#Hüseyin altın Ümitlerin bitince gel müzik dinle

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi 12:56

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 1 paket krema200 gr(schlagsahne) 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 1 paket yas maya(kuru maya kullanmak isterseniz iki yemek kasigi kullanin.) 3 ye..

Doktor kılığındaki umut tüccarı! 01:37

Doktor kılığındaki umut tüccarı!

VİCDANSIZ BİR SAHTEKAR İÇİN, UMUDA MUHTAÇ BİR AİLEDEN DAHA İYİ KURBAN OLAMAZDI... EPİLEPSİ HASTASI ÇOCUKLARININ İYİLEŞMESİ İÇİN KAPI KAPI GEZEN ÇARESİZ AİLE, SAHTE DOKTOR İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTANDI... UMUT TİCARETİ YAPAN O Ş..

Şerit Poğaça Tarifi 11:38

Şerit Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya Yarim cay bardagi seker 2 tatli kasigi tuz 4 tane yumurta(2 tanesi tüm olarak hamura giriyor diger ikisinin sarisi üstüne..

Katmer Tarifi 18:14

Katmer Tarifi

Malzemeler 5 su bardagi un 2 su bardagi su 1 tatli kasigi dolusu tuz Aralarina sürmek icinde 125 gr eritilmis tereyagi 1 cay bardagi siviyag Hazirlanisi Hamur yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip elinizle karisti..

Klasik Güllaç Tarifi 08:33

Klasik Güllaç Tarifi

3 litre süt 750 gr toz şeker- 3+3/4 bardak 5-6 çorba kaşığı gül suyu 7 çorba kaşığı toz boziç 12 yaprak güllaç Süsleme için; 2-3 gülün yaprakları 3 litre süte, 750 gr toz şeker ekleyin ve iyice karıştırın. Serçe parm..

Bacak Kıllarından Kendine Sakal Yapan Genç 00:37

Bacak Kıllarından Kendine Sakal Yapan Genç

Sporcu genç bacaklarındaki kılları almaya karar vermiş. İşlem bitince biriken kıllardan kendine sakal yapmış. Ortaya bu görüntüler çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çakma Samurayın Kın İle İmtihanı 00:29

Çakma Samurayın Kın İle İmtihanı

Elindeki samuray kılıcı ile kamera karşısına geçip garip şekiller yapan genç şovu bitince kılıcı kına geri sokmak istemiş. Genç bu konuda başarısız olunca bozuntuya vermeden şovu bitirmiş..

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 2 yıl önce
SON DAKİKA- Cüneyt Arkın Hayatını Kaybetti 02:21

SON DAKİKA- Cüneyt Arkın Hayatını Kaybetti

Birçok unutulmaz filme imza atan Yeşilçam'ın ustası Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın unutulmaz sanatçısı Arkın 1937 yılında doğdu. Kimliğinde Fahrettin Cüreklibatur yazıyordu. Arkın, Eskişehir'in bir köyün..

Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti 02:19

Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen Astsubay Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Sekin'in ailesine taziye ziy..

FBI'nın 2 Saatte Yaptığı Testi 34 Dakikaya İndirdi 01:38

FBI'nın 2 Saatte Yaptığı Testi 34 Dakikaya İndirdi

Çalıştığı üniversitede 15 yıl boyunca 100 bine yakın genetik test yapan genetik bilimci Doç. Dr. Hüseyin Onay, üniversitenin teknoparkında kurduğu şirkette yerli imkanlarla süper hızlı DNA temelli kişi tanımlama kiti g..

Ölümden Böyle Döndüler 00:43

Ölümden Böyle Döndüler

Bursa'da, belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı. Kaza esnasında kaldırımda yürüyen 4 kişi ölümden döndü. Kaza, Bursa-Ankara yolu Gürsu Kavşağı’nda meydana geldi. Ahmet Derya'nın (5..

İbrahim Tatlıses'in Kızı  Saç Stiliyle Kuaförleri İsyan Ettirdi! 04:08

İbrahim Tatlıses'in Kızı Saç Stiliyle Kuaförleri İsyan Ettirdi!

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın programına katılan Hüseyin Tatlı çok özel açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda’da Polis Köpeğinin Yaraladığı Türk Konuştu 03:04

Hollanda’da Polis Köpeğinin Yaraladığı Türk Konuştu

Hollanda polisinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya destek için toplanan vatandaşları dağıtmak için kullandığı polis köpeğinin ısırdığı Hüseyin Kurt'u vatandaşlar yalnız bırakmadı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaya Çilingiroğlu Kimdir? 01:37

Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

Kaya Çilingiroğlu, Türk yüzme millî takım kaptanı ve sporcu. Doğum: 1964, Almanya Boy: 1,69 m Eşi: Hülya Avşar (e. 1997–2005) Ebeveynleri: Gülümser Çilingiroğlu, Hüseyin Kaya Çilingiroğlu Çocukları: Zehra Çilingiroğlu, ..

 Fenomen Gelin Songül'den Süper Canlı Performanslar! 02:51

Fenomen Gelin Songül'den Süper Canlı Performanslar!

