#Hüseyin altın ya habibi müzik dinle

Öyff Altın Av 05:30

Öyff Altın Av

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli clash of clans oynadım iyi seyirler..

Siber Tuzaklarla Mücadelede 10 Altın Kural izle - Video - Eğitim Bilişim Ağı 02:58
Bursa’da derede altın arıyorlar 02:50

Bursa’da derede altın arıyorlar

Uludağ’ın etekleri bu aralar 19. yüzyılın Kaliforniya’sını andırıyor. Dere kenarında dolaşan umut avcıları güne 10 gram altına yaklaştıklarını savunuyor...

9 kilo altın çaldılar! 02:06

9 kilo altın çaldılar!

ALTINLARI ERİTMEK ÜZEREYKEN YAKALANDILAR..

Nancy Ajram- Mestaneyak -Bekliyorum Seni Sevgilim -Türkçe Altyazılı-نانسي عجرم - مستنياك 03:24

Nancy Ajram- Mestaneyak -Bekliyorum Seni Sevgilim -Türkçe Altyazılı-نا

Arapça çok aşk Şarkısı : haydi Seyredelim :-D Bekliyorum Sevgilim Şarkı Sözleri: Sevgilim , Ne kadar gitsen , ne kadar uzaklaşsan Ne kadar kabolsan da Ey ruhum benden... Yakınsan bana. Yolculuğun ne kadar uzarsa uzasın b..

DJ Sava feat. Faydee - Love in DUBAI (Official Video) by Rappin'On Production 03:25

DJ Sava feat. Faydee - Love in DUBAI (Official Video) by Rappin'On Pro

Love me. love in Dubai… All the ways to the top. You got the perfect body. Keep it going don't stop. I could use a ride with you. Gonna runs all right, this party. Let's get this started. Turn it up, turn it up. ‘Cause I..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır Mı 03:23

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yapılan testte 2,83 promil alkollü çıkan sürücü Hüseyin K. (55), kamyonetini durduran polislere tepki gösterdi. Hüseyin K., İnsan, kız arkadaşının yanında alınır mı? Sizde hiç saygı kalmam..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Melek - Sana Söz Bew3adak 03:16

Melek - Sana Söz Bew3adak

Şarkı Sözleri: Habibi, habibi, habibi (sevgilim, sevgilim, sevgilim) Ya nour 3ayni. (gözümün nuru sevgilim) Köşe bucak kaçarken aşktan Çekimine girdim uzaktan Aşk bana kaldı dolunaydan Sana tutsak kalbim of aman Korkmu..

'Silahı nereden buldun' sorusuna öyle bir cevap verdi ki- Silah sıkıntı değil baba 02:39

'Silahı nereden buldun' sorusuna öyle bir cevap verdi ki- Silah sıkınt

Antalya'da, eşiyle tartışan Hüseyin Z. (33), av tüfeğiyle sokak ortasında 7 el havaya ateş açtı. Polisi karşısında gören Hüseyin Z. teslim olurken, gazetecilerin silahı nereden aldın sorusuna ise Silah sıkıntı değil bab..

Hösün Ağam ( Gaziantep Uzun Havaları Özel Seçme.. ) 08:06

Hösün Ağam ( Gaziantep Uzun Havaları Özel Seçme.. )

gider gelir de kilis yollarına bakarım hüseyin ağam gelmezse kilis seni yakar yıkarım hüseyin ağam ölüm sana yakışır mı benim ağam uyansana neler oldu neler oldu aman aslan yatakları da çakallara mesken oldu benim ağam ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
A-WA - Habib Galbi - Official Video 03:23

A-WA - Habib Galbi - Official Video

Habibi baka a’ayni, m’bish mthlh hbib thani Habibi baka a’ayni, wakam rahlah wahalani Habib gabli waya ayni agab min aybak mini Agab min aybak mini, gahil yakul wala yahni Habib galbi waya ayni, agab min aybak mini M..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı 05:01

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı

Hastaneye kaldırılan gencin burnu bir saat süren operasyonla yerine dikildi. Yüzde 80’i tutmayan burnun yerine gencin vücudunun başka yerinden doku alınacak. Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesi Yamaçaltı kırsal M..

Irak Devlet Başkanı Saddam : Körfez Komşularımız 02:36

Irak Devlet Başkanı Saddam : Körfez Komşularımız "Ruhlarını ABD ve İsr

Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin Salı günü Irak başkenti Bağdat'taki yeni bir otel açarken kalabalığı konuşması. Ve daha sonra Kendisi sevincini havaya birkaç el tüfekle havaya ateş atarak gösterdi.Irak Lideri Kuran..

  • PengoTV tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamalı Zeybek 1965 Türk Filmi İzle 59:12

Kamalı Zeybek 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Uykusunda beste yapan bir adamın hikâyesi anlatılır. Ev arkadaşı olan Hüseyin ve Salim çöpçülük yaparak geçinirler. Hüseyin hayatından memnundur ancak Salim daha çok para kazanmak ister. Bir gece Salim, Hüseyin’..

Sezen Aksu  Olmaz Olsun 03:07

Sezen Aksu Olmaz Olsun

Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin oldukça Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep berab..

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - İkinci Bahar! 05:01

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - İkinci Bahar!

Hüseyin'den, Zeynep'e sürpriz evlenme teklifi geliyor; Cevher Ailesi'nde romantik dakikalar yaşanıyor. Hüseyin, Zeynep ile yeniden bir hayat kurmak ister. Zeynep'i davet ettiği mekanda, birbirlerini ilk gördükleri zamanl..

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altında 'taklit' modası! 02:51

Altında 'taklit' modası!

ALTIN ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN: ELE GÜNE KARŞI BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK ALTERNATİF DÜĞÜN TAKILARI VAR ARTIK....YANİ BİR ZAYTUNG HABERİ DAHA GERÇEK OLDU..ÇEYREK, GRAM, GRAMIN YARIMI DERKEN,,, İMİSTASYON ALTIN DA İLGİ GÖRMEY..

Ramazan Çelik - Burçak Tarlası & Fatmam 06:56

Ramazan Çelik - Burçak Tarlası & Fatmam

Söz & Müzik: Anonim Aranje : Hüseyin Canayakın Mix-Master : Hüseyin Canayakın Klip Yönetmeni : Hüseyin Canayakın Montaj: Canayakın Desing Görüntü Yönetmeni: Orhan Canayakın..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Fedakar 2011 Türk Filmi İzle 1:33:16

Fedakar 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : İyi bir gazeteci olmasına rağmen, aksi ve başına buyruk tavırları nedeniyle; üçüncü sınıf bir ajansta, güç bela iş bulan Murat Eğilmez, Suriye deki olayları haber yapmak için bölgeye gönderilir. Bu isteksiz gel..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Hayat Şarkısı 56.Bölüm - Mahirin Sürprizi Göbek Attırdı! 03:38

Hayat Şarkısı 56.Bölüm - Mahirin Sürprizi Göbek Attırdı!

Hüseyin ile Zeynep'in evlenme kararı almasından sonra, her şey gelenek-göreneklere göre devam eder. Kına gecesine ise Mahir damgasını vurur. Hüseyin'in evlilik teklifini kabul eden Zeynep, ikinci baharlarını yaşamak için..

  • ANKA tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü 01:47

8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü

Bilecik'te uzaklaştırma cezası bulunan eşi tarafından bıçakla yaralanan 8 aylık hamile kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Hüseyin K. uzaklaştırma cezası olmasına rağmen 8 aylık hamile ..

Ağlama Değmez Hayat 03:19

Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Eski İstanbul  Bebek Yakınlarında Bir Yer 01:06

Eski İstanbul Bebek Yakınlarında Bir Yer

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..