#Hüseyin altın ya habibi müzik dinle

N'olur Aşkıma Karşılık Ver 00:52

N'olur Aşkıma Karşılık Ver

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Cebi Değil Gönlü Zenginler 02:20

Cebi Değil Gönlü Zenginler

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Kör Müsün Yahu 01:24

Kör Müsün Yahu

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Pilot Osman 01:41

Pilot Osman

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:34

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Antalya’da yüzde 40 bedensel engelli Hüseyin Oğan (46), cüzdanını çaldırdıktan sonra kimliğini çıkartmak için gittiği nüfusta, kendi kimlik bilgilerinde ölen çocukluk arkadaşının fotoğrafını gördüğünü iddia etti. Neye uğ..

Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın  Necla Nazır Türk Filmi İzle 1:20:43

Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın Necla Nazır Türk Filmi İzle

Birkaç Güzel Gün İçin - Cüneyt Arkın & Necla Nazır (1984 - 81 Dk) Film, milyoner bir kızla kardeşinin tedavisi için para temin etmeye çalışan fakir bir adam arasındaki sahte evliliği konu alır. Kemal Polat küçük bir tekn..

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile 01:03

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır. Film, kazanacağı parayla ..

Antalya’da Fetö'cülere 'Külçe Alçı' Soruşturması 01:26

Antalya’da Fetö'cülere 'Külçe Alçı' Soruşturması

Antalya’nın Kemer ilçesi dağlık alanda 20 ton külçe altın olduğu yönündeki iddialar üzerine gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3’ü serbest kaldı. Şüphelilerden, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 2'nci..

Cansu Dere Yeni Projesiyle İlgili Sorulara Ne Yanıt Verdi 00:44

Cansu Dere Yeni Projesiyle İlgili Sorulara Ne Yanıt Verdi

44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu akşam Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Yeni başlayacak dizisiyle PuhuTv’de izleyicisiyle buluşacak olan Cansu Dere, 44. Pantene Altın Kelebek ödüllerin..

  • BETA tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:35

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

27 Haziran 1940 - 20 Temmuz 1973) Hong Kong Amerikan dövüş sanatçısı, aksiyon filmi oyuncusu, dövüş sanatları eğitmeni, filozof, film yapımcısı, ve Jeet Kune Do'nun kurucusu. Beş uzun metrajlı filmdeki rolleri: Lo Wei'n..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.449 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evleneceklerin Yeni Kabusu- Suriye Altını 07:26

Evleneceklerin Yeni Kabusu- Suriye Altını

Son günlerde ayarı gerçek altına göre daha düşük olan Suriye altınları piyasada dolaşıyor. Peki, Suriye altını nasıl anlaşılır? Sahte altın nasıl anlaşılır? Altın alırken nelere dikkat edilmeli? Sorularımızın cevaplarını..

Altının 8 ayarı! 02:21

Altının 8 ayarı!

GÖRÜNTÜ BİREBİR AYNI, AMA FİYATI EMSALLERİNE GÖRE DAHA UYGUN. ALTIN FİYATLARI SON GÜNLERDE BİRAZ DALGALI OLSA DA SON İKİ YILA BAKILDIĞINDA ALTIN TIRMANDI. HAL BÖYLE OLUNCA SON DÖNEMDE EVLENMEK, NİŞAN YAPMAK İSTEYENLER D..

2023 1:22:43

2023

2023 yılında neler olacak? Sırbıstan-Kosova, Çin-Tayvan gerilimleri nereye doğru gidiyor? Küseselcilerin en önemli yayınlarından olan, The Economist dergisinin kapağındaki şifreler neler? Dünya ekonomisi nereye gidiyor? ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

ikikardesh - Haleluya 03:08

ikikardesh - Haleluya

Sözler: Gel gel rüyalarıma Çicek koyuyorum yollarına Kandım yeniden oyunlarına Dünlerine yarınlarına Düştüm gecelerin ortasına Daha var güneşin doğmasına Kim döner bakar arkasına Öncesine sonrasına Dışarıda deli gibi..

Banu Parlak Dura Dura 03:26

Banu Parlak Dura Dura

Dura Dura şarkı sözleri ile Dura dura koşmaya ellere kaçmaya Halim kalmadı ah sensiz yaşamaya Kaçma benden bu kadar Sevdam nereye kadar Ah bir gelsen ardımdan Gitsek sonuna kadar Senden başka kimim var Sorma sevdam n..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar 04:17

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar

Söz & Müzik: Sezen AKSU Aranje: Hüseyin Akkaya Mix&Mastering: Hüseyin AKKAYA Vokal&Enstrüman Kayıt: Tonik Studio Prodüksiyon: Ceyhan Müzik Prodüksiyon Yönetmen: Yusuf YILDIZ Kamera: Bahadır AYTEKİN Kurgu & Montaj: Mehmet..

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu 04:00

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu

Fatih Bulut'un, Dark'n Dark Music etiketiyle yayınlanan Çok Sevdim Yalan Oldu isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Fatih Bulut, Hüseyin Akan Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Atakan Me..

  • TEK KANAL tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ege Günay - Sıkıldım (Official Video) 02:53

Ege Günay - Sıkıldım (Official Video)

Söz - Müzik: Ege Günay Düzenleme: Hüseyin Çebişçi Gitarlar: Caner Güneysu Ud: Altuğ Öncü Perküsyon: Şener Yolal Mix - Mastering: Hüseyin Çebişci Stüdyo: Harem's Şarkı Sözleri: Günlerden pazardı, kaldım evde tek Sevgilim..

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020 02:40

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020

Eser Adı: İncek Var Seslendiren: Mustafa Yüce Söz & Müzik: Orhan Coşkun Ulucak Aranjör: Cengizhan Akidil Bağlama: Murat canbolater Perküsyon: Ufuk Akın İnce Mix & Mastering: Çagatay Karasu Klip Yönetmeni: Erhan & ..

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz 04:47

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz

Söz: Mehmet Şerif Kayran Müzik: Hüseyin Arapoğlu Düzenleme: Hüseyin Arapoğlu Yönetmen: Erkan Nas Severken Ayrılık Olmaz şarkı sözleri ile Severken ayrılık olmaz Gidişine can dayanmaz Bu yara kolay kapanmaz Bu haya..

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti 02:19

Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen Astsubay Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Sekin'in ailesine taziye ziy..

FBI'nın 2 Saatte Yaptığı Testi 34 Dakikaya İndirdi 01:38

FBI'nın 2 Saatte Yaptığı Testi 34 Dakikaya İndirdi

Çalıştığı üniversitede 15 yıl boyunca 100 bine yakın genetik test yapan genetik bilimci Doç. Dr. Hüseyin Onay, üniversitenin teknoparkında kurduğu şirkette yerli imkanlarla süper hızlı DNA temelli kişi tanımlama kiti g..

İbrahim Tatlıses'in Kızı  Saç Stiliyle Kuaförleri İsyan Ettirdi! 04:08

İbrahim Tatlıses'in Kızı Saç Stiliyle Kuaförleri İsyan Ettirdi!

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın programına katılan Hüseyin Tatlı çok özel açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce