#Hüseyin altın İki yabancıyız müzik dinle

İstersen Ebeni De Çağır 00:53

İstersen Ebeni De Çağır

Bu iki arkadaşın hayatta birleştiği tek nokta vardır: İkisinin de karılarından ayrılıp aynı evde yaşamaya mecbur olmaları... Ve bu mecburiyet başlarına neler getirir neler!..

Ayşecan'ı Kim Tavladı 00:32

Ayşecan'ı Kim Tavladı

Tatlı Kaçıklar, başrollerinde Yalçın Menteş ve Mehmet Ali Erbil'in oynadığı, oyuncu kadrosunda İsmet Ay ve Erol Günaydın gibi iki büyük ustayı da barındıran Türk dizi filmidir...

Lig Hatırası_ Trabzonspor - Beşiktaş 23:13

Lig Hatırası_ Trabzonspor - Beşiktaş

Ligde bu hafta karşılaşacak olan iki takım arasında oynanan eski karşılaşmalara gidiyoruz.....

Daha Golleri Atamadım Saffet 00:54

Daha Golleri Atamadım Saffet

Tatlı Kaçıklar, başrollerinde Yalçın Menteş ve Mehmet Ali Erbil'in oynadığı, oyuncu kadrosunda İsmet Ay ve Erol Günaydın gibi iki büyük ustayı da barındıran Türk dizi filmidir...

Seksendört - Söyle 03:18

Seksendört - Söyle

Geldiği gibi gidiyor, biri gaflete düşüyor Yine kapımda hasreti, bu mu adaleti Bu beni kahrediyor Böyle bitmeyi haketmedik, sorun neydi ki çözemedik Yine çoğaldı sancılar, sevinir yancılar Bu beni kahrediyor Of ço..

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Türk Ve Müslümanım Adım Kara Murat 02:23

Türk Ve Müslümanım Adım Kara Murat

Kara Murat (Cüneyt Arkın) Ömer ve Cafer adlı iki askerle Bizans’a gider. İmparator Konstantinis (Kayhan Yıldızoğlu) Sultan 2.Murat ölünce şehzade Orhan’ı (Bülent Kayabaş) Osmanlı hükümdarı yapacaktır...

Dilara Taşkın Yine Yeniden Uykuya Yenik Düştü! 13:29

Dilara Taşkın Yine Yeniden Uykuya Yenik Düştü!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Dilara Taşkın yine uykuya yenik düştü ve onu uyandıran ise yine Kerimcan Durmaz oldu. Kemal Doğulu, Dilara'nın her gün serviste iki saat pl..

  • ANKA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Adnan ve Emre Dostluğunu Bitiren Kavga! 05:13

Kısmetse Olur - Adnan ve Emre Dostluğunu Bitiren Kavga!

Kısmetse Olur 21 Nisan 2017'de yayınlanan son bölümde, Emre ve Adnan arasında tartışma çıkıyor. Adnan'ın son zamanlarda Emre'ye karşı tavırlı davranışları gündeme geliyor ve iki eski dost arasında ipler gerilince, dostlu..

  • ANKA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Lazio 6-2 Palermo  Maç Özeti İzle 03:42

Lazio 6-2 Palermo Maç Özeti İzle

23/04/2017 ‘de İtalya Serie A Liginin 33. Haftasında Oynanan Lazio – Palermo maçında; Ev sahibi Lazio konuk ettiği Palermo karşısında ilk yarısını 5-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında Palermo’nun iki golune engel ol..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Çifte Soygun 1:27:14

Çifte Soygun

Çifte Soygun izle, Çifte Soygun full izle, Çifte Soygun türkçe dublaj izle, Çifte Soygun hd izle, Bankanın kapanmasına az bir zaman kala para çekmeye giden kennedy iki çetenin birbirinden habersiz bankayı soymasına şahit..

Tramvay Nasıl Birbirine Baglanır :) 01:00

Tramvay Nasıl Birbirine Baglanır :)

İki Bayan Görevlenin Tramvay'a Yaptıkları :)..

  • JET TV tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kingsman- The Golden Circle Fragmanı 01:47

Kingsman- The Golden Circle Fragmanı

Merkezi karargah yıkıldığında ve dünya rehin alındığında, Kingsman'ın yolculuğu onları ABD'deki bir müttefik casus örgütünün keşfine götürecektir. Bu iki seçkin gizli örgüt ortak bir düşmanı yenmek için bir araya gelmeli..

