlan 03:29

Alev Yıldırım - Şeker Oğlan

Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Hüseyin Canayakın Yapımcı: Orhan Canayakın..

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video) 04:01

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video)

Söz: Hüseyin Ulusan Müzik: Kyriakos Papadopoulos Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Serkan Aydın Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre Tol..

Rüyalara Sor (Akustik Cover) - Mustafa Ceceli & Ece Mumay 02:47

Rüyalara Sor (Akustik Cover) - Mustafa Ceceli & Ece Mumay

Söz & Müzik: Hüseyin Mehmedoğlu Düzenleme: Mustafa Ceceli Yapım: Netd Yapımcı: Zehra Figen Üretmen Yönetmen: Berk Barutçu Yapım Sorumlusu: Ece Sena Ursavaş Kamera: Bedirhan Kurt, Ural Göksoy Editör: Gamze Baykal Rüyal..

HiraiZerdüş  -  Devran-ı âlemi seyran ederken 03:08

HiraiZerdüş - Devran-ı âlemi seyran ederken

Devrân-ı âlemi seyran ederken Bir sam esti geldi koku tersine Baktım çar etrafa cevlan ederken Attı felek bana bana oku tersine - Olmadım dünyada şad u bahtiyar Geçti taze ömrüm oldum ihtiyar Yârdan nâme geldi bana..

Fatma Turgut - Unuttum Gitti (Official Video) 03:38

Fatma Turgut - Unuttum Gitti (Official Video)

Söz - Müzik: Emre Aydın Düzenleme: Fatma Turgut, Barış Ertunç, Hüseyin Deniz, Ozan İnam Lyrics: Kaybettim diyelim, bilmediğim bir şeyi Unuttum sende Unutmak kullanışlı Yoruldum ya da ayakta kalmaktan Büyüdüm diyelim, ..

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız 01:59

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız

Söz : Ali Metin , Minyas , Onur Bayraktar Müzik : Ali Metin Aranje : Cem Coşkun, Erdal Toprak Bağlama : Can Kahraman Klarnet : Alaattin Kabacı Mix&Mastering : Hakan Türhal Klip Yönetmeni : Yiğit Çavuş Görüntü Yönetmeni..

Semicenk & Ziynet Sali & İlkan Gunuc - Bozulmuş Kalbim 02:43

Semicenk & Ziynet Sali & İlkan Gunuc - Bozulmuş Kalbim

Söz/müzik : Semicenk Düzenleme : ilkan Günüç & Semicenk Mix/Mastering : ilkan Günüç Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Işık Şefi : Onur Ercan Prodüksiyon : Murat Can Geçer Yönetmen asistan : Serhan ..

Müslüm Gürses - Haberin Olsun 04:57

Müslüm Gürses - Haberin Olsun

Haberin Olsun Müslüm Gürses Dinle Şarkı Sözleri : Önünde diz çöküp yalvartma beni Deliye çevirme çıldırtma beni Aşkınla bir ömür ağlatma beni Seviyorum seni haberin olsun Gülüşün rengarenk çiçekler gibi Bakışın gülyü..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Anlasana 03:14

Müslüm Gürses - Anlasana

Müslüm Gürses - Anlasana Dinle Şarkı Sözleri : NEDEN GELDİM BU DÜNYAYA HAKKIM YOKMU YAŞAMAYA HALİMDEN SEN ANLASANA ANLASANA DERTLİ ÖTEN BÜLBÜL GİBİ BOYNU BÜKÜK BİR GÜL GİBİ AŞKA DÜŞEN MECNUN GİBİ KAHROLMUŞUM AN..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Oğuzhan Bozok - Paslanmış 02:44

Oğuzhan Bozok - Paslanmış

Mehmet Ali Altın Sen İçin Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deniss / Şizofren 02:38

Deniss / Şizofren

ONAIR SAHNEnSOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ:nFacebook: https://www.facebook.com/OnAirSahnenTwitter: https://twitter.com/OnAirSahne nInstagram: https://www.instagram.com/onairsahnenn---------------------------------------------..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Nara - Ne Olur Gitme 04:15

Nara - Ne Olur Gitme

Ne olur Gitme Lyrics / şarkı sözleri Gitme Ne Olur Gitme Üşüyor Ellerim Gitme Sen Gidince Üşüyor Ellerim Sensizlik Acı Veriyor Boynu Bükük Öksüz Kalbim Sen Gidince Aşka Kısır Sancılar Gözlerimde Yağmur Olur Şarkılar Bu ..

 İrem Derici, Taşköprü’de Sarımsak Kraliçesi Seçildi 05:40

İrem Derici, Taşköprü’de Sarımsak Kraliçesi Seçildi

Taşköprü Belediyesi tarafından 31.’si düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alana ünlü pop müzik sanatçısı İrem Derici, en sevdiği yemeğin kuru fasulye olduğunu söyledi. Taşk..

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak 04:54

Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak

ŞARKI SÖZLERİ Bir gün karşılaşırsak ayrıldığımız yerde Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Çevirme hiç yüzünü korkma sen gözlerimden Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Suç kimin günah kimin biliyorsun bunu s..

Aytuğ Ezen - Hadi Yine Sev Beni 03:25

Aytuğ Ezen - Hadi Yine Sev Beni

Hadi Yine Sev Beni şarkı sözleri ile Hadi yine sev beni çok zor bir şey değil benim bu istediğim Sen kaburgamın eksik parçası inan ki sen benden hiç gitmedin Durma yine sev beni sanki asırlar boyu seni bekledim Nelerden..

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

Bahar Başar - Sahi mi Teaser 00:30

Bahar Başar - Sahi mi Teaser

Söylediklerin sahi mi Sahiden mi gidiyorsun Soranlara söylemem de Sahiden mi bitiyorsun Söylediklerin sahi mi Sahiden mi gidiyorsun Umudumu kaybetmedim de Sahiden mi bitiriyorsun Azılı suçlu gibi sakin ama deli gibi geç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.367 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Sevmek Kim Sen Kimsin 05:32

Cengiz Kurtoğlu - Sevmek Kim Sen Kimsin

Çok Kırdın Şu Kalbimi Ben Sedim Sen Kaçtın Kapanmış Yaraları Ben Sardım Sen Açtın Sevgiyi Bilmiyorsan Suç Bendemi Neyleyim Sevmedin Bırakmadın Adam Gibi Seveyim Seven Çeker Acıyı Sevmeyen Ne Bilsin Bana Aşktan Söz Etme ..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik 03:54

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik

Hangimiz düşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu köşe başında Bir vefasız için yol gözlemedik mi Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş..

Tüdanya - Yaktı Gidiyor 04:43

Tüdanya - Yaktı Gidiyor

Döndürün dostlarım ne olur onu Gençliğimi aldı, aldı gidiyor Birgün bile mutlu etmeden beni Hayatımı yaktı yıktı gidiyor Gençliğimi aldı, aldı gidiyor Ne varsa içimde sevgiden yana Herşeyi gönülden vermiştim ona ..