#Hüseyin altın İki yabancıyız müzik dinle

Cadde Ortasında Bıçaklı Kavga 00:21

Cadde Ortasında Bıçaklı Kavga

Bursa'da husumetli olduğu düşünülen iki kişi arasında kavga çıktı. Sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüşünce bıçaklar çekildi yumruklar havada uçuştu..

Araba Motoruna Giren Kediler Kadınları Şaşırttı 00:15

Araba Motoruna Giren Kediler Kadınları Şaşırttı

İki kadın binecekleri aracın kaputundan bir sürü kedi çıkınca şaşkınlıkları güvenlik kameralarına yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Benekli Ayhan ile Zabaha Kadar Burdayız Dayı Buluşursa 01:00

Benekli Ayhan ile Zabaha Kadar Burdayız Dayı Buluşursa

Yaptığı videolar ile milyonlara ulaşıp, güldüren Hayrettin, Türkiye'nin iki fenomen taraftarını buluşturmuş. Benekli Ayhan ile Zabaha Kadar Burdayız Dayı bir araya gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 221 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kafe çıkışında tekmeli yumruklu kavga kamerada 00:59

Kafe çıkışında tekmeli yumruklu kavga kamerada

Başakşehir de iki grup kafe çıkışında bir birlerine tekme ve yumruklarla saldırdı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı...

Ukrayna’dan tahliye edilen Ahıska Türklerinin üçüncü kafilesi de Elazığ’a geldi 03:51

Ukrayna’dan tahliye edilen Ahıska Türklerinin üçüncü kafilesi de Elazı

Rusya'nın savaş açtığı Ukrayna'dan tahliye edilerek Elazığ'a getirilen iki kafilenin ardından üçüncü kafile de kente ulaştı...

Erdoğan rest çekti! 01:53

Erdoğan rest çekti!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, İSVEÇ İLE FİNLANDİYA'NIN NATO'YA ÜYE OLMA ÇABASINA İTİRAZ ETMİŞ, VETO KARTINI OYNAYARAK DÜNYA GÜNDEMİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİ. ERDOĞAN, İKNA ETMEYE GELMEK İÇİN YORULMASINLAR DEDİ, İKİ ÜLKEYE BİR KEZ DAH..

KAYIP KUAFÖR BİLMECESİ! 02:18

KAYIP KUAFÖR BİLMECESİ!

Müge Anlı'da kayıp kuaför Savaş Aydoğan konusu ele alındı. Genç adama ulaşılamadı. Sakarya'da kuaför Savaş Aydoğan (42), sırra kadem bastı. Olayla ilgili ifadesi alınan arkadaşı Cem Tuna da 12 gün sonra ortadan kayboldu...

Hastanede dehşete düşüren anlar kamerada 06:17

Hastanede dehşete düşüren anlar kamerada

Gaziantep'te özel bir hastanenin acil servisinde önce kendisiyle gelmek istemeyen kızına, ardından sağlıkçılara saldıran şahıs bıçakla dehşet saçtı. Hastanede yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansırken, öfkel..

1 ayda 9 evi soydular! 01:53

1 ayda 9 evi soydular!

İKİ HIRSIZ, 1 AYDA 9 EVİ SOYUNCA POLİS ALARMA GEÇTİ... NEYSE Kİ, BİRKAÇ DAKİKADA EVLERİ SOYUP SOĞANA ÇEVİREN HIRSIZLAR, DİKKATSİZDİ... BÜTÜN SOYGUNLARDA AYNI KIYAFETLERİ GİYİNCE YAKAYI ELE VERDİLER.....

Ukraynalı mülteciye evini açtı, yuvası yıkıldı 01:25

Ukraynalı mülteciye evini açtı, yuvası yıkıldı

İNGİLTERE'DE BİR ADAM, SAVAŞTAN KAÇIP YANLARINA SIĞINAN UKRAYNALI GENÇ KADINA AŞIK OLDU, DURUMU FARK EDEN EŞİ VE İKİ ÇOCUĞUNU TERK ETTİ... YASAK AŞK SKANDALI ÜLKEDE BÜYÜK TARTIŞMA YARATTI...

