#Hüseyin altın İki yabancıyız müzik dinle

Ençok Bensu Soral mi Serenay Sarıkaya mı Beğeniliyor! 01:36

Ençok Bensu Soral mi Serenay Sarıkaya mı Beğeniliyor!

İkisi de güzel ikiis de başarılı...Peki sokaktaki insanlar bu iki güzel oyuncudan en çok hangisini beğeniyor...

  • ANKA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..

2 Yeni KHK Yayınlandı 04:07

2 Yeni KHK Yayınlandı

689 ve 690 sayılı iki yeni kanun hükmünde kararname yayınlandı. Yeni yayınlanan KHK'lar ile ilgili detayları A Haber Ankara Haber Koordinatörü Fatih Atik aktardı....

Erkekleri Etkileme Konusunda Garson vs Model 02:34

Erkekleri Etkileme Konusunda Garson vs Model

Yanına gelen garsonun birlikte takılma isteğini geri çevirip daha iyi görünümlü kadına farklı şekilde yaklaşan erkek iki yüzlü davranışının kurbanı oldu.....

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra 3-1 Nefes Kesen Maçı izle!. 2:21:31

Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra 3-1 Nefes Kesen Maçı izle!.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde VakıfBank, Eczacıbaşı VitrA'yı 3-1 mağlup ederek seride 2-0 üstünlük sağladı. Bu sonuçla 2016-2017 sezonunda VakıfBank ligi üçüncü sırada tamamlarken, Eczacıbaşı VitrA ise 4. oldu. Karşıl..

Erkekleri Etkileme Konusunda- Garson vs Model 02:34

Erkekleri Etkileme Konusunda- Garson vs Model

Yanına gelen garsonun birlikte takılma isteğini geri çevirip daha iyi görünümlü kadına farklı şekilde yaklaşan erkek iki yüzlü davranışının kurbanı oldu.....

  • JET TV tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Savaş Gemileri Filipinler'de 00:25

Çin Savaş Gemileri Filipinler'de

Çin donanmasından bir filo, üç günlük dostane bir ziyaret için Filipinler'in güneydoğusundaki liman kenti Davao'ya geldi. Çin askeri gemilerinin tarihi ziyareti dolayısıyla, ülkenin üçüncü büyük kentindeki limanda tören ..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi 01:09

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi

ABD Merkez Bankası Fed 2008 krizinin ardından ikinci kez faiz artırma kararı aldı. Donald Trump’ın Amerikan Başkanı seçilmesinden sonra ilk kez toplanan Fed’in karar organı Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), faiz oran..

Sarıyer’de Lüks Otomobile Silahlı Saldırı- 2 Ölü 04:06

Sarıyer’de Lüks Otomobile Silahlı Saldırı- 2 Ölü

Sarıyer'de seyir halindeki otomobilin önün kesen başka bir araçtaki saldırganların açtığı ateş sonucu lüks araçtaki iki İran uyruklu kişi hayatını kaybetti. Olay Sarıyer Maslak Ayazağa Caddesi Levent istikametinde saat 2..

Motor Sporlarından Haberler 00:58

Motor Sporlarından Haberler

İki dalda yarışların yapıldığı pistlere konuk oluyoruz...

1960'ların Bar Kadını 01:34

1960'ların Bar Kadını

İçimizden Biri. Birbirlerine düşman iki kaçakçı çetesinin peşine düşen bir polisin öyküsü. Filmin Adı: İçimizden Biri Yönetmen: Türker İnanoğlu..

Koç'la Aynı Araba'da Seyahet Eden Adamın Dramı 04:35

Koç'la Aynı Araba'da Seyahet Eden Adamın Dramı

Koçla Seyahet Eden Adam, Koçla Seyahat Eden Adamın Dramı Koçla Aynı Arabada Giden İki Kişinin Komik Diyalogları, İzlenme Rekoru Kırdı...

  • JET TV tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk Derler Bunun Adına 00:38

Aşk Derler Bunun Adına

Arkadaşımın Aşkısın. Aynı kıza aşık olan iki arkadaşın öyküsü. Filmin Adı: Arkadaşımın Aşkısın Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Ekrem Bora, İzzet Günay, Filiz Akın..

Pegasus Uçağında Türk Yolcular Arasında Kavga 00:50

Pegasus Uçağında Türk Yolcular Arasında Kavga

Pegasus Havayolları uçağında yaşanan kavgada iki yolcu arasında başlayan kavgaya diğer yolcular da karışınca uçakta arbede yaşandı. Kabin ekipleri ve diğer yolcular, kavgaya karışan yolcuları güçlükle ayırdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı 00:46

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı

Almanya’da bir kız öğrenciye tecavüz edip öldürmekle suçlanan zanlının, Yunanistan’da benzer bir suçtan hüküm giydiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz ekim ayında, Almanya’nın Freiburg kentinde bulunan bir cesedin 19 yaşındaki ..

01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

O Herifin Yerinde Olmak İçin Canımı Bile Verirdim 01:49

O Herifin Yerinde Olmak İçin Canımı Bile Verirdim

Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü davranış, eziyet ve dayaktır ona yansıyan. Üstüne de bir de kuma gelince, bıçak kemiğe dayanır ve..

Gel Bu Hayatı Beraber Paylaşalım 02:36

Gel Bu Hayatı Beraber Paylaşalım

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Seni Seviyorum Yaşamanı İstiyorum 03:42

Seni Seviyorum Yaşamanı İstiyorum

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Gasptan Yakalandı: 01:36

Gasptan Yakalandı: "Paraya İhtiyacım Yok" Dedi

Adana'da iki olayda bin 330 lira gasp ettiği iddiası ile yakalanan zanlı, benim gaspla işim yok, benim de babamın da paraya ihtiyacı yok dedi...

  • JET TV tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğünde Kucak Dansı Yapan Sarışın Kızlar 03:31

Düğünde Kucak Dansı Yapan Sarışın Kızlar

Katıldığı düğünde iki sarışının kucak dansına maruz kalan ve bu durumdan fazlasıyla keyif alan amcayı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 3.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malaga 4 - 2 Sevilla Maç Özeti 02:59

Malaga 4 - 2 Sevilla Maç Özeti

01/05/2017 ‘de İspanya Primera Lig ‘de oynanan Malaga – Sevilla maçında; İlk yarıda karsılıklı goller bulan iki takım ilk yarıyı 1-1 kapattı ikinci yarıda ev sahibi Malaga güzel futboluyla maçı 4-2 kazanarak 3 puanı hane..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

kayseri patlamasında sehit olan askerin söylediği türkü 03:06

kayseri patlamasında sehit olan askerin söylediği türkü

( MEKANI CENNET OLSUN RABBİM AİLESİNE SOĞUKLUĞUNU VERSİN ) :'( :'( Şu kışlanın kapısına Mail oldum yapısına Telli kurban bağlayayım Asker yarin kapısına Yüce dağlar olmasaydı Laleleri solmasaydı Ölüm Allah'ın emri de..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.599 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paris Saint 3 1 Germain Maç Özeti İzle 07:12

Paris Saint 3 1 Germain Maç Özeti İzle

30.4.2017, Nice 2 – 1 Paris Saint-Germain Fransa Ligue 1’de Şampiyonluk yarışı veren iki takım karşı karşıya geldi. Nice ile PSG karşı karşıya gelirken ev sahibi Nice, Balotelli, Ricardo Perreira ve Donis’in golleriyle m..