#Hüseyin altın Şu gurbet canıma yetti müzik dinle

Demet Akalın Ve Hayranın Çizme Krizi Çizmeyi Aştı 09:04

Demet Akalın Ve Hayranın Çizme Krizi Çizmeyi Aştı

Demet Akalın, önceki akşam Kerimcan Durmaz’ın Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konsere yakın arkadaşına destek olmak için geldi. Akalın, sahneye çıkıp bir şarkısını da söyledi. Demet Akalın, sahne sonrası “Bir tane ş..

  • BETA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Naim Süleymanoğlu Filmi Vizyon Tarihi Belli Oldu 08:24

Naim Süleymanoğlu Filmi Vizyon Tarihi Belli Oldu

Kariyerine 47 dünya rekoru, 3 olimpiyat altın madalyası, 6 Avrupa şampiyonluğu ile 7 dünya şampiyonluğu sığdırdı. Dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan film 25 Ekim'de ..

  • BETA tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kral Şakir - Korsanlar Diyarı - Teaser 01:16

Kral Şakir - Korsanlar Diyarı - Teaser

Tarih öncesine ait dev bir yaratık, okyanusun en derin yerinden çıkar ve şehre doğru yaklaşmaya başlar. Canavarı yenebilecek tek güç altın bir savaş topudur. Şakir ve ailesi bu topu bulmak üzere yola çıkar, ancak işler t..

  • ÇocukTV tarafından
  • 545 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Katil zanlısı kocanın son isteği şaşırttı 04:14

Katil zanlısı kocanın son isteği şaşırttı

Bursa'da tartıştığı eşini sırtından bıçaklayarak öldürdükten sonra Kütahya'da yakalanan zanlı, Bursa Emniyeti'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Karısını öldürdükten sonra evdeki altın ve paraları alarak k..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

İslam Memiş- Döviz ve Altında Riskler Artmaya Devam Ediyor 07:09

İslam Memiş- Döviz ve Altında Riskler Artmaya Devam Ediyor

Bayram boyunca Türkiye'de borsa kapalı kalırken yurtdışı piyasalarında işlemler devam etti. Bayram sonrası piyasaları neler bekliyor? Altın ve gümüş haftaya nasıl başladı? Dövizdeki sessizlik devam edecek mi?..

Yüzde 50’ye varan işçilik indirimi 04:41

Yüzde 50’ye varan işçilik indirimi

ALTIN BİLEZİKLER, KOLYELER, SETLER....

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor 02:50

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor

Adana'nı Kozan ilçesinde dut pekmezinin yolculuğu başladı. Üçbey Dağlarında yaşayan vatandaşlar sarı altın olarak bilinen dut pekmezi için odun ateşinde kaynayan kazanların başına geçti. Dut ağaçlarından toplanan meyvele..

O TARİHTE  21:26

O TARİHTE

ALTIN ÇILGINCA YÜKSELECEK..

  • STUDIO AS tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kasırga Öncesi Sessizlik! 1:38:20

Kasırga Öncesi Sessizlik!

Hamza Yardımcıoğlu, Cem Özüak ve Ferit Atay gündemdeki önemli gelişmeleri ve olayların perde arkasını yorumluyor. https://www.hamzayardimcioglu.com Kitaplar: https://www.kitapyurdu.com/yazar/hamza-yardimcioglu/34675.h..

  • STUDIO AS tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Dil Tengî - Gelin Oy 03:39

Dil Tengî - Gelin Oy

GELİN OY GELİN OY OY OY GELİN OY GELİN OY OY OY YANDI YÜREK DERİN OY OY OY YÜCE DAĞDA KAR OLMAZ MI SEVENDE EFKÂR OLMAZ MI NAZLI YÂRDAN AYRILIRSAM DÜNYA BANA DAR OLMAZ MI GELİN OY GELİN OY OY OY GELİN OY GELİN OY OY OY..

Özlem Özdil - Merdo  (Sana Bir Gün Olsun) 06:36

Özlem Özdil - Merdo (Sana Bir Gün Olsun)

Sana bir gün olsun Gülmedi hayat Kaderi berbat merdo merdo Burası gurbet Gelme demedim mi merdo Dönme demedim mi Vururlar seni merdo merdo Söylemedim mi Köprünün başına merdo Pusu kurarlar Seni ararlar merdo merdo İzin..

Niyazi Koyuncu  Yol 04:18

Niyazi Koyuncu Yol

Niyazi Koyuncu - Yol Şarkı Sözleri Dağların Yamacına Çıktım Oturamadım Seni Gördüm Karşımda Amma İnanamadım Kaçtım Gittim Oradan Ardıma Bakamadım Sen Gittin Ya Buradan Sensiz Var Olamadım Endum Dere Duzune Gözlerim Yaşla..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem 03:55

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni ağlatırsan doyma yaşına Gez b..

