#Hüseyin altın İki yabancıyız müzik dinle

Dünyaca Ünlü Dj Avicii Öldü 00:30

Dünyaca Ünlü Dj Avicii Öldü

İsveç doğumlu 28 yaşındaki DJ Avicii, Umman'ın başkenti Maskat'ya ölü bulundu. İki MTV, bir Billboard Müzik Ödülü'nün sahibi Avicii, 2 defa da Grammy'ye aday gösterilmişti. Asıl adı Tim Bergling olan ve Aviciii ismiyl..

  • BETA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aydın Kurtoğlu  Tüh Tüh 03:15

Aydın Kurtoğlu Tüh Tüh

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Ceyhun Çelikten Düzenleme: Serkan Balkan ı bir kenara yazıp da İki vah vah bir tüh tüh beni hatırla Yediğin her kazıkta Aşk haddini bildirir Silmez asla, adını bir kenara yazıp da İki vah vah bi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Sazlıklardan Havalanan - ilhan irem (Konuşamıyorum) 04:31

Sazlıklardan Havalanan - ilhan irem (Konuşamıyorum)

Söz ve Müzik: ilhan irem Kırkbeşlik (1978) Dünden Yarına (1988) Sevgililer Günü (1995) Işık ve sevgiyle 30 Yıl (2004) ......... Altın Plak Ödülü (1978) (Klip/1995) Yönetmen: Hansu İrem (iba)..

Eltisine Meyve Uzatan Gelin 00:04

Eltisine Meyve Uzatan Gelin

Omuzuna kadar altın bileziğe batan gelinlerin eltilerine meyve uzatırken içlerinde çalan müzik ve hissi izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 6 yıl önce
90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

Hababam Sınfı Sınfta Kaldı  İnek Şaban'ın Semra Hoca'ya Mektubu 12:42

Hababam Sınfı Sınfta Kaldı İnek Şaban'ın Semra Hoca'ya Mektubu

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın eserinden uyarlanmış serinin ikinci ve en çok hasılat yapa..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı  Akil Hoca 11:02

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Akil Hoca

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Akil Hoca Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın eserinden uyarlan..

Gökben  Şiribim Şiribom 1974 01:56

Gökben Şiribim Şiribom 1974

Şiribim şiribom şiribim bom bom bom bobobom şiribim şiribom şiribim bom bom bom... aşk kalbimin saygısız bir misafiri sanki. bir gün sormadan gelir, sormadan gider belki. altın değil, gümüş değil, saklanmaz kimseden..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Okuldan Atılıyor 12:28

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Okuldan Atılıyor

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Hababam Okuldan Atılıyor Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın es..

Baraj 1977 Türkan Şoray  Tarık Akan Türk Filmi İzle 1:32:17

Baraj 1977 Türkan Şoray Tarık Akan Türk Filmi İzle

Filmde, bir ustabaşının genelev çalışanıyla olan aşkı anlatılır.Baraj inşaatında ustabaşı olarak çalışan Nazım ile genelev güzeli Aysel gönül postası aracılığıyla mektuplaşmaya başlarlar. Kendini tanıtmaya utanan Nazım, ..

Roxanne Roxanne Türkçe Dublaj İzle 1:40:12

Roxanne Roxanne Türkçe Dublaj İzle

Film 1980'li yılarda geçmektedir genel olarak ırkçılığın çok yapıldığı bir zaman diyebiliriz o zamankü kültür ve müzik anlayışı ise sürekli değişkenlik gösterme eyliminde New York'da yaşayan bir kadın için ise rap türünd..

Barış Manço - S.O.S Aman Hocam 06:14

Barış Manço - S.O.S Aman Hocam

ABCÇDEFGĞHIİJKLMNOÖPRSŞTUÜVYZ S.o.s. aman hocam S.o.s. canım hocam Yardım et hocam kurban olam S.o.s. hipotenüs S.o.s. maltotenüs S.o.s. malpighi boruları aristo mantığı diyojenüs sırları S.o.s. aminoasitler S.o.s. aldoa..

Yudum - Taşa Verdim Yanımı Türkü 04:46

Yudum - Taşa Verdim Yanımı Türkü

Taşa Verdim Yanımı Toprak Emdi Kanımı (Oy Dağlar Oy Dağlar) Ezraile Can Vermezdim Canan Aldı Canımı (Oy Dağlar Oy Dağlar) Dağları Duman Aldı Bülbülü Figan Aldı (Oy Dağla..

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

Volkan Konak - İzmir Marşı 02:42

Volkan Konak - İzmir Marşı

Volkan Konak - İzmir Marşı Şarkı Sözleri izmir’in dağlarında çiçekler açar. altın güneş ordu sırmalar saçar. bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar. yaşa mustafa kemal paşa,yaşa; adın yazılacak mücevher taşa. izmir dağla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.963 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı 03:43

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Barış Manço - Bal Sultan 06:06

Barış Manço - Bal Sultan

Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal s..

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar 04:51

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar

Bir masaldı aşkımız sisler bulutlar ardında Bir akşam bitiverdi her şey yokoldu bir anda Beyhude geçti yıllar silindi hatıralar Geride bir avuç yalan Hüzün dolu geceler buğulu pencereler İşte hepsi bu senden kalan ..

MERO - Bogota (Official Video) 04:16

MERO - Bogota (Official Video)

#BOGOTA #SEELE Video by 100blackdolphins directed by PLUG a MMAATTCCHH production director: jakub rzucidlo visual lead: tatjana wenig director of photography: ali akgül head of production: ronja prinz creative ex..

  • PengoTV tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V 04:12

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V

Oppa is Gangnam style Oppa Gangnam tarzıdır Gangnam style Gangnam tarzı I love a lady who is warm and compassionate by day, Gündüzleri sevecen ve sıcakkanlı bayanları severim A classy girl who know how to enjoy the freed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce