#Hüseyin altın ya habibi müzik dinle

Hasta Oğluna Bakan Anne, Yardım Bekliyor 01:00

Hasta Oğluna Bakan Anne, Yardım Bekliyor

Hatay'ın Hassa ilçesinde Serebral palsi tetraparezi ve epilepsi hastası olan 2,5 yaşındaki oğluna bakan anne yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle kendine uzatılacak yardım elini bekliyor. Biri kız iki çocuk annesi Serap S..

Çocuklar Duymasın - Haluktan Komşuluk Dersi! 05:49

Çocuklar Duymasın - Haluktan Komşuluk Dersi!

Çocuklar Duymasın 3. Bölüm'de; Haluk, sitede birbirinden uzak yaşantıları olan komşularını çaya davet eder! Sitedeki kopuk komşuluk ilişkilerini kafasında takan Haluk, evinde bir davet verir. Tüm komşularını çaya davet ..

  • ANKA tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk yaşanan olaylar karşısında şok oluyor; kahkaha tufanı tam gaz devam ediyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle 20 Mayıs Pazar akşamı 20.00'de Kanal D’de! Düğünün etkiler..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatandaşın Evinde İftar Yaptı 04:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatandaşın Evinde İftar Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftar için Ankaralı bir ailenin sofrasına konuk oldu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar saatinde Ankaralı bir ailenin konuğu oldu. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte yer sofrasına oturan Erdoğan..

  • mızmız tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yolcuyla Kavga Eden Şoförün Can Verme Anı Kamerada 03:24

Yolcuyla Kavga Eden Şoförün Can Verme Anı Kamerada

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yolcu midibüsündeki bir yolcu, yüksek sesle konuştuğu için kendisini uyaran sürücüyle tartıştı. Yanında taşıdığı keseri çıkaran şahıs boğuşmaya dönüşen tartışmada şoföre vurdu. Keser darbesi y..

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası 04:26

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası

Adana'da Kurban Bayramı'nda birer gün arayla öldürülen ikiz kardeşin katil zanlısı dayının Bana yıllardır zulmediyorlardı, işkence yapıyorlardı. Senet imzalattırdılar, o yüzden birini öldürdüm dediği öğrenildi. Alınan..

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı 06:24

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı

Dünyanın 10 farklı ülkesinden Sivas'a gelen yabancı turistler 'Anadolu Aslanı' diye tabir edilen dünyaca ünlü meşhur Kangal köpeğine hayran kaldı. Tur operatörleriyle Amerika, Tayland, Hindistan, Malezya, Pakistan, Roman..

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı 01:12

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk, Meltem'in diyet fikri ile savaş içine giriyor! Çocuklar Duymasın 12. Bölüm 15 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Meltem'in babası MüsteşarKemal ameliyat olaca..

Gaspçı Ayetel Kürsi Satıcısının Besmele Çekememesi 01:26

Gaspçı Ayetel Kürsi Satıcısının Besmele Çekememesi

Adım başı karşımıza çıkan ve tacizleriyle bunaltan Ayet el Kürsi satıcılarından Hüseyin T. 'gasp' suçundan gözaltına alındı. Gazetecilerin soru bombardımanıyla karşılaşan gaspçı din satıcısı 4 kez hacca gittiğini iddia e..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mina Başaran'ın Nişanlısı 6 Ay Sonra Ortaya Çıktı 03:04

Mina Başaran'ın Nişanlısı 6 Ay Sonra Ortaya Çıktı

İşadamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti...

  • BETA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ordu’daki Şiddetli Yağış Sonrası Heyelan Altında Kalanlar Kurtarıldı 02:19

Ordu’daki Şiddetli Yağış Sonrası Heyelan Altında Kalanlar Kurtarıldı

Ordu’daki şiddetli yağış sonrası heyelan altında kalanlar kurtarıldı Ordu'nun Ünye İlçesi Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, şiddetli yağışa bağlı olarak ilçenin bir ok noktasında su taşkınları ve heyelanlar oluştuğunu belirt..

Hoşçakal Yarın 1:45:19

Hoşçakal Yarın

1998 tarihli Hoşçakal Yarın , 68 kuşağının solcu öğrenci lideri Deniz Gezmiş (Berhan Şimşek) ve arkadaşları Yusuf Arslan'la (Mazlum Çimen) Hüseyin İnan'ın (Bülent Çolak) devlet güçlerince yakalandıktan sonra adım adım i..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 3.164 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaçır Beni Sevgilim 01:42

Kaçır Beni Sevgilim

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Tuzağa Düşürdüler Bizi 00:58

Tuzağa Düşürdüler Bizi

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Tecavüzün İntikamı 01:34

Tecavüzün İntikamı

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Parkta mangal yakarak, bankları kırdılar 04:07

Parkta mangal yakarak, bankları kırdılar

İstanbul Ümraniye’de inkılap Mahallesinde bulunan Hüseyin Kaplan parkında bir araya gelen bir grup çocuk, burada bulunan çardakları kırıp ateş yakarak mangal yaptı...

Beslediği boğanın saldırısına uğradı! 01:08

Beslediği boğanın saldırısına uğradı!

SAHİBİNİ KOVALADI, BİR DARBEYLE YERE İNDİRDİ… BESLEDİĞİ BOĞANIN SALDIRISINA UĞRAYAN HÜSEYİN ONAT, ACISINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI...

Dağcı değil, imam... 01:13

Dağcı değil, imam...

İDEALİST BİR İMAM GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA..HÜSEYİN AVNİ ÖZTÜRK... İMAMLIK YAPTIĞI CAMİNİN MİNARESİNİ BOYAMAK İÇİN 40 METRE YÜKSEĞE TIRMANABİLMESİ GEREKİYORDU... O DA GİDİP DAĞCILIK EĞİTİMİ ALMAYA BAŞLADI.....

Çekmeköy’de kayıp 2 kardeş içi su dolu asansör boşluğunda ölü bulundu 04:28

Çekmeköy’de kayıp 2 kardeş içi su dolu asansör boşluğunda ölü bulundu

Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi'nde öğle saatlerinden beri kayıp olan Hasan(4) ile Hüseyin Büyür (8)kardeşler evlerinin yakınındaki asansör için açılan ve içi su dolan çukurda ölü bulundu...

Yine kumar masasında basıldı! 01:23

Yine kumar masasında basıldı!

GEÇTİĞİMİZ YIL MAYIS AYINDA KUMAR MASASINDA BASILMIŞ, KAÇMAK İSTERKEN DE KOLUNU KIRMIŞTI,,,AMA HÜSEYİN YILDIRIM AKILLANMADI, DÜN YİNE KUMAR MASASINDA BASILDI,,, BU KEZ DE KAÇARKEN AYAĞINI KIRDI..

Derbinin Hakemi Belli Oldu 00:15

Derbinin Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Çakır'ın yardımcıları ..

Bıçkın Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:21:09

Bıçkın Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Ninesiyle birlikte yaşayan Ali arkadaşı Osman ile hırsızlık yapmaktadır. Ali Mahallelerinde oturan Kemal Sunal hayranı Zehra'dan hoşlanmakta ancak karşılık bulamamaktadır. Çünkü Zehra'nın hayalinde hep hay..

  • PengoTV tarafından
  • 7.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatar Ramazan (1990) Kadir İnanır Film İzle 1:29:49

Tatar Ramazan (1990) Kadir İnanır Film İzle

Tatar Ramazan 1990 Kadir inanır Full HD Tek Parça Sansürsüz - Yeşilçam Türk Filmi Film, haksızlıklar karşısında mücadele eden Tatar Ramazan’ın hikâyesini anlatır. Abidin Ağa’nın oğlunu öldürüp hapse giren Ramazan tahliy..

  • PengoTV tarafından
  • 22.402 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayrılık Kolay Değil İbrahim Tatlıses Türk Fİlmi İzle 1:19:19

Ayrılık Kolay Değil İbrahim Tatlıses Türk Fİlmi İzle

Filmin Konusu: Büyük bir çiftlikte çalışan yoksul bir köylü, çiftlik sahibi Ağa’nın kızına aşıktır. Genç kız da onu sever ama sınıf farklılığı biraraya gelmelerine engel olur. Göç ettiği kentte ünlü bir türkücü olunca bü..

  • PengoTV tarafından
  • 4.356 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara'ya şehit ateşi düştü 01:40

Ankara'ya şehit ateşi düştü

EREN 15 OPERASYONUNDA PKK'LI TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMADA ŞEHİT DÜŞEN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ HÜSEYİN KELEŞ İÇİN BAŞKENT ANKARA'DA CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.. TÖRENE, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY İLE MHP LİDERİ DEVLET BAH..

Trabzonspor bayrağı asarken düştü, hayalini oğlu anlattı 02:35

Trabzonspor bayrağı asarken düştü, hayalini oğlu anlattı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde taraftarı olduğu Trabzonspor'un bayrağını evinin camına asmak isterken düşen 66 yaşındaki Avni Küçük, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Babasının koyu bir taraftar olduğunu belirten ..

Eski Ekonomi Bakanı Söylemez uyardı- Hükümetin talimatıyla hareket etmek ekonomik suçtur 17:26

Eski Ekonomi Bakanı Söylemez uyardı- Hükümetin talimatıyla hareket etm

Tuncay Mollaveisoğlu'nun sunduğu Anında Manşet'in bu akşamki konukları; Eski CHP Mv. Berhan Şimşek, Eski Ekonomi Bakanı Ufuk Söylemez, CHP Mv. Levent Gök ve Av. Hüseyin Özbek oldu...

İzmir’e şehit ateşi düştü 01:18

İzmir’e şehit ateşi düştü

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya'nın (24) şehadet haberi İzmir'deki ailesine ulaştı...

Büyük Sıfırlama 2:14:53

Büyük Sıfırlama

Küresel Risk..

  • STUDIO AS tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kızıl Elma Ne Demektir?  Sen Attila'nın Oğlusun, Unutma! 47:21

Kızıl Elma Ne Demektir? Sen Attila'nın Oğlusun, Unutma!

Kızıl Elma ülküsü neyi ifade ediyor, nereyi hedefliyor? Tarihte Kızıl Elma'ya dair en çok ilerleme kat eden liderler kimler olmuştur? Günümüzde de varlığını devam ettiren, gizli Türk teşkilatı tarihte ne gibi operasyonla..

  • STUDIO AS tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 2 yıl önce