#Hüseyin altın İki yabancıyız müzik dinle

Gazi Şimdi Mahalle Oldu 01:51

Gazi Şimdi Mahalle Oldu

DHKP-C'li teröristlerin örgüt sahası olarak kullandığı Gazi Mahallesi, iki yılda büyük dönüşüm geçirdi. Güvenlik güçlerinin başarılı çalışmalarıyla DHKP-C'nin izlerinin silindiği mahalleye 20 bin kişi dönüş yaptı. Daha ö..

Ada Konseyi 65. Bölüm Survivor 2018 36:09

Ada Konseyi 65. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018 altmış beşinci bölümde bu hafta oynanan iki dokunulmazlığı da kaybeden Ünlüler takımından elenen isim belli oldu...

  • BETA tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acun Ilıcalı Konseyde Açıkladı İşte O Ünlü İsimler 65. Bölüm Survivor 2018 01:46

Acun Ilıcalı Konseyde Açıkladı İşte O Ünlü İsimler 65. Bölüm Survivor

Acun Ilıcalı, önümüzdeki hafta birleşme partisine katılacak iki ünlü ismi ada konseyinde açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fren Yerine Gaza Basınca Yayaların Arasına Daldı 01:02

Fren Yerine Gaza Basınca Yayaların Arasına Daldı

Çorum'da otomobiliyle ara sokağa giriş yapmaya çalışan sürücü, iddialara göre fren yerine gaza basınca önce yoldaki bir yayaya ardındansa bekleme motosikletiyle bekleme yapan bir kişiye çarptı. Kaza, Çöplük Çarşı'nda mey..

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Yasak Elma 8. Bölüm 1. Fragmanı 00:30

Yasak Elma 8. Bölüm 1. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi 02:17

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi

Sebzeli Tavuk Güveç için malzemeler: Tercihen kişi sayısı kadar tavuk pirzola (4-5 adet) veya baget (ufak ise veya daha iştahlılar için 2şer baget hesaplayın :) 2 adet soğan 3 yemek kaşığı kadar zeytinyağı veya sıvıyağ ..

Kuşkonmaz Çorbası 02:22

Kuşkonmaz Çorbası

Tarifin hiçbir zorluğu yok. Sadece iki noktaya dikkat etmelisiniz. İlk etapta kuşkonmazları iyice pişene kadar kavurmalısınız. Bunu kuşkonmazları yakmadan yapmanın yolu da kısık ateşte, kapağı kapalı şekilde, arada karış..

Kazanın Kazayı Getirdiği Motosiklet Yarışı 00:26

Kazanın Kazayı Getirdiği Motosiklet Yarışı

Filipinler'de düzenlenen moto yarışı başlıcağı esnada saniyeler içinde kaza meydana geliyor. Kazayla başlayan yarışta iki kişi de ağaca çarpıyor. İzleyelim...

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadın 29. Bölüm 1. Fragmanı 00:50

Kadın 29. Bölüm 1. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

Atlas Robot'un Sabah Sporu 00:33

Atlas Robot'un Sabah Sporu

Boston Dynamics’in iki ayaklı insansı robotu olan Atlas'ın sabah sporunda biraz hava almak için(!) dışarıda koşturmasını izleyeceğiz. Anlaşılan dövmekten ve takla attırmaktan sıkılan Boston Dynamics çalışanları robotu ba..

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nasa'da Çalışıyoruz Diyip Dolandırıcılık Yapmak Hindistan 00:12

Nasa'da Çalışıyoruz Diyip Dolandırıcılık Yapmak Hindistan

Hindistan'da NASA'da çalıştıklarını söyleyerek bir iş insanını dolandırmakla suçlanan iki şüpheli, polis tarafından uzay giysileriyle kameraların önüne çıkartıldı. Burdan anlıyoruz ki Hindistanında Türkiye'den eksik bi..

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman 02:30

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Yeni Gelin 48. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 48. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..

Pişi Puf Kabaran Mayasız Hamur Kızartması Tarifi 03:08

Pişi Puf Kabaran Mayasız Hamur Kızartması Tarifi

Pişi / Hamur Kızartması tarifi için malzemeler: 1 yumurta yarım su bardağı yoğurt 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat (hafif tepeleme) 1er silme tatlı kaşığı kırmızı pul biber, kekik, çörekotu yarım kalıp beya..

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle 1:31:00

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, suçsuz yere hapse giren babasını kurtarmaya çalışan bir adamın hikâyesi anlatılır. Burhan, babasının çalıştığı fabrikada şoförlük yapmaktadır. Aynı zamanda fabrika işçilerinden Zehra ile evlilik hazırlı..

Kadın 29. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Kadın 29. Bölüm 2. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

Muğla'da İngiliz Genç Arkadaşını Tek Yumrukta Yere Serdi 00:45

Muğla'da İngiliz Genç Arkadaşını Tek Yumrukta Yere Serdi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tatilde tanışıp arkadaş olan iki İngiliz genç otel girişinde öldüresiye kavgaya tutuştu. 19 yaşındaki Henry Boswell, 26 yaşındaki Benjamin Vai'yi tek yumrukta yere serdi. Yoğun bakıma kaldırı..

İngiliz Genç Arkadaşını Tek Yumrukta Yere Serdi 00:35

İngiliz Genç Arkadaşını Tek Yumrukta Yere Serdi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tatilde tanışıp arkadaş olan iki İngiliz genç otel girişinde öldüresiye kavgaya tutuştu. 19 yaşındaki Henry Boswell, 26 yaşındaki Benjamin Vai'yi tek yumrukta yere serdi. Yoğun bakıma kaldırı..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Altı Kat Poğaça Tarifi 02:59

Altı Kat Poğaça Tarifi

Altı kat poğaçası nasıl yapılır? şimdi tarife geçelim. 1.1 paket yaş maya, 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1 su bardağı süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 2.1 adet yumurta akı, 2 çay kaşığı tuz ve 1 su bardağı sıvı..

Yeni Gelin 48. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 48. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle 1:43:10

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, küçük yaşta yolları ayrılan iki kardeşin hikâyesini anlatır. Osman daha bir çocukken babası eşkıyalar tarafından öldürülür, kardeşi ise kaçırılır. İntikamını almak için büyüyünce zaptiye zabiti olur. Ne v..

Siyah Gözler 1965 Türk Filmi İzle 1:22:45

Siyah Gözler 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kötü yola düşen sevgilisini kurtarmak için mücadele eden bir adamın yaşadıkları anlatılır. Fikret, Londra’da mühendislik eğitimi alır. Tatil için geldiği İstanbul’da yıllardır hayalini kurduğu, tanımada..

Papağan Ve Kedinin Aynı Kaşıktan Yemek Yemesi 00:22

Papağan Ve Kedinin Aynı Kaşıktan Yemek Yemesi

Aynı kaşıktaki yemeği birbirleriyle paylaşan sevimli iki dostu izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Balkabaklı Pasta Tarifi 04:54

Balkabaklı Pasta Tarifi

Malzemeler: İki kat sevdiğiniz bir pasta keki veya pandispanya Kreması için: 1 su bardağı soğuk süt 1 ikili paket krem şanti yarım paket veya biraz daha az beyaz krem peynir 1 kase balkabağı tatlısı 2 yemek kaşığı dolu..

Üç Renkli Börek Tarifi 02:51

Üç Renkli Börek Tarifi

Malzemeler: 4 yufka yarım su bardağı sıvıyağ yarım su bardağı su 1 yumurta susam çörekotu iç harçlar için: 1 bağ doğranmış tuzla karıştırıp hafif beklemiş pazı veya iki bağ kadar ıspanak yarım kase peyaz peynir veya kaş..

Son Gece 1967 Türk Filmi İzle 1:37:40

Son Gece 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Birinci Dünya Savaşı'nda birbirine âşık olan iki düşmanın hikâyesi konu edilir. Yüzbaşı Faruk, Birinci Dünya Savaşı’nda kuzey cephesinde görevlendirilir. Sığındığı bir evde kendisine karşı koyan yaşlı R..

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır 04:12

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır

1.Öncelikle 1 su bardağı tahinin içerisine 1 su bardağı şeker ilave edilerek kasede karıştırılır. 2.Hamuru için,yarım paket yaş maya, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 su bardağı ılık süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür...

Şaka ile Karışık 1965 Türk Filmi İzle 1:39:38

Şaka ile Karışık 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yoksul bir genç olan Osman’ın bir rastlantı sonucu zengin oluşu konu edilir. Ofsayt Osman hiçbir işi yolunda gitmeyen yoksul biridir. Bu sırada birbirine düşman iki zengin aileden gelen Ferhat ve Hurşit..