Beyazıt'taki çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı 05:35

Beyazıt'taki çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Fatih Beyazıt'ta iki esnaf grup arasında yaşanan silahlı çatışmada 1'i polis 7 kişi yaralanmış, 27 kişi ise gözaltına alınmıştı. Çatışmanın yeni güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, çatışmaya giren bir..

İstanbul’da korkunç cinayet kamerada- 22 yaşındaki genç kalbinden vurularak öldürüldü 04:25

İstanbul’da korkunç cinayet kamerada- 22 yaşındaki genç kalbinden vuru

Kağıthane'de aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 22 yaşındaki bir genç kalbinden vurularak öldürüldü. Cinayet anları kameralara yansırken, olaya müdahale etmek isteyen bekçilere de ateş ed..

Büyük Sıfırlama ve 4. Sanayi Devrimi 2:15:53

Büyük Sıfırlama ve 4. Sanayi Devrimi

MAHFUZ! MATRİX UYANIRKEN İNSANLAR UYUTULUYOR! | Mukaddes Pekin Başdil % Eray Hacıosmanoğlu Mukaddes Pekin Başdil bu programda, Eray Hacıosmanoğlu ile birlikte Mahfuz adlı yeni kitabı ve insanlık hakkında konuşuyor. Meta..

  • STUDIO AS tarafından
  • 521 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Çaldıkları parayı sayarken yakalandılar 02:22

Çaldıkları parayı sayarken yakalandılar

İSTANBUL'DA, PAZAR PAZAR DOLAŞIP HIRSIZLIK YAPAN İKİ KADIN, PAZARCILAR TARAFINDAN, TAM DA ÇALDIKLARI PARAYI SAYARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI. CEP TELEFONLARININ DA KAYITTA OLDUĞU O ANLARDA HIRSIZLAR CÜZDANI BIRAKTI, KOŞARAK K..

Maltepe’de kadın ile erkek sürücü arasındaki yol verme tartışması kamerada 01:23

Maltepe’de kadın ile erkek sürücü arasındaki yol verme tartışması kame

Maltepe'de bir sokakta karşı karşıya gelen iki otomobil sürücüsü yol verme yüzünden birbirine girdi. Küfürlerin ve bağrışmaların havada uçuştuğu tartışmada, kadın ile erkek sürücü çevredeki vatandaşların müdahalesiyle uz..

Fransa'daki orman yangınlarında yaklaşık 4 bin hektar alan kül oldu 01:44

Fransa'daki orman yangınlarında yaklaşık 4 bin hektar alan kül oldu

Fransa'nın güneybatısındaki Gironde bölgesinde devam eden iki orman yangınında şu ana kadar 3 bin 750 hektar arazi küle döndü...

Köy düğününde husumetli aileler arasında silahlı kavga- 3 ölü 01:06

Köy düğününde husumetli aileler arasında silahlı kavga- 3 ölü

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde yapılan köy düğününde aralarında husumet olan iki aile arasında kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen kavga silahlı çatışmaya dönerken, olayda 3 kişi hayatını kaybetti...

Kadıköy’de 21 yaşındaki alkollü sürücü kafeye daldı 01:23

Kadıköy’de 21 yaşındaki alkollü sürücü kafeye daldı

Kadıköy'de içinde iki kişinin bulunduğu otomobil, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarında bulunan bir kafeye daldı. Sürücünün alkollü olduğu belirtildi...

Motosikletle gelip kurşun yağdırdılar 02:31

Motosikletle gelip kurşun yağdırdılar

Seyrantepe'de bir oto tamircisinin önüne motosikletle gelen iki şahıs, işyerine tabanca ile kurşun yağdırıp kaçtı. Saldırı anları kameralara yansırken, ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili Kağıthane polisi motos..