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 12 Muhayyer Kürdi (Full Albüm) 44:03

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 12 Muhayyer Kürdi (Full Al

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 12 MUHAYYER KÜRDİ (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Muhayyer Kürdi Peşrev 00:00 2. Varmı Hacet Söyleyim Ey Gültenim 00:52 3. Yaylı Tanbur Taksimi 03:38 4. Bakışı Çağırır Beni Uzaktan 04:4..

FETÖ Şarkısı Skandalı! 05:54

FETÖ Şarkısı Skandalı!

TRT Müzik kanalında sözlerini fetönün yazdığı ve Ahmet Özhan'ın seslendirdiği Hüzünlü Gurbet parçası üzerine sosyal medyada büyük tepkiler geldi ve bu tepkiler üzerine de TRT tarfından bir açıklama yapıldı...

  • ANKA tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asu Maralman Bagrı Yanık Dostlara Sigaramın Dumanı da Dumanı 05:09

Asu Maralman Bagrı Yanık Dostlara Sigaramın Dumanı da Dumanı

Pencerede oturmuşum, oturmuş, Türküler tutturmuşum, tutturmuş Şu garip baş bir yerlere vurulmaz Gurbet ellerde gayrı durulmaz. [Nakarat] Sigaramın dumanı da dumanı Yoktur aman şu yarimin imanı Sigaramın dumanı da..

Aşık Veysel  Uzun Ince Bir Yoldayım 04:41

Aşık Veysel Uzun Ince Bir Yoldayım

Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum Gündüz Gece Bilmiyorum Ne Haldeyim Gidiyorum Gündüz Gece Dünyaya Geldiğim Anda Yürüdüm Aynı Zamanda İki Kapılı Bir Handa Gidiyorum Gündüz Gece Uykuda Dahi Yürüyom Kalmaya Sebep Arı..

Nazlı Öksüz - Zor İmiş Meğer 03:22

Nazlı Öksüz - Zor İmiş Meğer

Derde düştüm dermanımı ararım Derdimin dermanı yar imiş meğer Yari arar iken yardan ıradım Yardan ayrı kalmak ya dost zor imiş meğer Turab olup yare varayım dedim Ayağına yüzüm süreyim dedim O yarin sırrına ereyim..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzzet Altınmeşe - Sus Be Ağlama Gözüm 05:49

İzzet Altınmeşe - Sus Be Ağlama Gözüm

Bedenim ruhuma gurbet el olmuş Olsun sabret sus be ağlama gözüm Ömrümün baharı sararmış solmuş Solsun sabret sus be ağlama gözüm..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevval Sam - Kapildim Gidiyorum 02:55

Sevval Sam - Kapildim Gidiyorum

Sek Albümünde Türk Sanat Müzigini Muhtesem Yorumlamis Kapildim Gidiyorum Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına Ey ufuklar diyorum yolculuk var yarına Ayrılık görünmüşken yâr tutmuyor elimden Misâfirim bugün ben gurbet ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Barış Manço - Süleyman 05:19

Barış Manço - Süleyman

Bizim köyden bir deli oğlan Yıllar önce gurbete gitti Süleyman Birde duyduk öğrendik ki Büyük şehirde büyük adam olmuş Süleyman Vur davulcu eline üşenme hoppa Çal zurnacı diline üşenme hoppa Birgün sıladan mektub..

Onur Akin - Geceyi Sana Yazdim 04:55

Onur Akin - Geceyi Sana Yazdim

Geceyi sana yazdım, sızımı sana Tutuldum, küsen sesine, tenine tutuldum Çaktım ateşi sesime, ateşi tenime Hay aydınlık sana yandım, gülen yüzüne Yandım, yanarım sana Sensizim, sana koştum iklimler boyu Uykular, ya..

  • PengoTV tarafından
  • 3.423 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme 03:16

Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme

Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Ben bir selvi boylu yardan ayrıldım Evvel bağban idim dostun bağında Talan vurdu ayva nardan ayrıldım Garip kaldım şimdi gurbet ellerde Ben gönlümü çalan yardan ayrıldım Çok ağladı..

Vur Sazın Teline (Manolakis) 06:43

Vur Sazın Teline (Manolakis)

Evrim Atesler&Mert İsyar - Okeanos sıla derdine düşünce anlarsın yunanlıyla kardeş olduğunu bir rum şarkısı duyunca gör gurbet elde istanbul çocuğunu .... ...önce bir kahkaha çalınır kulağına sonra rum şiveli türkçeler ..

Behiye Aksoy   Bir Garip Yolcu 03:49

Behiye Aksoy Bir Garip Yolcu

Bir garip yolcuyum hayat yolunda Yolunu kaybetmis perisanim ben Mecnun misali gurbet ellerde Ümitsiz sevginin kurbaniyim ben Yalan dünya hersey bombos Hanci sarhos yolcu sarhos Bir gün gibi sanki geçti seneler Üm..