#Hüseyin altın İki yabancıyız müzik dinle

Sosyal Medya İle Gelen Ortaklık 01:46

Sosyal Medya İle Gelen Ortaklık

Ordu'da sosyal medya üzerinden tanışan iki genç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından aldıkları hibeyle kurdukları serada istiridye mantarı üretiyor...

Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Hava Kuvvetleri (TSK) tarafından Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında bölgede tespit edilen iki silah mevzii imha edildi, mevzilerdeki 3 terörist etkisiz hale getirildi. TSK’dan yapılan açıklamaya göre, 12 ..

Çekiçle Yüzüne Vurdu! (+18) 01:17

Çekiçle Yüzüne Vurdu! (+18)

Hindistan’da görünmez bir kaza yaşandı. İki dövüş ustası, bir festival kapsamında ellerine aldıkları çekiçle şov yapmak istedi. Yere yatırdıkları iki adamın çevresine meyveler koyan dövüşçüler gözleri bağlı bir şekilde b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.530 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baahubali: Başlangıç 2:39:22

Baahubali: Başlangıç

10 Temmuz 2015 tarihinde Hindistan’da vizyona giren Baahubali şu ana dek IMDB’de 8,9 değerinde ki puanını 48 Binden fazla kullanıcı sayesinde almıştır. S.S. Rajamouli’nin yönetmenliğini yaparak çekimlerini 1 senede tamam..

  • Film İzle tarafından
  • 3.299 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Nusret’in Sonunda Dansı da Çıktı 01:18

Nusret’in Sonunda Dansı da Çıktı

Niana isimli iki kardeş video paylaşım sitesine Nusret'in tuz ekme hareketi üzerine bir kareografi yaratarak dans ettiler. İşte o dans...

  • PITIRCIK tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yemenimde Hare Var - Fasl-i Beyoglu 02:49

Yemenimde Hare Var - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Yemenimde Hare Var: Yemenimde hare var Yüreğimde yare var Ne ben öldüm kurtuldum Ne bu derde çare var Of aman aman amman hoş dilli Başında yazması incili Çürüttüm otuz iki mendili Bulama..

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı 02:05

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı Bitlis’in Tatvan ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre kaza, Tatvan-Ahlat..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Ağlara Takılan Kılıç Balıkları 5 Bin Liraya Satıldı 01:24

Ağlara Takılan Kılıç Balıkları 5 Bin Liraya Satıldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde balıkçılık yapan iki kardeşin ağlarına takılan 3 kılıç balığı, İzmir'deki bir restoran tarafından 5 bin liradan satın alındı...

Neden Kadın ve Erkek Kıyafetlerinin Birbirinden Ayrı Olmaması Gerekiyor 02:36

Neden Kadın ve Erkek Kıyafetlerinin Birbirinden Ayrı Olmaması Gerekiyo

8 yaşındaki Daisy'den kadın ve erkek kıyafeti diye yapılan ayrıma iki çift söz var...

  • PITIRCIK tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Aşk Rakamlarla Yaşanılmaz 00:56

Aşk Rakamlarla Yaşanılmaz

İki Gönül Bir Olduktan Sonra Kim Bakar Rakamlara..

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres  04:45

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres

Sorma bu ara şu halimi Bu acıların hepsi mi daimi Yazık oldu her iki tarafa da Şimdi sence daha iyi mi? Bir gün oldu iki gün oldu Ay oldu yıl oldu ümitlere. Unutmuyor gönlüm seni seviyor her gün her gece Yoruldu,..

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı 00:43

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı FETÖ’nün darbe girişiminin bir numarası olarak gösterilen Adil Öksüz’ün iki baldızı ile tutuklanan kayın kayınbiraderinin eşi gözaltına alındı Fetullahçı Terör Örgütü’..

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı 01:19

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için Birleşmiş Milletler (BM) gözetiminde sürdürülen müzakereler İsviçre'nin Mont Pelerin kasabasında başladı. Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için B..

Sarhoş Kadını Ayağını Kırmaya İkna Edip, Feci Bir Şekilde Kırmaya Çalışan Odunla Dövülesi Erkekler 01:35

Sarhoş Kadını Ayağını Kırmaya İkna Edip, Feci Bir Şekilde Kırmaya Çalı

Böyle arkadaş olmaz olsun! İki kafadar, sarhoş olduğu açıklanan kadını ayağını kırmaya ikna ettikten sonra içler acısı bir durum yaşandı. Kadının ayağını uzattıktan sonra içlerinden birisi sert bir şekilde iki ayağı ile ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.319 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarıkamış Çocukları - Fragman 03:09

Sarıkamış Çocukları - Fragman

1915 yılında aynı köyde iki arkadaş olan Mehmet ve Yusuf babaları Sarıkamış'ta çeteciler tarafından öldürülür. İki çocuğun abisi ise Sarıkamış cephesinde savaştadır. Bir yolunu bulup abilerinin yanına cepheye gitmeye kar..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

 M.Gladbach 2-2 Schalke 04 Maç Özeti 05:52

M.Gladbach 2-2 Schalke 04 Maç Özeti

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında iki alman ekibi Borussia Mönchengladbach ile Schalke 04 karşı karşıya geldi. 1-1'in rövanşında bu kez Borussia Park'ta kozlarını paylaşan iki takımın mücadelesi 2-2 eşitlikle tamam..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Salih Yılmaz - Şelale Klip 04:12

Salih Yılmaz - Şelale Klip

Salih Yılmaz Şelale Şarkısı Sözleri Uzaktan Sevda etmek Girsin yerin dibine Yakından seven yarim Gelsin girsin koynuma Kar yağar sinesine Yarin elbisesine Eski yarin ömrünü Ver Allah yenisine Aha koy sevduğum Başını omuz..

  • BLACKSEA tarafından
  • 3.540 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Everton vs Hull City 4-0 √ All Goals & Highlights √ Match Premier League 2017 Hd 06:04

Everton vs Hull City 4-0 √ All Goals & Highlights √ Match Premier Leag

Romelu Lukaku, Everton'ın beş kişilik Arsenal ile puan kazanma yönünde 10 kişilik bir kadroya sahip olan Hull City'i yendiği maçta kazanacağı yeni iki sözleşme teklifini iki golle reddettiği bir hafta sona erdi...

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı 03:57

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Sevduğum Gözlerinde İki Damla Yaş Olsam Akşam Dereler Gibi Dudaklarına Dolsam Ver Bana Dertlerini Atayim Denizlere Koy Başını Omzuma Dal..

  • BLACKSEA tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı  Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. 02:42

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. Kilis’in karşısında bulunan Suriye’nin Halep kentine bağlı Azez ilçesi ve kırsalında iki muhalif grubun Babul Sel..

Öfkelenen Adam  Tokat Manyağı Yaptı 01:00

Öfkelenen Adam Tokat Manyağı Yaptı

Görgü tanıkları insan ve St. Petersburg iki trafik polisi arasındaki öfkeli çatışma filme. görüntüleri - video kelepçele onu çalışırken yere bir eşofman şiddetli bir adamı vurma iki kolluk kuvvetleri gibi. Ancak, kalan o..

  • PITIRCIK tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce