#Hüseyin altın Şu gurbet canıma yetti müzik dinle

Örümcek Değil, Canavar! 00:30

Örümcek Değil, Canavar!

Dominik'te tatile giden İngiliz ailenin kamerasına yakalanan bu devasa örümcek, tatili kabusa çevirmeye yetti...

  • Cowboy tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu İnsanlar İnanılmaz! 2016'nın Yetenekleriyle Göz Dolduran İnsanları 03:59

Bu İnsanlar İnanılmaz! 2016'nın Yetenekleriyle Göz Dolduran İnsanları

Sıradan insanların yaptıkları şeyler bu yıl da bizleri hayran bırakmaya yetti. People are Awesome kanalı 2016 yılının nen muhteşem insanlarını 4 dakikalık videosunda böyle derledi...

  • Cowboy tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 5.Bölüm - Dinmeyecek Ezanımızın Sesi! 03:46

Payitaht Abdülhamid 5.Bölüm - Dinmeyecek Ezanımızın Sesi!

Payitaht Abdülhamit dizisinin 5.bölümünde ayaklanan gençlerle sultanın konuşmaları tüyleri diken diken etmeye yetti.Ve tekrar kendimle böyle bir ecdadım olduğu için bir kez daha gurulandım.Ve sonunda tekrar tarih gerçekt..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barcelona 0-0 Juventus  Maç Özeti 03:25

Barcelona 0-0 Juventus Maç Özeti

Barcelona 0-0 Juventus (Maç Özeti - 19 Nisan 2017) 19/04/2017 ‘de Şampiyonlar Liginin Çeyrek Finalinin Rövanşında Karşılaşan Barcelona – Juventus maçında; İlk maçı 3-0 kazanan Juventus deplasmanda ki maçında Barcelona k..

Kaplan ve Ejderha Kader Kılıcı Film İzle 1:42:30

Kaplan ve Ejderha Kader Kılıcı Film İzle

Kaplan ve Ejderha Kader Kilici CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON: SWORD OF DESTINY HD izle ÖZET VE DETAY: Kaplan ve Ejderha 2 Kader Kılıcı – Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny Full izle filminin çekimleri 2015..

  • Film İzle tarafından
  • 9.387 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

AK Parti'den Abdullah Gül İddialarıyla İlgili İlk Açıklama 00:57

AK Parti'den Abdullah Gül İddialarıyla İlgili İlk Açıklama

CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal'ın, Abdullah Gül aday olursa değerlendiririz açıklamalarına AK Parti'den ilk yanıt geldi. A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün konuğu olan AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Tu..

Merkel,  00:49

Merkel, " Her Gün, Bana Garip Şeyler Oluyor "

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Her Gün, Bana Garip Şeyler Oluyor Şarkısını Söyledi .Almanya Başbakanı Angela Merkel Kampanya Mitinginde Söylenen Yetti. Merkel Strange things happen every day türkçesi Her Gün, Ban..

Mustafa Ceceli - Hikaye 03:49

Mustafa Ceceli - Hikaye

Haksızsın Bile bile dinledim hep Buldun yine bir sebep ayrılmak için Beni de aşmışsın Çoktan ruhun hür Silinmiş bir mühür Sevdam Yaranamadım ki hiç sana Kalbim açık yara İnandım koskoca yalana hem de Yine bir hikâye da..

Uyum Dediğin Böyle Olur 00:10

Uyum Dediğin Böyle Olur

Sincapların beraber meyve yemesi aynı anda aynı hareketleri yapmaları bizleri gülümsetmeye yetti...

  • JET TV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Altun  Gönül Yarası 04:40

Hakan Altun Gönül Yarası

Bugün benim halim yaman Derdim büyük başım duman Sen bana sabır ver Mevlam Bu yaraya yok mu derman Sen bana sabır ver Mevlam Gönül sevdi bilmez ferman Nerden sevdim cana yetti Yarim gitti ömür bitti Rabbim bana ..

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Kadayıflı Kek Tarifi 06:43

Kadayıflı Kek Tarifi

Kadayıflı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı un 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz Yaklaşık 150 gr çiğ kadayıf (bende 15..

Yumurta büyüklüğünde! 01:31

Yumurta büyüklüğünde!

ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRMESİ İÇİN SADECE BİRKAÇ DAKİKA YETTİ... YUMURTADAN BÜYÜK DOLU YAĞINCA ORDULU VE YOZGATLILAR NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI.....

Hastayı bahçeye indirdi! 02:32

Hastayı bahçeye indirdi!

4.5 AYDIR HASTANE ODASINDAN ÇIKAMAYAN FELÇLİ HASTAYA SÜPRİZ YAPTI. ONU HASTANENİN BAHÇESİNE ÇIKARDI... O HEMŞİRE HASTASINA DONDURMA DA ISMARLADI. BİR DOKTOR O ANIN FOTOĞRAFINI ÇEKİP SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI. VE TEK BİR K..

Ceza makbuzunu yırttı! 02:29

Ceza makbuzunu yırttı!

İSTANBUL'DE BİR MİNÜBÜSTE DENETİM YAPAN EKİPLER MASKESİNİ DOĞRU TAKMAYAN YOLCUYA CEZA YAZMAK İSTEDİ. FATMA ALEMDAĞ CEZA MAKBUZUNU YIRTTI ATTI, ''YETTİ ARTIK'' DİYEREK MASKESİNİ ÇIKARDI. TESTLERİN TUZAK OLDUĞUNU SAVUNDU. ..

Hatay Usulu Kısır Tarifi 05:18

Hatay Usulu Kısır Tarifi

2 su bardagi ince kisirlik bulgur 2 yemek kasigi domates salcasi 1 yemek kasigi biber salcasi 1 cay bardagi zeytinyagi Yarim cay bardagi nareksisi 1 cay kasigi kimyon Arzu ederseniz 1 cay kasigi reyhan Maydonoz taze nan..

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi 10:43

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi

Yassi(taş kadayif) tarifi Malzemeler 2 su bardagi un 1 su bardagi irmik 1 tatli kasigi kuru maya 1 tatli kasigi seker cay kasiginin ucuyla tuz Yaklasik 2 yada 2 bucuk su bardagi ilik su(bende 2 su bardagi gitti ama sizde..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Masal - Peçete 04:03

Masal - Peçete

Şarkı Sözleri: Dön bir bak aynaya Kendini boydan Şöyle bir süz Sağdan soldan Bir de bana bak Bi yerine kına yak Sabret Gelecekler soldan soldan Söylemek zorunda değilim ama umrumda değilsin Başkasına verdim tahtını..

Recebim - Gel 04:12

Recebim - Gel

Şarkı Sözleri Basit oldu şimdi sevmeler Ayrılıyorlar birer birer Nerde deli gibi sevenler Hepsi ayrı ayrı yerdeler Canıma can olacaksan olur gel Kainata kurda kuşa duyur gel İyi günde kötü günde her demde Hep Yanımda ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.529 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever) 04:39

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever)

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman is..

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor 05:16

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor

Hazin geliyor hazin geliyor Geceler ömrümden Sevinçler derdimden Yaşamak ölmekten hazin geliyor Kadehler açıyor dostla aramı Kimse dinlemiyor sarhoş dramı Şarkılar deşiyor gönül yaramı Her telden bir başka hüzün ..

Merve Yavuz - Başımın Belası 03:48

Merve Yavuz - Başımın Belası

Ay batıyor batıyor, tepenin gerisine Yar babanın evine duruyorsun nesine Dert oldu yüreğime gözlerinin elası Nedir senden çektiğim yar başımın belası Ah yarim güzel yarim Belalım, sevdalım Ayarımsın ayarım Sen benim o..

Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti 02:19

Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen Astsubay Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Sekin'in ailesine taziye ziy..

FBI'nın 2 Saatte Yaptığı Testi 34 Dakikaya İndirdi 01:38

FBI'nın 2 Saatte Yaptığı Testi 34 Dakikaya İndirdi

Çalıştığı üniversitede 15 yıl boyunca 100 bine yakın genetik test yapan genetik bilimci Doç. Dr. Hüseyin Onay, üniversitenin teknoparkında kurduğu şirkette yerli imkanlarla süper hızlı DNA temelli kişi tanımlama kiti g..

İbrahim Tatlıses'in Kızı  Saç Stiliyle Kuaförleri İsyan Ettirdi! 04:08

İbrahim Tatlıses'in Kızı Saç Stiliyle Kuaförleri İsyan Ettirdi!

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın programına katılan Hüseyin Tatlı çok özel açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce