#Hüseyin altın İki yabancıyız müzik dinle

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi 07:14

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi

Tarif Metni: Bademli Yeşil Balık 4 adet levrek fileto Çeyrek bağ maydanoz 2 diş sarımsak 2 avuç badem Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 kuru kırmızı biber 1 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber Dünden kalan Pilavla Zerde..

Hastalıksavar Kaynar Tarifi  Kiler 08:13

Hastalıksavar Kaynar Tarifi Kiler

1,5 litre su 1 çorba kaşığı karanfil 2 çubuk tarçın ceviz büyüklüğünde zencefili ceviz büyüklüğünde bir parça havlıcan 1 çorba kaşığı yenibahar tohumu 1.5 su bardağı pekmez (375 ml) Bolca Ceviz içi Tencereye 1,5 litre..

Yanlış Konuşan Kadını Bayıltana Kadar Döven Güvenlik Görevlileri 01:01

Yanlış Konuşan Kadını Bayıltana Kadar Döven Güvenlik Görevlileri

Görüntüde tepkisini dile getiren kadın konuşmasıyla sinirleri fazla bozunca iki kadın güvenlik görevlisi kafasına tekme atıp yüzüne yumruk atarak bayıltıyolar..

  • JET TV tarafından
  • 1.402 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğüm Salonu Fragman 02:04

Düğüm Salonu Fragman

Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitme..

Kadın 19. Bölüm 1. Fragmanı 00:39

Kadın 19. Bölüm 1. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

 Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi 12:29

Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi

Hatay yöresine ait dövme keşkek tarifi bu tarif 15 kisilik malzemeler 1 kilo buğday 1 tüm tavuk 2 su bardağı nohut kimyon pulbiber kurutulmuş kırmızı biber,bu yoksa 1 yemek kaşığı biber salçası kullanın 1 tane soğan ..

İzmir Köfte Tarifi 05:15

İzmir Köfte Tarifi

Malzemeler yarım kilo kıyma bir tane rendelenmiş kuru soğan 2 diş rendelenmiş sarmısak 1 çay bardağı galeta unu bir tane yumurta bir tutam doğranmış maydanoz baharatlarımız tuz Karabiber pul biber kimyon 3 tane elma ..

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü 01:46

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü

Günlük 11 bin uçak ile yaklaşık 2 milyon insanın kullandığı havayollarında üst üste meydana gelen uçak kazaları güvenilirlik tartışmalarını yeniden başlattı. Son yapılan araştırmalar ise dünya genelinde yolcu uçağı sayıs..

Amerikan Polisinin Aksiyon Filmlerini Aratmayan Görüntüleri 06:00

Amerikan Polisinin Aksiyon Filmlerini Aratmayan Görüntüleri

ABD'nin Florida eyaletinde geçen polis ve K9 köpeği hırsızlık şüphesiyle iki kişiyi yakalıyor. Polisin göğsünde takılı kamera ile o anlara birebir tanıklık ederken kendinizi aksiyon filmi izlerken bulacaksınız efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaplanın Ayıyla Girdiği Acımasızca Dövüşü 07:09

Kaplanın Ayıyla Girdiği Acımasızca Dövüşü

Hindistan'ın batı bölgesinde yer alan bir milli parkta, bir kaplan bir tembel ayıyla kavgaya tutuştu ve kaybetti. İki vahşi hayvan arasındaki amansız ve acımasız kavganın kameralara yansıyan görüntüleri....

  • JET TV tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manevra Yaparak Kazadan Kurtulan Otobüs Şoförü Kadın 00:28

Manevra Yaparak Kazadan Kurtulan Otobüs Şoförü Kadın

Edinburgh’da gerçekleşen olay kar yağışının ve buzlanmanın olduğu bir günde gerçekleşti. Yolda bir otomobil kar nedeni ile ilerleyemezken Charmaine Laurie’in kullandığı iki katlı otobüs de tüm hızı ile otomobile doğru ge..

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mayasız Kolay Pişi Tarifi 04:40

Mayasız Kolay Pişi Tarifi

Malzemeler iki tane yumurta 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat yaklaşık üç buçuk su bardağı un Hazırlanışı yoğurma kabımıza yoğurt,su, yumurta ve tuzumuzu koyalım elim..

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 14. Bölüm - Melih'ten Üst Üste Kritik Hatalar Takım Arkadaşları Uyardı 02:47

Survivor 2018 - 14. Bölüm - Melih'ten Üst Üste Kritik Hatalar Takım Ar

Ödül oyununda Adem ile mücadele eden Melih önde olmasına rağmen iki kez kum tormasını düşürünce sayıyı rakibine kaptırdı...

  • BETA tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Seni Gidi Seni Türk Filmi Hd İzle 1:42:44

Seni Gidi Seni Türk Filmi Hd İzle

Konusu : İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin d..

Zebra Kek Tarifi 05:29

Zebra Kek Tarifi

Malzemeler 5 adet oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 buçuk su bardağı sıvı yağ 1 tane vanilya yarım su bardağı soda 1 paket kabartma tozu 2 buçuk su bardağı un ayrıyeten 3 yemek kaşığı kakao ve 3 yeme..

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi 10:19

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi

500 gr beyaz un, 1,5 kavanoz* 320 gr su, kavanozda 4 parmak yüksekliğinde su 1 dolu tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 500 gr çift çekim dana döş kıyma 1 kg soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1/4 mu..

Bakkaldan Cips Aşıran Köpek 00:16

Bakkaldan Cips Aşıran Köpek

Giresun’da cips tutkunu bir köpeğin bakkaldan aşırdığı cips böyle görüntülendi. Mahalle sakinleri tarafından ‘Paşa’ ismi verilen köpek belediye tarafından yapılan kulübesinin yan tarafında bulunan bakkaldan, cips tezgahı..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 17. Bölüm - Melih Ve Nihat Doğan Oyun Sonrası Atıştı 00:58

Survivor 2018 - 17. Bölüm - Melih Ve Nihat Doğan Oyun Sonrası Atıştı

Dokunulmazlık oyununda Melih ile Nihat oyun sonrası atıştı. İki kez faul yapan Nihat Doğan sayıyı rakibine kaptırtı..

  • BETA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın 19. Bölüm 2. Fragmanı 00:45

Kadın 19. Bölüm 2. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi 09:15

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi

450 gr beyaz un - 1 dolu kavanoz + kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 50 gr siyez unu - 2 dolu çorba kaşığı 350 gr su - dolu kavanozdan 3 parmak eksik 200 gr ekşi maya - 1/3 kavanoz 1 tatlı kaşığı tuz 2 avuç ceviz 1 avuç k..

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı 08:23

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK'ya Eleman Toplayan Merkez Aşevi Oldu 01:35

PKK'ya Eleman Toplayan Merkez Aşevi Oldu

Van'ın Edremit Belediyesince kurulan aşevinden her gün ihtiyaç sahibi bin 500 kişiye iki öğün sıcak yemek dağıtılıyor...

Elektrik Direği Böyle Taşınır Mı 00:45

Elektrik Direği Böyle Taşınır Mı

Şanlıurfa'da bir kamyonetin, kasasından taşan iki büyük elektrik direğiyle ilerlediği tehlikeli anlar cep telefonuyla görüntülendi. Şanlıurfa'da kaydedildi. Seyir halindeki bir kamyonetin üzerindeki dev metal elektrik d..

Annesine Yardım Etmek Yerine Videoya Çeken Zalim Evlat 01:03

Annesine Yardım Etmek Yerine Videoya Çeken Zalim Evlat

Şoför kapısının yanına birikmiş iki avuç kar nedeniyle bir türlü arabasına binemeyen zavallı kadın çoluğun çocuğun maskarası oldu. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 18.Bölüm - Mozarella Stick İçin Yarıştılar 17:23

Survivor 2018 - 18.Bölüm - Mozarella Stick İçin Yarıştılar

Survivor 2018'de İki Takım Bu Kez Mozarella Stick İçin Yarıştı... Kazanan Taraf.....

  • BETA tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes'i Sinyal Kırıcıyla 40 Saniyede Çalan Hırsızlar 00:34

Mercedes'i Sinyal Kırıcıyla 40 Saniyede Çalan Hırsızlar

İngiltere’de meydana gelen olayda ellerinde yüksek teknoloji bir sinyal kırıcı bulunan iki hırsız, bir Mercedes'i yalnızca 40 saniyede çalarak kayıplara karıştı...

  • JET TV tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi 05:04

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi 14:38

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..