Piton İle Timsah Karşılaşırsa 01:47

Piton İle Timsah Karşılaşırsa

Hayvanlar aleminden kesitler sunduğumuz Belgesel Haber Kuşağı'nda bugün dev piton ile timsah arasındaki amansız mücadeleye yer verildi. Ortak yaşam alanları nehirler olan bu iki canlı kimi zaman karşı karşıya gelebiliyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meksika Açık Tenis Turnuvası'nda Heyecan Başladı 00:52

Meksika Açık Tenis Turnuvası'nda Heyecan Başladı

İlk kez bir Latin Amerika ülkesinde korta çıkan Novak Djokovic zorlanmadan tur atladı. Rafael Nadal ise iki kez kupa kaldırdığı Meksika'da yeniden 2. tura yükseldi...

Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı 01:39

Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı

Türk hacker grubu Aslan Neferler Tim, New York Borsasına siber saldırıda bulundu. Sistemin sunucularına saldıran hackerlar, Tahmini kayıpları 800 milyon dolar açıklamasında bulundu. Ünlü Türk hacker grubu Aslan Neferl..

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avustralya Açık'ta Willimas Kardeşler 02:19

Avustralya Açık'ta Willimas Kardeşler

Kortların iki kraliçesi, dev grand slam mücadelesine daha büyük bir heyecan katıyor.....

Bukalemun Ve Köpegin Dostlugu 00:33

Bukalemun Ve Köpegin Dostlugu

İki Ayrı Tür hayvanın güzel dostlugu..

  • JET TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe 79-61 Panathinaikos - Maç Özeti İzle 01:58

Fenerbahçe 79-61 Panathinaikos - Maç Özeti İzle

Panathinaikos'u 79-61 yenen Fenerbahçe seride durumu 3-0'a getirerek Euroleague'de Final Four'a yükseldi. Sarı lacivertli takım, deplasmanda oynadığı ilk iki maçı da 71-58 ve 80-75'lik skorlarla kazanmıştı. Öte yandan Fe..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

Baywatch Fragmanı 01:29

Baywatch Fragmanı

İki muhtemel cankurtaran, Kaliforniya'da bir sahile devriye gezen cesetlerin yanında işe kalkışıyor..

Eğer Bir Gün Gerçekten Evlenirsek 01:35

Eğer Bir Gün Gerçekten Evlenirsek

Acı Hayat. Kerem (Cüneyt Arkın) ve Ebru (Filiz Akın). İki genç ve güzel insan. Tesadüfen birlikte bulundukları bir partide tanıştılar. İlişkileri kısa sürede büyük bir aşka dönüşür. Evlenmeye karar verirler. Hesap etmedi..

Canlı Yayında Beyin Kanaması Geçirdi (Mutlu Günler Türkiye) 01:20

Canlı Yayında Beyin Kanaması Geçirdi (Mutlu Günler Türkiye)

Çıkardığı 'Tek Başına' isimli kitaptan elde edeceği gelirle küçük bir ev alıp kiradan kurtularak, engelli iki çocuğuna bakmayı hayal eden Nazmiye Kocakulak'ı talihsizlikler bırakmıyor. Kitabının tanıtımı için Yılmaz Morg..

  • Cowboy tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayşe Özyılmazel - Sabıkalı (Official Video) 04:44

Ayşe Özyılmazel - Sabıkalı (Official Video)

Ayşe Özyılmazel - Sabıkalı İki düşman gibi ölümüne kızgın Bir birimize karşı Nasıl bir mücadele verdiğimi Bir sor yokluğunun telaşı Seni unuturda soğursa kalbim Başkası avutabilir Bir gün gelipte kalmazsa Tek bir ..

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü 02:12

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü

Bolivya'dan 81 kişiyle havalanan yolcu uçağı, Medellin uluslararası havalimanına kilometreler kala düştü. Gelen son dakika bilgisine göre, uçaktaki 72 yolcu arasında Brezilya futbol takımı Chapecoense'nin 22 oyuncusu da ..

Bournemouth - Liverpool: 4-3 04:42

Bournemouth - Liverpool: 4-3

Premier Lig'de Liverpool, Borunemouth deplasmanında beklemediği bir yenilgi aldı. 76. dakikaya 3-1 önde giren Kırmızılar, sahadan yenilgi ile ayrıldı. Zirvedeki rakiplerinin mücadelesinin olduğu haftayı değerlendirmek i..