#Hüseyin altın İki yabancıyız müzik dinle

Bazlama Tarifi 09:30

Bazlama Tarifi

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 dolu tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz *bahsi geçen kavanoz 660 ml lik. 350 gr mayalama sıcaklığındaki, yani elinizi batırdığınızda bir..

Meze Sofrası ve Temel Mezeler  Köz Patlıcan Ezme 08:18

Meze Sofrası ve Temel Mezeler Köz Patlıcan Ezme

4 adet kemer patlıcan 1 diş sarımsak 2 çorba kaşığı zeytinyağı 4 adet patlıcanı, patlamadan, rahatça pişebilmeleri için bıçağın ucuyla ufak ufak delin ve ocağın üzerine bir tel koyarak közleyin. Ardından bir kâseye alı..

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi 11:54

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi

Malzemeler 500 gr kadayif 500 gr baklavalik yufka(eger kadayifi az koyarsaniz hepsini kullanirsiniz ben bol koydum diye icinden 10 tane artti) 250 gr eritilmis tereyagi Yeteri kadar kirilmis ceviz(benim cevizim azdi diye..

Güzel Kızlardan Sokak Dansı 01:30

Güzel Kızlardan Sokak Dansı

İki güzel kızçenin sokak danslarını izliyoruz . İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocukların Atatürk Sevgisi Kameraya Yansıdı 02:20

Çocukların Atatürk Sevgisi Kameraya Yansıdı

Balıkesir Edremit'te iki kardeş tarafından restore edilerek Sarıkız Kazdağı Etnografya Galerisi ne dönüştürülen 88 yıllık zeytinyağı fabrikasında sergilenen Atatürk'ün balmumu heykeli, çocuklar başta olmak üzere ziyaret..

Anıl İle Hilmi Cem'in Mücadelesi Nefes Kesti 22. Bölüm Survivor 2018 02:40

Anıl İle Hilmi Cem'in Mücadelesi Nefes Kesti 22. Bölüm Survivor 2018

Dokunulmazlık oyununda Anıl ile Hilmi Cem'in mücadelesi nefes kesti. İki isimde yüksek ağırlıklara kadar dayandı..

  • BETA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçli Kete Tarifi 18:38

İçli Kete Tarifi

KETE TARIFI MALZEMELER 1 Kilo un arti yarim su bardagi daha kullandim. 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya 2 tatli kasigi tuz 2 tatli kasigi seker 2 tane yumurta.Beyazlarini hamura koyuyoruz sari..

 Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi 17:55

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi

Hamuru için, 3 küçük bardak un 1,5 küçük bardak su 1 tatlı kaşığı şeker 1 çorba kaşığı maya 1 çay kaşığı tuz Sosu için, 1 bardak domates püresi 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 dilim rozbif..

Dalgalı Denize Karşı Oturmanın Zararları 00:19

Dalgalı Denize Karşı Oturmanın Zararları

Dalgalı denize karşı oturan bu iki genç bir anda yükselen dalgalar arasında kalınca neye uğradıklarını şaşırmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Münir Özkul & Asuman Arsan - Karı Koca Kavgası 03:00

Münir Özkul & Asuman Arsan - Karı Koca Kavgası

Her ikisi de hakka kavuşmuş iki tiyatro sanatçısından müthiş bir tuluat örneği...

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'un Göbeğinde Çatışma Anları Kamerada 01:06

İstanbul'un Göbeğinde Çatışma Anları Kamerada

Beyoğlu Kasımpaşa'da cenazeye gelen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda 3 kişi yaralanırken, dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı...

Araçları Forkliftle Yola Fırlatan Patron 05:04

Araçları Forkliftle Yola Fırlatan Patron

Arnavutköy'de fabrikaları olan 2 kardeş arasındaki anlaşmazlık büyüyünce öfkeli ağabey, biri çalışana diğeri şirkete ait park halindeki iki otomobili forkliftle kaldırarak yola fırlattı...

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alexa & Katie Türkçe Dublaj Fragmanı 01:42

Alexa & Katie Türkçe Dublaj Fragmanı

İki sıkı dost olan Alexa ve Katie, lisedeki ilk yıllarını iple çekmektedir. Ancak Alexa, bir yandan da sır gibi sakladığı hastalığına karşı Katie'nin desteğiyle mücadele etmektedir. Yeni orijinal dizi Alexa & Katie, 23 M..