Drift atan sürücülere 25 bin lira ceza! 01:34

Drift atan sürücülere 25 bin lira ceza!

ORDU'DA BİR DÜĞÜN KONVOYU, TRAFİKTE TEHLİKE SAÇTI... İKİ SÜRÜCÜ, YOLU KAPATIP DRİFT ATTI. SONRA DA GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI, NEYSE Kİ YAPTIKLARI YANLARINA KALMADI... O ANLAR SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA ..

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünden sitem- 'Bizi de adamdan sayın' 01:29

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünden sitem- 'Bizi de adamdan sayın

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde servis aracının sıkıştırdığı iddia edilen motosiklet, iki araca çarparak devrildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, “Bazı araç sürücüleri motosikletleri trafikte taşıttan saymıyor. Bizi d..

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da 04:24

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da

Memur ve emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Emekli ve memur maaş farkı ödemelerinde son durumun ne olduğu merak ediliyor. Memur ve emekli maaşlarına enflasyon oranı ve farkına ..

Böyle kavga görülmedi- Öfkesini alamayan taraflar kendilerini ayırmak isteyen bekçiye saldırdı 00:30

Böyle kavga görülmedi- Öfkesini alamayan taraflar kendilerini ayırmak

Aydın'ın Kuşadası ilçesi'ne bağlı Davutlar Mahallesi'nde iki grup arasında meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Kavganın en ilginç yönü ise öfkesini alamayan tarafların kendilerini ayırmak isteyen bekçiye sald..

ROMANYA VE RUSYA'DAN AÇIKLAMA: TÜRKİYE'DE HAARP KULLANILDI 19:32

ROMANYA VE RUSYA'DAN AÇIKLAMA: TÜRKİYE'DE HAARP KULLANILDI

Romanya ve Rusya'da iki milletvekili çok çarpıcı iddialarda bulundu. Türkiye'de HAARP silahı kullanıldı. Delilleriyle ortaya konulan açıklamalarda şok eden noktalar var...

  • STUDIO AS tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Anormal Gelişmeler Oluyor 1:47:36

Anormal Gelişmeler Oluyor

NASA başkanı Bill Nelson, basın toplantısında UFOlara ve uzaylılara dair yaptığı açıklamalarla herkesi şaşkına uğrattı. Bu gelişmenin, Meksika parlamentosunda uzaylı cesetlerinin sergilenmesinden iki gün sonra gerçekleşm..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
 Mide koruyucular 20:48

Mide koruyucular

riski çok arttırıyor! ????Mide Koruyucular kanser riskini on kat arttırır‼️ En fazla iki hafta kullanın‼️ ????Çoğu hastalığın nedeni bağırsakta yatar‼️ ????Vücudunuz asidik mi, evde hemen test edin‼️ ????Horlama deyip g..

  • STUDIO AS tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bu İşaretlere Çok Şaşıracaksınız! The Economist 2024 Kapak Analizi 1:12:40

Bu İşaretlere Çok Şaşıracaksınız! The Economist 2024 Kapak Analizi

05:51 Ana başlık 2024'e giderken 07:20 İki devlet sırt sırta verebilir 16:17 Tek dünya ordusu için neye ihtiyaçları var? 25:11 7 yıl kuralı nedir? 28:46 Eğer ABD seçiminde onlar seçilirse... 34:34 Kapaktaki İsrail Fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 10 ay önce
ezgif-3-7989f8b6f9 03:39

ezgif-3-7989f8b6f9

aşkını kalbim inkar edemez bakma fırtınalar gibi çoşmama bir sen varsın bende ihanet bilmez bu yürek dilimden küfürler eksik olmasada gönlüm senin için çapar her daim sevgimi sana belli etmesemde aşkını kalbim inkar ed..

Süper Hareketli Halay / Hakkari Düğünleri 10:07

Süper Hareketli Halay / Hakkari Düğünleri

yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, süper halaylar, govend, van düğünleri, imat rekani, potpori, şırnak dü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.640 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..