#Hüseyin altın İki yabancıyız müzik dinle

Cenk Tosun'a Everton Taraftarından Özel Tezahürat 00:25

Cenk Tosun'a Everton Taraftarından Özel Tezahürat

Stoke City deplasmanında takımının iki golüne de imza atan Cenk Tosun'a, maç sonunda Everton taraftarı özel tezahürat yaptı...

  • JET TV tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Hafta Göremediği İnsan Dostuna Kavuşunca Sevinçte Havalara Uçan Golden 01:00

2 Hafta Göremediği İnsan Dostuna Kavuşunca Sevinçte Havalara Uçan Gold

İki hafta kadar evden uzaklaşan Oliver isimli Golden'ın insan dostu, eve döndüğünde muhteşem bir karşılama yaşadı. Köpek tarafından muhteşem bir şekilde karşılanan kadın dakikalarca sevgi seline maruz kaldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi 10:22

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi

Malzemeler Verecegim tarifi kisi sayisina göre cogaltip azaltabilirsiniz.Yani 1 yumurta 1 bardak unla yaptiginiz hamur bir kisilik cikiyor... 2 su bardagi un 2 tane yumurta 1 yemek kasigi dolusu hakiki zeytinyagi 2 tatli..

Evde Taze Erişte Yapımı 09:59

Evde Taze Erişte Yapımı

300 gr beyaz un- 1 kavanoz* 100 gr su- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 1 çay kaşığı tuz Pişirirken; 2 dolu avuç erişte 1 dolu avuç ceviz 1 çay kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 silme çorba kaşığı ter..

Sevgilisiyle Beraber Olan Kadını Tekme Tokat Dövdü 01:36

Sevgilisiyle Beraber Olan Kadını Tekme Tokat Dövdü

İstanbul'da kaydedildiği sanılan görüntüler izleyenleri hayrete düşürdü. İki kadın başka bir kadını arabadan indirip meydan dayağı atıyor...

  • JET TV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın 22. Bölüm 1. Fragmanı 00:50

Kadın 22. Bölüm 1. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

Sahilde Yaşanan Paraşüt Kazası 00:16

Sahilde Yaşanan Paraşüt Kazası

Meksika’nın Oaxaca şehrinde yapılan etkinlikte iki paraşüt havada çarpıştı. Ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken dehşet anları amatör kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Rain Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

The Rain Türkçe Altyazılı Teaser

Nüfusun büyük kısmı acımasız bir virüs tarafından yok edildikten sonra, iki genç kardeş güvenli bir yer bulmak amacıyla tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Netflix'in yeni orijinal dizisi The Rain. 4 MAYIS..

The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı 02:05

The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Kremalı Mantarlı Hindi Sote Tarifi 05:59

Kremalı Mantarlı Hindi Sote Tarifi

Malzemeler Yarim kilo hindi eti kusbasi dogranmis olsun.Bu tarifi tavuk etiylede yapabilirsiniz. Yarim kilo mantar 1tane kuru sogan 1 tane yesil biber 1 tane kirmizi biber 1 paket krema(schlagsahne) tuz,karabiber, kekik..

Dızmana Tarifi 11:23

Dızmana Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 bucuk su bardagi ilik su 1 tane yas maya(kuru mayada olur) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz Yaklasik 7 su bardagi un.Unumuzu kontrollü koyalim.yumusak ama ele yapismiyan bir ham..

Biberli Ekmek Tarifi 11:15

Biberli Ekmek Tarifi

8 su bardagi un(1 kilo) 1 paket yas maya 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi toz seker Hamurun yapilisi Unumuzu yoguracagimiz kaba koyun tuzunuda ekleyi..

Camdan Sarkıp Bisikletliyi İten Maganda 00:24

Camdan Sarkıp Bisikletliyi İten Maganda

Görüntüde aracyla seyir halinde giden iki arkadaş arkalarında gelen bisiklet sürücüsünü iterek ölüm tehlikesi yaşatıyolar..

  • JET TV tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Endonezya'da Kafesteki Orangutanlar Kurtarılması 01:58

Endonezya'da Kafesteki Orangutanlar Kurtarılması

Endonezya'nın Batı Kalimantan eyaletinde Joy ve Utu adlı iki orangutan, onları kafeste tutan kişilere 42 dolar verilere serbest bırakılmış. Gene aynı eyalette özel mülke giren Tomang adlı başka bir Orangutan'da uyuşturuc..

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yangın Söndürmek İçin İşe Alındı, Ormanı Yaktı 01:53

Yangın Söndürmek İçin İşe Alındı, Ormanı Yaktı

Muğla'da 50 hektar ormanı yok eden ve iki günde ancak söndürülebilen yangında akıllara durgunluk veren bir gelişme yaşandı. Ormanı yakan kişinin orman müdürlüğünde şoför olarak çalıştığı ve işinin de yangın söndürmek old..

ODTÜ'lü Mühendisler Kıyafetleri Isıtacak Teknoloji Geliştirdi 03:25

ODTÜ'lü Mühendisler Kıyafetleri Isıtacak Teknoloji Geliştirdi

ODTÜ'lü mühendisler, saç telinden iki bin kat daha ince nanomalzemelerle kıyafetleri ısıtacak teknoloji geliştirdi...

Gözleme Tarifi 14:04

Gözleme Tarifi

Malzemeler hamuru icin gerekenler 1 kilo un 1 tane yas maya 2 tatli kasigi tuz 3 su bardagi ilik su Yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip karistirin.Unun ortasini acin mayayi koyun 2 bardak ilik suyuda ilave edip ma..

Hatay'ın Meşhur Kömbe Tarifi 10:08

Hatay'ın Meşhur Kömbe Tarifi

Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatinin tarifini yazacam evdede kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatinin hazirlanisi 1 tatli kasigi toz zencefil 1 tatli kasigi yenibahar 1 tatli kasigi tarcin 1 tatli kasigi toz karan..

Finallerim Var Gerginim Şekerim Düştü Tatlısı 05:29

Finallerim Var Gerginim Şekerim Düştü Tatlısı

Dilim ekmekleri yağsız bir tavada, yüzü sertleşene kadar yaklaşık bir dakika kızartın. Sonra çevirip diğer tarafları kızarırken her birinin yüzeyine yarım çay kaşığı tereyağı sürün. Arka tarafı da sertleşince çevirin. Bö..

Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası' 01:00

Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası'

ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan Prensi Selman bin Muhammed'e iki ülke arasındaki silah ticaretini göstererek övündü. Trump, karton üzerinden gösterdi: ABD, Suudi Arabistan'a 13 buçuk milyar dol..

Dans Edip Selfie Çekerken Polis Kovalamasına Denk Gelen Gençler 00:30

Dans Edip Selfie Çekerken Polis Kovalamasına Denk Gelen Gençler

Brezilya'da dans ederken videolarını çekip eğlenen iki genç kız polis kovalamacasına denk gelince kaydettikleri görüntüler büyük ilgi topladı...

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakkari'de PKK'ya Ait 125 Metrelik Mağara Bulundu 01:29

Hakkari'de PKK'ya Ait 125 Metrelik Mağara Bulundu

Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı komandolar tarafından Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik-Balkayalar'da yapılan operasyonda, 125 metre uzunluğunda, içinde birçok yaşam alanı bulunan iki girişli mağarada bir tondan fazla ..

Yavru Köpeklerin Koşarak Kaymaya Gittiği Muhteşem Anlar 00:47

Yavru Köpeklerin Koşarak Kaymaya Gittiği Muhteşem Anlar

Başa sarıp defalarca izlemelik video. Yavru köpekler iki askerin onları eğimli zeminden kaydırmasından oldukça memnunlar. Ayakları popolarına vura vura merdivenleri çıkmaya çalışan ve sonrasında da eğimli zeminden kayan ..

  • JET TV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samurayların Jetpack ile Havada Dövüşü 00:54

Samurayların Jetpack ile Havada Dövüşü

iki samurayın Jetpack ile havada dövüşmeleri film sahnelerini aratmadı. Kameraya yansıyan o anlar sosyal medyada büyük beğeni topladı...

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terlik Yutan Piton Ameliyat Edildi 03:38

Terlik Yutan Piton Ameliyat Edildi

Avustralya Yayın Kurumunda yer alan habere göre, Queensland eyaletinin başkenti Brisbane'ın batısındaki Haigslea bölgesinde bulunan bir evde gece yiyecek arayan piton ev içinde giyilen erkek terliğini yuttu. Yaşlı adam v..

  • JET TV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Porsiyonluk Tiramisu Tarifi 07:39

Porsiyonluk Tiramisu Tarifi

Iki paket kedidili 24 tane oluyor Islatmak icin: Bir buyuk kahve bardagina nescafe bir kasik koyun icine bir kasik seker atin ve 3 yemek kasigida sut koyun.cok aci olmasin cocuklar icin. Yani kahve tadini biraz kirin.yad..

Turşu Tadında Mor Lahana Salatası Yapımı 01:54

Turşu Tadında Mor Lahana Salatası Yapımı

Yarım mor lahana 1 adet limon 2 yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı nar ekşisi Yarım demet maydanoz Yarım demet dereotu Zeytinyağı Tuz Mor lahana salatası nasıl yapılıyor? 1.Yarım mor lahana ince ince kıyılarak derince b..

Yeni Gelin 42. Bölüm Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 42. Bölüm Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Çocuk Parkında Acımasız Kız Kavgası 00:47

Çocuk Parkında Acımasız Kız Kavgası

Büyük ihtimalle sevdiği erkeği paylaşamayan iki kız çocuk parkında birbirine girmiş. Ancak öyle böyle kavga etmemişler...

  • JET TV tarafından
  • 1.354 görüntüleme
  • 7 yıl önce