#Hüseyin altın İki yabancıyız müzik dinle

Dünya Haberleri: Samsung Toplatılan Telefonları Tekrar Piyasaya Sürecek 00:47

Dünya Haberleri: Samsung Toplatılan Telefonları Tekrar Piyasaya Sürece

Samsung geçen yıl toplatılan Galaxy Note 7 akıllı telefonları tamirden geçirdikten sonra tekrar satışa sunmaya hazırlanıyor. Note 7ler, telefonlardan bazılarının pillerinin alev alarak kullanıcılarını yaralamasının ardı..

Şahan Gökbakar Cem Yılmazı Ezdi Geçti! 6 Haftada 81 Milyon TL Hasılat 15:56

Şahan Gökbakar Cem Yılmazı Ezdi Geçti! 6 Haftada 81 Milyon TL Hasılat

Sürekli rakip olarak gösterilen iki şovmenin bu sene vizyona giren iki film arasındaki hasılat farkı oldukça fazla ve bu durumda ortaya çıkan sonucunda da Recep İvedik Cem Yılmaz filmini ezdi geçti betimlemesi yapılıyor..

  • ANKA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Emrah Karaduman ft. İrem Derici - Nerden Bilecekmiş 03:15

Emrah Karaduman ft. İrem Derici - Nerden Bilecekmiş

Ben bu filmi seyretmiştim Kırık iki kalp ortada kalıyor Bir yerlerde işitmiştim Üzülenin ahı kesin tutuyor Zaman aynasıdır her kişinin Kadere borç ödenmez ki peşin Gururun bir beden gönlüne büyük gelmiş Sözünden her döne..

İşte Gerçek Bahar Candan Simay Kavgasının Sebebi Belli Oldu! 11:33

İşte Gerçek Bahar Candan Simay Kavgasının Sebebi Belli Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Tuğba Çiğdem, Bahar Candan'ın iki gündür giydiği pijamalarla podyuma çıkmasını eleştirince ikili arasında kavga çıktı. Simay Tokatlı'da Tu..

  • ANKA tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin'de Bebeğin Karnından Bebek Çıktı 02:20

Çin'de Bebeğin Karnından Bebek Çıktı

Çin'in Huaxi eyaletinde karnındaki aşırı şişlikten dolayı hastaneye kaldırılan iki yaşındaki bir erkek bebeğin ikiz kardeşine “hamile olduğu ortaya çıktı. Çocuğun midesinde büyüyen ikiz kardeşi bir operasyonla çıkarıldı..

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Hande Yener Zirve Tek Kişiliktir Dedi Demet Akalın Küplere Bindi! 03:13

Hande Yener Zirve Tek Kişiliktir Dedi Demet Akalın Küplere Bindi!

İki ünlü popçu arasında tam sular duruluyor derken, ortaya konuşulan çoook iddialı sözler yine iki taraf arasında hararetli tartışmaların yaşanacağının habercisi olacak gibi gözüküyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Fragmanı 00:46

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Fragmanı

Hazan ve Sinan tanışıklığı Fazilet’in yarışmayla ilgili umutlarını yeniden yeşertirken, hastanede yaşananlar iki aile arasında yeni bir köprü kurar. Ne var ki, yalı sakinleri Fazilet ve kızlarına karşı çoktan cephe almış..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Buz Tutmuş Gölün İçinde Torpil Patlamak 03:08

Buz Tutmuş Gölün İçinde Torpil Patlamak

İki kafadar, envai çeşit patlatıcıyı buzları kırmak için ve eğlence olması için böyle patlattı. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kumar Oynayanın Kumarda Sonu 01:17

Kumar Oynayanın Kumarda Sonu

1996 yapımı unutulmaz dizimizin kahramanları Rafet ile Saffet! Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar!..

Dünya Haber: Almanya-İsrail: Dostluk Ziyareti Krize Dönüştü 01:01

Dünya Haber: Almanya-İsrail: Dostluk Ziyareti Krize Dönüştü

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in İsrail ziyareti iki ülke arasında siyasi krize dönüştü. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Gabriel'in ülkede bazı sivil toplum örgütleriyle görüşmesi üzerine Dışişleri Bakan..

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de 05:18

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de

Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak geldiği Türkiye’de resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor’u Cumhurbaşkanlığı Külliy..

Pakistan'da Sünnet Düğünü 02:43

Pakistan'da Sünnet Düğünü

Anladığım kadarıyla iki abimiz için eğlenceli, zaman zaman surpizlerin yaşandığı, iki güzel bayanın da renk kattığı sünnet düğünü yapıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Sivil Denilen O Teröristler 01:22

İşte Sivil Denilen O Teröristler

Şırnak'ta 2015 yılında yaşanan çatışmalarda teröristleri yöneten iki kadın teröristi, terörist ele başlarından Duran Kalkan'ın görevlendirdiği ortaya çıktı. PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin siviller öldürülüyor yalanı i..

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı  Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- 00:21

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fra

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- Şırnak'ta yakalanan 2 YPG'li terörist, Çek vatandaşı çıktı. Teröristler, Fransız lejyon kamplarında ve Alman Özel Kuvvetleri'nde öze..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Yol Verme Kavgasında 2 Kişiyi Yerle Bir Eden Adam 00:55

Yol Verme Kavgasında 2 Kişiyi Yerle Bir Eden Adam

Yol verme konusunda çıkan anlaşmazsızlık yaşayan iki sürücü'den biri beyzbol sopasını alıp gözdağı vermek istemiş.Ancak kavga konusunda prof bi adama denk geliyor ve iki arkadaş'da yere seriliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihi İpek Yolu Yeniden Canlanıyor 07:24

Tarihi İpek Yolu Yeniden Canlanıyor

İki bin yıl boyunca iki kıtayı birbirine bağlayan Doğu ile Batı arasında medeniyet köprüsü olan 'İpek Yolu' yeniden canlanıyor. A Haber'de Murat Gener'in sunumuyla yayınlanan Unutma programında dünden bugüne 'İpek Yolu..

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili 02:03

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili

Jaguar, merakla beklenen ilk elektrikli modelini I-Pace ismiyle beraber resmi olarak gün yüzüne çıkardı. Formula E ile birlikte yarış karakterini ve tarihini uzun bir aradan sonra tekrar pistlere taşıyan Jaguar, elektri..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Bataklık La İsla Minima Film İzle 1:44:17

Bataklık La İsla Minima Film İzle

Bir kasabada kadın cinayetleri ard arda işlenmeye başlar iki cinayet dedektifi konuyu incelemeye başlar bu iki dedektif 'in huyları birbirine çok zıdtır. Bunları bir kenara bırakarak seri katili bulmaya çalışacaklardır. ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.441 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Survivor 2017-Sabriye ve Ademin Bitmek Bilmeyen Pilav Tartışması! 04:35

Survivor 2017-Sabriye ve Ademin Bitmek Bilmeyen Pilav Tartışması!

Ünlüler takımındaki iki yakın dost Sabriye ve Adem'in pilavla ilgili başladığı tartışma giderek büyüdü. İki yarışmacı da birbirlerine sert ifadeler kullandı...

  • ANKA tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz 01:14

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz

Doğu Halep’teki sivillerin tahliyesi için varılan anlaşma bir kez daha sekteye uğrama riskiyle karşı karşıya. Anlaşmanın iki ayağından birini oluşturan el-Fua ve Kefraya köylerinin tahliyesi için bu bölgeye gönderilen o..