#Hüseyin arjen jiyin u dil müzik dinle

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle 1:50:07

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle

The Mummy filmini izledik yani Brendan Fraser versiyonu olan Mumya 1 filmini izledik ve bu filmin ilk yapıtından farkı ne olabilir ki diyorsanız işte siz yanıtı.… ‘’Acımasız çöllerin derinliklerinde, bir mezarın içinde g..

Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:34:26

Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Ödül avcısı Butch Coolidge şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirlerine aşık bir çift soyguncudur. Bu arada iki işi ..

Nefesim Kesilene Kadar 2015 Full Hd İzle 1:33:35

Nefesim Kesilene Kadar 2015 Full Hd İzle

Konusu : Dram türündeki film bir tekstil atölyesinde ortacılık yapan Serap'ın hikayesini ele alıyor. Mecbur kaldığı için ablası ve eniştesinin yanında yaşayan Serap'ın hayattaki tek umudu uzun yol şoförü olan babasıyla ..

Cin Kuyusu 2015 Full Hd İzle 1:18:53

Cin Kuyusu 2015 Full Hd İzle

Konusu : Cinlerin intikamından Allah'a sığının diyen korku filmi Cin Kuyusu'nun yönetmenliğini ve senaristliğini Murat Toktamışoğlu üstleniyor. Filmin başrollerinde Sinem Sarızayim, Zeynep Buse Kale, Beril Özgür, Cemal..

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:24

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Jessie ve Gerald evli bir çifttir genel olarak Gerald sevişmeyi çok seven bunun en üst noktalarına çıkmak için her seferinde değişik şeyler bulan birisidir. Yine değişiklik yapmak için ormanlık bir alanda hafta sonu eşiy..

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:18:49

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the Apes filminde izleyici Caesar’ı ve onun maymunlarını, acımasız bir albayın liderliğini yaptığı ..

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:17

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İz

2017 yapımı ve imdb üzerinde 6 puana sahip aksiyon ve gerilim yüklü bir film isminden de anlaşılacağı gibi keskin nişancı ve uyuşturucu baronları arasında geçen anları konu almaktadır. Kolombiyalı uyuşturucu satıcısı ve ..

Ay Lav Yu Tuu Full Hd İzle 1:41:27

Ay Lav Yu Tuu Full Hd İzle

Konusu : Amerika'da eğitim alıp köyü Tınne'ye dönen İbrahim'in iki kültür arasında yaşadıklarını neşeli ve kendine has bir üslupla sinemaya taşıyan Midyat, ikinci hikayede de bu farklılıklardan besleniyor. Tınne Köyü'ne..

The Catcher Was a Spy Orijinal Fragmanı 02:16

The Catcher Was a Spy Orijinal Fragmanı

2. Dünya Savaşı döneminde geçen film, Moe Berg'in hayatını konu ediyor. İyi bir üniverisite mezunu olan ve 12 dil konuşabilen Berg, 15 yıl boyunca Chicago White Sox ve Washington Senators gibi takımlarda beysbol oynamışt..

Başbakan Yıldırım: Fransa'daki Bildiri Cehalet Manifestosudur 02:16

Başbakan Yıldırım: Fransa'daki Bildiri Cehalet Manifestosudur

Başbakan Yıldırım, Fransa'da yayımlanan Kur'an-ı Kerim'den bazı ifadelerin çıkartılmasına ilişkin bildiriye dair, Bir cehalet manifestosudur. Kuran'a dil uzatan, açıktan nefret suçu işleyen bu küçük insanları kınıyorum...

Gizli Sekme (Seyf) 00:27

Gizli Sekme (Seyf)

Türkçenin ne kadar bir anlamlı dil olduğunu geçen gün ki fener bahçe başkan seçimlerinde anladık. Nasıl mı? izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:29:36

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Görünüşte sıradan bir hayatı olan fakat aslında özel olarak dron kullanıp gizli görevler gerçekleştiren bir adam. Karısı ve çocuğu ile birlikte aldığı işleri yerine getirdikten sonra güzel yaşamlarını sürmeye devam ederl..

Grinin Elli Tonu Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:05:10

Grinin Elli Tonu Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Edebiyat öğrencisi olan Anastasia röportaj almak için gizemli adam olan Grey in yanına gider. Grey 'den oldukça fazla hoşlanır onu düşünmektedir. Grey 'de onu arzular fakat şartları oldukça değişik olacaktır. Yapım :2015..

Oyun - Nerve Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:36:18

Oyun - Nerve Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Bir internet sitesi düşünün normal hayatta doğruluk mu cesaretmi oyununu internet üzerinden canlı bir şekilde verebilecek. Lise öğrencilerinin çok büyük talep ettiği bu siteye katılma şartları şu şekildedi en kalabalık y..

Batman Two Face'e Karşı - Batman Vs Two-Face Yabancı Animasyon Çizgi Film İzle 1:12:07

Batman Two Face'e Karşı - