#Hüseyin altın İki yabancıyız müzik dinle

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice) 10:11

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice)

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı un (tepeleme) 2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme) 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için şerbet hazırlayalım. 3 yemek kaşığı şekeri 1 ..

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Eyvah Anne Oluyorum Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:48

Eyvah Anne Oluyorum Türkçe Altyazılı Fragmanı

Avril ve annesi Mado birbirlerinden daha fazla farklı olamazlardı. 30 yaşında olan Avril evli ve çalışan bir kadındır. O annesinin tam tersi, her daim çocuksu, kaygısız ve küstahtır. Bu iki farklı kadın aynı zamanda hami..

Beşamel Soslu Tavuk 06:30

Beşamel Soslu Tavuk

malzemeler 3 patates 5 diş sarımsak kimyon kekik 1 kaşık salça Bir kase tavuk göğsü iki tane kırmızı biber 3 tane yeşil biber Karabiber bir yemek kaşığı zeytinyağı bir miktar tuz..

Avokadodan Gül Yapımı 02:10

Avokadodan Gül Yapımı

Avokadoyla bu kadar haşır neşir olunca böyle değişik şeyleri de öğreniyor insan ister istemez. Neredeyse iki yıldır düzenli şekilde avokado tüketiyoruz. Sağlıklı olduğundan falan değil, sevdiğimizden bu arada. Hatta sağl..

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti 06:11

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti

Galatasaray 2-0 Başakşehir Maç Özeti Golleri İzle. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi evinde İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan m..

  • PengoTV tarafından
  • 5.388 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eleme Adayları Ada Konseyinde Konuştu 53. Bölüm Survivor 2018 03:27

Eleme Adayları Ada Konseyinde Konuştu 53. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'de bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununda da kaybeden Ünlüler takımında eleme adayı olan Sahra, Adem ve Mustafa Kemal konseyde söz aldı....

  • BETA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eleme Adayları Konseyde Neler Söyledi 52. Bölüm Survivor 2018 06:33

Eleme Adayları Konseyde Neler Söyledi 52. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018 elli ikinci bölümde bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımında eleme adayı olan isimler konseyde konuştu...

  • BETA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mantı Krizine Giren Sevimli Bebek 00:34

Mantı Krizine Giren Sevimli Bebek

Kayserili olduğunu biz iki kelimeyle anlatan bu sevimli ufaklığın mantı yakarışlarını izliyoruz efendim. Kayserili değil de diyette olabilir.....

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nepal Sokaklarında Pantolon İndirme Şakası 02:29

Nepal Sokaklarında Pantolon İndirme Şakası

Şakanın da bir adabı vardır. Nepal'de yapılan bu kızdıran şakada iki arkadaş seçtiği kurbanlarının pantolonlarını indiriyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çift Sensörlü Oyuncu Faresi Rival 600 İncelemesi 13:23

Çift Sensörlü Oyuncu Faresi Rival 600 İncelemesi

SteelSeries Rival 600 oyuncu faresi bir değil, iki farklı sensör kullanıyor. Peki bu ne işe yarıyor? RGB ışıklandırmadan ergonomiye, materyal kalitesinden teknik detaylarına, Rival 600'e yakından bakıyoruz..

  • BETA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oyun Öncesi Hakan-Ümit Karan Yüzleşmesi Açlık Değil Olay 55. Bölüm Survivor 2018 02:52

Oyun Öncesi Hakan-Ümit Karan Yüzleşmesi Açlık Değil Olay 55. Bölüm Sur

İki takım arasındaki sevinç krizi oyun öncesi Hakan ve Ümit Karan yüzleşmesinde tekrar gündeme geldi...

  • BETA tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeni Gelin 46. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 46. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Evde Pizza Menü ( Domates Çorbası Salata Sütlaç) Tarifi 10:01

Evde Pizza Menü ( Domates Çorbası Salata Sütlaç) Tarifi

İki büyük boy pizza için gerekli malzemeler: Pizza hamuru için 1 buçuk su bardağı su (250ml lik bardak) 1 yemek kaşığı tozmaya 1 tatlı kaşığı tozşeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ yaklaşık 4 su bardağından biraz fazla un 1 ta..

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi 06:06

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek için gerekli Malzemeler: Kıymalı Harç İçin: 300gr. kadar kıyma (tercihen biraz yağlı) 1 adet soğan 4-5 adet çarliston biberi 1 adet kapya kırmızı biber 1-2 çay kaşığı tuz 1er çay kaşı..

Otobüs Yolcuları 1987 Türk Filmi İzle 1:34:58

Otobüs Yolcuları 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : İhsaniye köyü ile Karasu ilçesi arasında biri at arabası, diğeri külüstür bir minibüsle taşımacılık yapan iki rakibin, ailelerinin de içinde bulunduğu kıskançlık ve rekabet çatışmaları... Yıl : 1987 Tür : Aile..

Sincap Ve Köpeği Sevimli Dostluğu 02:01

Sincap Ve Köpeği Sevimli Dostluğu

İki farklı hayvan türünün muhteşem dostluğunu hep birlikte izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Buğday Salatası Tarifi 02:43

Buğday Salatası Tarifi

Buğday Salatası İçin Gereken Malzemeler: 1 su bardağı buğday Üzerini iki kat geçecek kadar su düdüklü tencere (yoksa akşamdan suyu koyup kaynatın, kapağı kapalı şekilde sabaha soğumaya bırakın) 5-6 yaprak kıvırcık 5-6 da..

Çıtır Buzluk Böreği Tarifi 08:02

Çıtır Buzluk Böreği Tarifi

Çıtır Buzluk Böreği İçin Malzemeler: 3 adet yufka 1 su bardağı sıvıyağ (ben zeytinyağı ile karışık ekledim) 2 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta herhangi bir börek içi (peynir maydanoz karışımı ..

Yasak Elma 6. Bölüm 1. Fragmanı 00:37

Yasak Elma 6. Bölüm 1. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..

Fırında Sütlaç Tarifi 04:11

Fırında Sütlaç Tarifi

1 litre süt(mümkünse yagli süt alin sütlaciniz daha lezzetli olur) 1 su bardagi şeker Yarim su bardagi pirinc 2 yemek kasigi nisasta 1 tane vanilya Hazirlanisi Ilk once pirinci yikayip icine 2 su bardagi kaynar su koy..

Yeni Gelin 46. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 46. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Trafikte Tehlikeli Yolculuk 01:16

Trafikte Tehlikeli Yolculuk

Bahçelievler Kocasinan’da motosiklet ile seyreden iki kafadar, ilginç görüntüler oluşturdu. Şahıslardan biri motosikleti sürerken, arkadaki ise elindeki büyük bir levhayı taşımaya çalıştı. Çevredeki sürücülerin hayrete d..

  • JET TV tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 6 yıl önce
15 Temmuz'daki O Anın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı! 01:30

15 Temmuz'daki O Anın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı!

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Konya'daki üsten iki helikopterle hareket ederek, İstanbul'daki Moda Askeri Deniz Kulübü'nde Korgeneral Mehmet Şanver'in kızının düğünü basan ve aralarında dönemin Hava Kuvvet..

Ay Lav Yu Tuu Full Hd İzle 1:41:27

Ay Lav Yu Tuu Full Hd İzle

Konusu : Amerika'da eğitim alıp köyü Tınne'ye dönen İbrahim'in iki kültür arasında yaşadıklarını neşeli ve kendine has bir üslupla sinemaya taşıyan Midyat, ikinci hikayede de bu farklılıklardan besleniyor. Tınne Köyü'ne..

Sarhoş Kavgasına Karışan Şapşik Köpek 00:40

Sarhoş Kavgasına Karışan Şapşik Köpek

İki sarhoş adamın sokak ortasında tutuştuğu kavgaya karışan şapşik köpeğin kameraya yansıyan eğlenceli görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mozaik Kek Tarifi 02:30

Mozaik Kek Tarifi

Mozaik kek görüntüsü ile klasik kek tariflerine benzese de lezzeti ile her zaman tam puan alan, tadı kıvamı yerinde ve vazgeçilmez keklerinizden olmaya aday bir kek tarifi. Bir kaç sene önce web sitemize eklediğim mozai..

Borcamda Çilekli Pasta 10:01

Borcamda Çilekli Pasta

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta Hazırlanışı : Yumurta şeker vanilyayı mikserle 5 dk. çırpın. Ardından kuru malzemeyi eleyerek ilave ed..

Karnıyarık Tarifi 09:04

Karnıyarık Tarifi

Malzemeler 6 tane ince uzun patlican Kizartmak icin siviyag Kiyma harci icin malzemeler Yaklasik 300 gr. dana kiyma 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak Maydonoz Tuz, karabiber, kimyon,pulbiber Üzerine dökmek icin 1 yemek ka..