#Hüseyin altın İki yabancıyız müzik dinle

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi 06:44

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Bülbül Yuvası Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta (biri hamura tam giriyor ikinci yumurtanın beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayıralım) 2 yemek kaşığı hindistancevizi (yoksa koymayın) 125 gr. oda ısısında yum..

Tam Kıvamında Sütlaç Tarifi 05:40

Tam Kıvamında Sütlaç Tarifi

Sütlac tarifi Malzemeler 1 litre süt 1 bucuk cay bardagi pirinc 3 su bardagi su 2 cay bardagi seker 1 paket vanilya 1 paket 200gr krema(tercihe bagli katilmiyabilir) Sütlacin kivamini baglamsk icin 1 yemek kasigi nisasta..

Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..

Şarkıcı Hatice'ye İş Adamı 100 Bin Dolar Teklif Etti Fatih Altaylı Küplere Bindi 08:58

Şarkıcı Hatice'ye İş Adamı 100 Bin Dolar Teklif Etti Fatih Altaylı Küp

Son dönemde sosyal medyada yaşanan taciz ve çirkin tekliflere kendisinin de çok sık maruz kaldığını söyleyen Hatice, Bir sürü mesaj yazanlar var. Dubaili bir işadamı yazmıştı ve bana utanmadan 100 bin dolar teklif etti...

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunusları Tüfekle Katlettiler 01:13

Yunusları Tüfekle Katlettiler

Muğla'nın Marmaris ve Bodrum ilçelerinde 3 gün arayla tüfekle vurularak öldürülmüş iki yunus balığı kıyıya vurdu...

  • JET TV tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeki Papağanın Renk Ayrıştırması 00:40

Zeki Papağanın Renk Ayrıştırması

Papağanların zeka düzeyleri, beş yaşındaki bir çocukla karşılaştırılabilir. İki farklı nesne gösterildiğinde renk, şekil ve doku farklılıklarını dille anlatabilirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle 1:31:08

Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle

Ayşe, (Türkan Şoray) iki çocuklu muhtaç bir duldur. Çalıştığı fabrikayı kundaklayıp, patronunu ve bir mühendisi öldürmekten ömür boyu hapse mahkum olur. Gerçekte suçlu, aşkına cevap alamadığı için intikam alırken patronu..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

Humuslu Havuçlu Doyurucu Sandviç 03:41

Humuslu Havuçlu Doyurucu Sandviç

Malzemeler: 1 adet Uno Premium Sandwince Ekmeği 1 adet Havuç 2 yemek kaşığı Humus Kimyon Kırmızı biber Taze kişniş Zeytinyağı Adımlar: 1- Rendelenmiş havuç, zeytinyağında kimyon ve kırmızı biber ile sotelenir. 2- Ekmekl..

Patlıcanlı Şiş Köfte 01:36

Patlıcanlı Şiş Köfte

Patlıcanlı Şiş Köfte Malzemeleri 3 adet patlıcan 8 adet çöp şiş 2 adet yeşil biber 2 adet domates 1 yemek kaşığı salça Köftesi İçin 500 gr kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak Yarım su bardağı ufalanmış ekmek Tuz Yarım çay ..

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle 55:24

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle

Konusu: Babasının, zengin bir aile dostunun kızıyla evlendirmek istediği Kemal, yoksul ancak namuslu insanların sıcacık dünyasına adım atar ve Nur’u tanır. Bu fakir mahalle Kemal’in babası tarafından yıktırılıp, yerine f..

Kek Tarifi 06:01

Kek Tarifi

Malzemeler 5 tane yumurta 1 su bardagindan 2 parmak eksik seker(160gr) 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 paket bademezmesi(marzipan)200gr 200 gr yumusak tereyagi 250 gr un(1 tam su bardagi dolusu ve arti ikinci su b..

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kız kardeş Leah ve Vee, tanınmış bir gangstere ait depoyu yakan abileri Michael'i kurtarmak için bir banka soymaya zorlanır. Soyguna başlayan kız kardeşlerin topladıkları paranın abilerini kurtarmaya yetmez. Bunun üz..

Kayıp Prenses Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:03

Kayıp Prenses Türkçe Dublajlı Fragmanı

Cesur şövalyelerin, güzel prenseslerin ve savaşan büyücülerin zamanında geçen hikayede Ruslan, şövalye olmanın hayalini kuran bir sanatçıdır. Güzeller güzeli Mila ile tanışır ve ona aşık olur. Onun kralın kızı olduğu akl..

Sosyal Fobi Nasıl Tedavi Edilir 02:11

Sosyal Fobi Nasıl Tedavi Edilir

Sosyal fobinin tedavisinde üç tür yaklaşım vardır. Bunlar; psikiyatrların uyguladığı ilaç tedavisi, psikoterapi seansları ve kombine uygulamalardır. Ancak en yararlısı kombine tedavi yani iki tedaviyi aynı anda yürütmekt..

  • NABIZ tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Fobi Kişinin Hayatını Nasıl Etkiler 01:29

Sosyal Fobi Kişinin Hayatını Nasıl Etkiler

Sosyal fobi kişinin hayatını iki yönde etkiler. Bunlardan biri ve en önemlisi izolasyon yani ortamlardan sürekli kaçıştır. Dışarıya çıkma, sosyalleşme, arkadaş edinme, flört yaşama gibi davranışlardan kaçınırlar. İş haya..

  • NABIZ tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Fobi Nedir 01:20

Sosyal Fobi Nedir

Sosyal fobi, bireyin toplumsal kontağın olduğu ya da diğer insanlarla iletişim ihtimali olan yerlerden kaçınma halidir. Duygusal, davranışsal ve düşünsel olarak buralarla ilgili otomatik genellemeler ve yetersizlik hissi..

  • NABIZ tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle 1:39:11

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : İki eski arkadaş olan ve aynı mesleği yapan Ali ve Yavuz, yeni filmlerini yönetmek için uygun mekan aramaktadırlar. İçine kapanık ve sessiz Ali'ye nazaran çok daha dışa dönük ve iş bitirici olan Yavuz sonunda ar..

Yaşpasta Tarifi 10:01

Yaşpasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 paket vanilya Yarim paket kabartmatozu 1 su bardagindan iki parmak eksik seker(150gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(120gr) 2 yemek kasigi kak..

Gölge 2008 Türk Filmi İzle 1:48:14

Gölge 2008 Türk Filmi İzle

Konusu : Gölge'de yakın arkadaş olan heteroseksüel iki erkeğin aşkın gizemi karşısında ne kadar tuhaf hallere düşebileceklerinin hikayesi işleniyor. Çekimler klostrofobik bir fonda, sisli, gizemli bir atmosfer içinde b..

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap 06:28

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap

Ünlü türkücü Alişan, sevgilisi Buse Varol’la birlikte Beyoğlu’nda bir mekan çıkışı görüntülendi. Aşklarını doludizgin yaşayan ikili, 2018 için evlilik sinyali verdi. Alişan ve Buse Varol çifti, birlikte rol aldıkları Dos..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Beslenen Yılanların Su İçme Anı 00:50

Evde Beslenen Yılanların Su İçme Anı

de beslenen iki yılanın su içmesi yakın çekimle kameraya böyle kaydedildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Basit Sütlü Tatlı Tarifi  Karamelli ve Çikolatalı 01:21

Çok Basit Sütlü Tatlı Tarifi Karamelli ve Çikolatalı

Karamelli İki Renkli Sütlü Tatlı Tarifi İçin Malzemeler 4 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker 1 paket krema (200 ml) 1 adet yumurta sarısı 3 çorba kaşığı dolusu buğday nişastası 1 paket bitter çikolata (80 gr)..

Sokak Ortasında 2 Kişiyi Kurşunladı 00:35

Sokak Ortasında 2 Kişiyi Kurşunladı

İki kişiyi kurşunladıktan sonra birşey olmamış gibi giden adam..

  • JET TV tarafından
  • 1.227 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdlib'te Bombalı Saldırı: 25 Ölü 80'den Fazla Yaralı 03:15

İdlib'te Bombalı Saldırı: 25 Ölü 80'den Fazla Yaralı

Suriye'nin İdlib kentinde iki bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 25 kişi hayatını kaybederken, 80'den fazla kişi yaralandı...

Kendi Düğününde Doğuran Gelin 01:15

Kendi Düğününde Doğuran Gelin

İngiltere'de 19 yaşındaki Dannie Mountford isimli kadın düğünde doğurdu. 36 haftalık hamile olan kadın kocası ile düğünde dans ettiği sırada doğum sancıları tuttu. Altı hafta içinde kocası Carl ile düğün planlarını yapan..

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katıklı Dolma Tarifi 08:41

Katıklı Dolma Tarifi

Katıklı Dolma Tarifi ve Malzemeler : 1 kilo beyaz kabak İç malzemesi için gerekenler : 1 su bardağı ince köftelik bulgur 250 gr. orta yağlı dana kıyma 1 tane rendelenmiş kuru soğan 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatl..

Neden Stalk Yaparız 03:31

Neden Stalk Yaparız

Meraktan efendim meraktan. Zaten başımıza ne geliyosa meraktan! Bizden öncekiler de merak ediyorlarmış; ama imkanları kısıtlıymış. 5n 1k. Eskiden gazetecilik kuralıydı. Şimdi stalk kuralı. Ne? Ne zaman? Nerede? Nasıl? ..

Baş Dönmesi Nedir 00:59

Baş Dönmesi Nedir

Baş dönmesi iki türlü olur. Kişi ya kendisi dönüyor gibi ya da etraf dönüyor gibi hisseder. Etrafın dönmesi şeklinde gerçekleşen baş dönmesi genellikle iç kulakla ilgil bir soruna işaret eder...

  • NABIZ tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce