#Hüseyin altın İki yabancıyız müzik dinle

Çin, Titanik'in Replikasını Yapıyor 01:07

Çin, Titanik'in Replikasını Yapıyor

Çin, 1912’de bir buz dağına çarparak batan lüks yolcu gemisi Titanik’in tıpatıp aynısı üretecek. 145 milyon dolara mal olacak 'Çin yapımı Titanik', 2018 yılından itibaren müze olacak. Replika Titanik'in, İngiliz ve Ameri..

  • Cowboy tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tavşanların Kavgasını Profesyonelce Ayıran Horozlar 00:28

Tavşanların Kavgasını Profesyonelce Ayıran Horozlar

Kavga eden iki tavşanın yanına koşan horozlar, kavgayı polis edasıyla engelliyor ve olay yerinden aynı cool'lukta uzaklaşıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hesaplaşma Zamanı Film İzle 1:53:16

Hesaplaşma Zamanı Film İzle

Emekliye ayrılmak üzere olan iki boksör, karşılıklı son maçlarına çıkarlar. Son kez kozlar paylaşılırken tabii ki bahisçiler ve hayranlar bu büyük maçın takipçisi olacaklardır. 50 İlk Öpücük, Akıllı Ol, Asabiyim gibi kal..

Barcelona 7-1 Osasuna - Maç Özeti İzle 08:39

Barcelona 7-1 Osasuna - Maç Özeti İzle

İspanya La Liga'nın 34. hafta maçında Barcelona sahasında ağırladığı lig sonuncusu Osasuna'yı 7-1 yendi. Barcelona bu sonuçla puanını 78'e çıkarırken liderliğini 2 maç fazlasıyla sürdürdü. Real Madrid ise 75 puan ve ik..

İzmir'de Birbirine Sarılan Çifti Tehdit Eden Adam 00:53

İzmir'de Birbirine Sarılan Çifti Tehdit Eden Adam

Sarılan liseli çifti sizi videoya çekip teşhir edicem dedikten sonra videoya alınıp teşhir edilen adam. Mekan İzmir İzmir izbanda kolkola liseli iki sevgiliyi videoya alıp yaymakla tehdit eden şahıs ve karşı çıkan izmir ..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Hızlı Şekilde Yayılan Bira Yogası 00:53

Hızlı Şekilde Yayılan Bira Yogası

Almanya'da başlayan 'bira yogası' şimdi de Tayland ve Avustralya'da yapılıyor. Yoga yapanlar deneyimlerini şu sözlerle aktarıyor: Biz iki şeyi birleştiriyoruz, bira içmeyi ve yogayı. Zihnimizi bira şişesine odaklayarak ..

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Obama'dan esprili veda klibi 04:02

Obama'dan esprili veda klibi

ARTIK KANEPE KOMUTANI Klipte ünlü Amerikalı televizyoncu Chuck Todd’un, “O artık Başkomutan değil, Kanepe Komutanı oluyor” sözlerine küfür eden Obama, iki yıl boyunca Washington’da ne yapması gerektiğini önce Başkan Yar..

  • Umut Tv tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Ne O Canım Canınızı mı Sıktım 00:56

Ne O Canım Canınızı mı Sıktım

İçimizden Biri. Birbirlerine düşman iki kaçakçı çetesinin peşine düşen bir polisin öyküsü...

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Serdar Ortaç Mikrop 05:38

Serdar Ortaç Mikrop

Kime soruyorum ayrılırken Aramıza girip ağlaşıyorlar Tanıyamıyorum dostlarımı Bizi çöpe atıp anlaşıyorlar Seviyorsun her önüne geleni Arıyorsun değerini bileni Bu zamanda tabiata güvenip işe başlanmaz Gidiyorsun iki ka..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Osasuna - Barcelona: 0-3 01:56

Osasuna - Barcelona: 0-3

LaLiga 15. hafta mücadelesinde Barcelona, Osasuna'yı Suarez ve Messi'nin iki golüyle 3-0 mağlup etti. Estadio El Sadar'da oynanan karşılaşmaya baskılı bir oyunla başlayan Barcelona, 8. dakikada Suarez ile çok net bir po..

47 Meters Down Trailer 02:02

47 Meters Down Trailer

Meksika'da tatil yapan iki kız kardeş, okyanusun altındaki bir köpekbalığı kafesinde bir saatten daha az oksijen kaldı ve yakınlardaki büyük beyaz köpekbalığı eşyaları sıkıştı...

Kapa Gaganı Otur Her Kuşun Eti Yenmez 01:18

Kapa Gaganı Otur Her Kuşun Eti Yenmez

İçimizden Biri. Birbirlerine düşman iki kaçakçı çetesinin peşine düşen bir polisin öyküsü...

Öcü Değil Bu Adam 00:30

Öcü Değil Bu Adam

Arkadaşımın aşkısın şarkısının Yeşilçam'da hayat bulduğu sahne. Arkadaşımın Aşkısın. Aynı kıza aşık olan iki arkadaşın öyküsü...

Kara Pençe İle Antika Telefonla Konuşma 00:29

Kara Pençe İle Antika Telefonla Konuşma

İçimizden Biri. Birbirlerine düşman iki kaçakçı çetesinin peşine düşen bir polisin öyküsü. Filmin Adı: İçimizden Biri Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Turhan Seyfioğlu, Cavidan Dora..

Bu Bowling Bir Başka 00:37

Bu Bowling Bir Başka

Bowling sadece elle mi oynanır sanıyorsunuz? Galiba yanılıyorsunuz… Bu iki teyze yaratıcılıklarını kullanıp yepyeni bir oyun başlatmışlar. İşte karşınızda elleri kullanmadan oynanan bowling…..

  • JET TV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Kadınlar İçkiyi Fazla Kaçırınca 01:21

Rus Kadınlar İçkiyi Fazla Kaçırınca

Rusya'da iki kadın bar çıkışı alkolün etkisiyle kendinden geçti.....

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Seni ve Tabiatı Doya Doya Seyretmek İstiyorum 00:39

Seni ve Tabiatı Doya Doya Seyretmek İstiyorum

İçimizden Biri. Birbirlerine düşman iki kaçakçı çetesinin peşine düşen bir polisin öyküsü. Filmin Adı: İçimizden Biri Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Turhan Seyfioğlu, Cavidan Dora Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker..

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler 01:00

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler

Romanya’da pazar günü düzenlenen genel seçimlerde, sol kanattaki Sosyal Demokratlar (PSD) oyların yüzde 45’ini alarak sandıktan birinci parti çıktı. Geçen dönem iktidarda olan parti, hükümet karşıtı eylemler nedeniyle g..

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

 Zayıflama Kampına Alınan Maymun Görenleri Şaşırtıyor 02:12

Zayıflama Kampına Alınan Maymun Görenleri Şaşırtıyor

Tayland’da obez bir maymun, cinslerinin normal kilosundan iki kat daha fazla ağırlıkta olunca şişmanlama kampına gönderilse de yeme alışkanlığından vazgeçebilmiş gibi gözükmüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Şallı'dan Çıplak Fotoğraf Sonrası İlk Açıklama!! 01:23

Ebru Şallı'dan Çıplak Fotoğraf Sonrası İlk Açıklama!!

Sosyal medyaya düşen çıplak fotoğrafla magazin gündemine bomba gibi düşen Ebru Şallı, Nişantaşı City's AVM çıkışı objektiflere takıldı. Ünlü manken skandal fotoğraf sonrası Zor bir süreçteyim, iki evladım var dedi...

  • ANKA tarafından
  • 1.494 görüntüleme
  • 7 yıl önce