Evlilik programlarında fenomenleşen Songül sonunda muradına erdi. Hüseyin Bey'le hayatını birleştiren Songül Renkli Sayfalar'ın konuğu oldu. Songül ve eşi Hüseyin Bey, Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek'i kırmayarak canlı yayın..

  • ANKA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbe Tutmayınca Saf Değiştirip Darbeci Arkadaşlarını Bombalatmış! 03:43

Darbe Tutmayınca Saf Değiştirip Darbeci Arkadaşlarını Bombalatmış!

Saldırıyı planlayan Hava KorGeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'n aynı zamanda seri katil Atalay Filiz'in öldürdüğü Göktuğ Demirarslan'ın da babası olduğu ortaya çıktı. Hava KorGeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ı Darbeye ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

TRT Usta Ritm Sanatçısı İleri'ye Veda 02:06

TRT Usta Ritm Sanatçısı İleri'ye Veda

TRT usta ritm sanatçısı Hüseyin İleri 91 yaşında hayatını kaybetti. İleri'nin radyo serüveni 1948 yılında başladı. Yine aynı yerde, TRT Radyo'da uğurladı sevenleri ustayı. TRT Genel Müdürü Şenol Göka da törene katılanlar..

Hayat Şarkısı 55. Bölüm Fragmanı 00:40

Hayat Şarkısı 55. Bölüm Fragmanı

Hayat Şarkısı 55. Bölüm Fragmanı yayında! Zeynep, müjdeli haberi veriyor! Hülya sevinçten havaya uçuyor! Zeynep, hamilelik testinin sonucunu ilk olarak Hülya ile paylaşır. Sonucu gören Hülya, sevinçten havaya zıplar ve Z..

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanından Karpuz Reklamı 01:51

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanından Karpuz Reklamı

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin medyatik başkanı Hüseyin Sözlü, hem Adana Karpuzunu tanıtmak hem de Ramazan ayı vesilesiyle bir reklam filminde ailesiyle birlikte rol aldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Sultan İbrahim'in Hocası :Cinci Hoca 05:02

Sultan İbrahim'in Hocası :Cinci Hoca

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde de göreceğimiz üzere Kösem Sultan ile Deli İbrahim'e olan yakınlığı ile bilinen Cinci Hüseyin Hoca Osmanlı Devletinin gizemli büyücüsüdür. Sultan İbrahim öldükten sonra ikbalden düşmüş ve ..

  • ANKA tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençalp Alpçatan - Çağrışa Çağrışa (O Ses Türkiye - 10 Ocak 2017) 02:51

Gençalp Alpçatan - Çağrışa Çağrışa (O Ses Türkiye - 10 Ocak 2017)

Çağrışa çağrışa havada turna Bağdat’ tan mı geldin Ağzında hurma Emanetim sana sılama uğra Eğlen turnam eğlen pire gidelim Eğlen turnam eğlen şaha gidelim Ali’ nin çağırdığı yere varalım Hasanla Hüseyin’ e gönül vereli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi 02:41

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi

1957-58 sezonunda Trabzon'da oynanan Türkiye Amatör Futbol Şampiyonasında Trabzon İdmanocağı ile Ankara Havagücü tüm maçlarını kazanarak final maçını Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynarlar Maçta taraflar eşitliği bozam..

Çocuklar Duymasın - Emineye Sürpriz Doğum Günü Partisi! 04:53

Çocuklar Duymasın - Emineye Sürpriz Doğum Günü Partisi!

Emine, kendisi için hazırlanan doğum günü partisi karşısında duygusal anlar yaşarken, Hüseyin aldığı hediyeyle onu bakın nasıl mutlu ediyor! Emine'nin doğum günü için herkes bir araya geliyor ve ona sürpriz bir kutlama h..

  • ANKA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çayçı Hüseyinden Bize Mesaj Var 00:18

Çayçı Hüseyinden Bize Mesaj Var

Çaycı Hüseyin Çaylar Repliği Yeniden Ekranlarda..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 54.Bölüm - Seni Eşekler Öpsün! 05:45

Hayat Şarkısı 54.Bölüm - Seni Eşekler Öpsün!

Hüseyin'in el koyduğu video yüzünden araları bozulan Hülya ile Mahir, küslüğü daha fazla uzatmıyor ve barış sağlanıyor! Torunbaş Ailesi'ni bitirecek, her şeyin anlatıldığı videoyu İpek, Mahir ile Hülya'ya vermişti. Bu vi..

  • ANKA tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşıksın İbrahim Tatlıses Turk Filmi İzle 1:15:42

Aşıksın İbrahim Tatlıses Turk Filmi İzle

Filmin Konusu: Meşhur bir şarkıcı olan Tatlıses, hayranı olan genç kız Hülya'ya bir görüşte aşık olur ve derhal evlenme teklif eder. Teklifi ciddiye almayan kız, devamlı yapılan bu teklifler karşısında sinirlenmekte ve e..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.540 görüntüleme
  • 7 yıl önce