Kerkük'te Bomba Yüklü Motosikletle Saldırı Kamerada 00:35

Kerkük'te Bomba Yüklü Motosikletle Saldırı Kamerada

Bugün öğleden sonra saat 2'de,Kerkük'ün merkezinde bulunan Türkmen Cephesi Genel Merkezin'e bomba yüklü bir motosikletle saldırı yapıldı. Saldırı yapılan merkezin Kerkük Şehir Meclisi üyesi Kasım Hamza'nın evinin yakının..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 11:06

Haşhaşlı Çörek Tarifi

9 çay bardağı un- 500 gr 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı su 1 yumurta ½ çay bardağı ayçiçek yağı ½ çay bardağı tereyağı 2 çorba kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 çay kaşığı instant maya 2 çorba kaşığı haşhaş tohumu İç ha..

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada 00:36

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada

Denizli'de motosikletli iki hırsız, evin bahçesindeki direğe zincirle bağlı motosikleti çalarak kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Olay, Merkezefendi ilçesi Gerzeler Mahall..

Şerit Poğaça Tarifi 11:38

Şerit Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya Yarim cay bardagi seker 2 tatli kasigi tuz 4 tane yumurta(2 tanesi tüm olarak hamura giriyor diger ikisinin sarisi üstüne..

Uçağın İçinden Uçak Görüntüleyen Yolcu 01:40

Uçağın İçinden Uçak Görüntüleyen Yolcu

Nippon ve Thai Havayolları'na ait iki uçağın birbirine paralel olarak uçma anı bir yolcu tarafından böyle görüntülenmiş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 532 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Videoyu Bölmemek İçin Bekleyen Merkel 00:59

Videoyu Bölmemek İçin Bekleyen Merkel

Müzisyeni videoya çeken Türk turistin rahatını bozmamak için bir süre bekleyen Almanya Başbakanı Angela Merkel, sadece iki korumasıyla gezerken dikkat çekiyor...

  • JET TV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşil Dev Tostu Tarifi 08:49

Yeşil Dev Tostu Tarifi

Çeyrek bağ roka 1 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı ½ çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 1,5 avuç yer fıstığı 2 büyük dilim ekşi maya ekmeği 1 boğum dil peyniri ½ avokado Tereyağı Tost makinesini açıp ısı..

Evde Tarhana Yapımı 06:29

Evde Tarhana Yapımı

650 gr haşlanmış nohut 1 kg soğan 1,5 kg kırmızı biber 1,5 kg domates 1 bağ tarhana otu (boy otu) 1/2 bağ maydanoz 1/4 bağ dereotu 1/4 bağ nane 1 çay bardağı su 2 kg ekşi süzme yoğurt 100 gr tuz 3 kg un 1 kg soğanı, 1,5..

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle 1:49:51

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ellison Oswalt isimli bir suç yazarı, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere, eşi Tracy ve iki çocuğuyla birlikte ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Kiraladıkları da..

6 Balloons Fragman 01:33

6 Balloons Fragman

Bir gece boyunca bir kadın, eroin bağımlısı erkek kardeşi ile birlikte bir detoks merkezi arayışında, iki yaşındaki kızıyla birlikte Los Angeles'a gidiyor. Oyuncular Abbi Jacobson, Dave Franco, Tim Matheson ve Jane Kaczm..

Kadın 21. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

Kadın 21. Bölüm 1. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

Kayıp Prenses Türkçe Dublaj 2. Fragmanı 01:58

Kayıp Prenses Türkçe Dublaj 2. Fragmanı

Cesur şövalyelerin, güzel prenseslerin ve savaşan büyücülerin zamanında geçen hikayede Ruslan, şövalye olmanın hayalini kuran bir sanatçıdır. Güzeller güzeli Mila ile tanışır ve ona aşık olur. Onun kralın kızı olduğu akl..

Kandil Simit Tarifi 06:09

Kandil Simit Tarifi

Kandil Simidi Tarifi Bu ölcüden 2 firin tepsisi cikiyor 250 gr yumusak margarin yada tereyagi Yarim cay bardagi seker Yarim cay bardagi elma yada üzüm sirkesi 1 cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi mahlep 1 tatli kasigi tu..

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı… 00:50

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı…

Çin'de yaşayan bir adam, parası kalmayınca 15 aylık bebeğini internet üzerinden sattı. Dedenin durumu fark etmesi üzerine bebek talihsiz bebek kurtarıldı. Babası tarafından 4 bin 200 sterlin (yaklaşık 22 bin TL) satılan ..

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın 21. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Kadın 21. Bölüm 2. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..