#Hüseyin altın Ümitlerin bitince gel müzik dinle

Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle 1:15:26

Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Amiri tarafından gizli bir operasyon için görevlendirilen Demir Çiçek lakaplı Ferhunde. Hızır Paşa semtinde yaşanan cinayet ve kayıp olaylarını çözmek için gönderilir. Şüpheler ise semtin belalı serserisi Taşka..

Kızgın Delikanlı 1964 Türk Filmi İzle 1:40:12

Kızgın Delikanlı 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Yalancı şahitler aracılığıyla hazineden çalınmış topraklar üzerine oturan bir aileyle, toprağın gerçek sahibi olan köylülerin çatışma öyküsü. Yıl : 1964 Tür : Dram Senaryo : Vedat Türkali Yönetmen : Ertem Göre..

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem evlat edinecekleri Zeynep ile sonunda tanışıyorlar! Haluk, Zero'nun kendisini telefonuna Taş Kafa olarak kaydettiğini düşünüyor ve ortalık karışıyor! Hü..

Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk’un başı eve gelen küçük misafirle derde giriyor. Haluk’un bu halleri ise en çok Meltem’i eğlendiriyor! Meltem’in eve getirdiği köpek, Haluk’un korkulu rüyası oluyor! Kö..

Şeytanın Oğlu 1967 Türk Filmi İzle 55:22

Şeytanın Oğlu 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Unutulmaz bir Yılmaz Güney filmi... Yıl : 1967 Tür : Macera Senaryo : Mehmet Aslan Yönetmen : Mehmet Aslan Oyuncular : Yılmaz Güney, Hayati Hamzaoğlu, Asuman Arsan, Atilla Ergün, Hüseyin Zan..

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk yaşanan olaylar karşısında şok oluyor; kahkaha tufanı tam gaz devam ediyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle 20 Mayıs Pazar akşamı 20.00'de Kanal D’de! Düğünün etkiler..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatandaşın Evinde İftar Yaptı 04:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatandaşın Evinde İftar Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftar için Ankaralı bir ailenin sofrasına konuk oldu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar saatinde Ankaralı bir ailenin konuğu oldu. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte yer sofrasına oturan Erdoğan..

  • mızmız tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yolcuyla Kavga Eden Şoförün Can Verme Anı Kamerada 03:24

Yolcuyla Kavga Eden Şoförün Can Verme Anı Kamerada

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yolcu midibüsündeki bir yolcu, yüksek sesle konuştuğu için kendisini uyaran sürücüyle tartıştı. Yanında taşıdığı keseri çıkaran şahıs boğuşmaya dönüşen tartışmada şoföre vurdu. Keser darbesi y..

Gaspçı Ayetel Kürsi Satıcısının Besmele Çekememesi 01:26

Gaspçı Ayetel Kürsi Satıcısının Besmele Çekememesi

Adım başı karşımıza çıkan ve tacizleriyle bunaltan Ayet el Kürsi satıcılarından Hüseyin T. 'gasp' suçundan gözaltına alındı. Gazetecilerin soru bombardımanıyla karşılaşan gaspçı din satıcısı 4 kez hacca gittiğini iddia e..

  • JET TV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mina Başaran'ın Nişanlısı 6 Ay Sonra Ortaya Çıktı 03:04

Mina Başaran'ın Nişanlısı 6 Ay Sonra Ortaya Çıktı

İşadamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti...

  • BETA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ordu’daki Şiddetli Yağış Sonrası Heyelan Altında Kalanlar Kurtarıldı 02:19

Ordu’daki Şiddetli Yağış Sonrası Heyelan Altında Kalanlar Kurtarıldı

Ordu’daki şiddetli yağış sonrası heyelan altında kalanlar kurtarıldı Ordu'nun Ünye İlçesi Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, şiddetli yağışa bağlı olarak ilçenin bir ok noktasında su taşkınları ve heyelanlar oluştuğunu belirt..

Hoşçakal Yarın 1:45:19

Hoşçakal Yarın

1998 tarihli Hoşçakal Yarın , 68 kuşağının solcu öğrenci lideri Deniz Gezmiş (Berhan Şimşek) ve arkadaşları Yusuf Arslan'la (Mazlum Çimen) Hüseyin İnan'ın (Bülent Çolak) devlet güçlerince yakalandıktan sonra adım adım i..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 3.164 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şaban Oğlu Şaban - Kemal Sunal Hd Film İzle 1:30:12

Şaban Oğlu Şaban - Kemal Sunal Hd Film İzle

Süt Kardeşler - 1976 Kemal Sunal Film İzle Süt Kardeşler, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın Gulyabani isimli romanından uyarlanan, 1976 yılı yapımı bir Türk filmidir. Yıllardır kimsenin ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.355 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yoğurt Koydum Dolaba - Şemsettin Taşbilek 10:24

Yoğurt Koydum Dolaba - Şemsettin Taşbilek

Ud: Şemsettin Taşbilek Klarnet: Bahattin Kahraman Kanun: Harun Yıldırım Keman: Hasan Hüseyin Karakaya Cümbüş: Yavuz Örnekçi Darbuka: Adıgüzel Yazıcı Tef: Mustafa Kalaycı Yoğurt Koydum Dolaba Yoğurt koydum dolaba eller..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Parkta mangal yakarak, bankları kırdılar 04:07

Parkta mangal yakarak, bankları kırdılar

İstanbul Ümraniye’de inkılap Mahallesinde bulunan Hüseyin Kaplan parkında bir araya gelen bir grup çocuk, burada bulunan çardakları kırıp ateş yakarak mangal yaptı...

Beslediği boğanın saldırısına uğradı! 01:08

Beslediği boğanın saldırısına uğradı!

SAHİBİNİ KOVALADI, BİR DARBEYLE YERE İNDİRDİ… BESLEDİĞİ BOĞANIN SALDIRISINA UĞRAYAN HÜSEYİN ONAT, ACISINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI...

Dağcı değil, imam... 01:13

Dağcı değil, imam...

İDEALİST BİR İMAM GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA..HÜSEYİN AVNİ ÖZTÜRK... İMAMLIK YAPTIĞI CAMİNİN MİNARESİNİ BOYAMAK İÇİN 40 METRE YÜKSEĞE TIRMANABİLMESİ GEREKİYORDU... O DA GİDİP DAĞCILIK EĞİTİMİ ALMAYA BAŞLADI.....

Çekmeköy’de kayıp 2 kardeş içi su dolu asansör boşluğunda ölü bulundu 04:28

Çekmeköy’de kayıp 2 kardeş içi su dolu asansör boşluğunda ölü bulundu

Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi'nde öğle saatlerinden beri kayıp olan Hasan(4) ile Hüseyin Büyür (8)kardeşler evlerinin yakınındaki asansör için açılan ve içi su dolan çukurda ölü bulundu...

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Yine kumar masasında basıldı! 01:23

Yine kumar masasında basıldı!

GEÇTİĞİMİZ YIL MAYIS AYINDA KUMAR MASASINDA BASILMIŞ, KAÇMAK İSTERKEN DE KOLUNU KIRMIŞTI,,,AMA HÜSEYİN YILDIRIM AKILLANMADI, DÜN YİNE KUMAR MASASINDA BASILDI,,, BU KEZ DE KAÇARKEN AYAĞINI KIRDI..

Ankara'ya şehit ateşi düştü 01:40

Ankara'ya şehit ateşi düştü

EREN 15 OPERASYONUNDA PKK'LI TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMADA ŞEHİT DÜŞEN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ HÜSEYİN KELEŞ İÇİN BAŞKENT ANKARA'DA CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.. TÖRENE, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY İLE MHP LİDERİ DEVLET BAH..

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü 04:57

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü Afganistan’ın başkenti Kabil’de bir Şii camisinde düzenlenen intihar saldırısında en az 27 kişi hayatını kaybederken, 35 kişi de yaralandı. Hz Hüseyin efendimizin Kerbel..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce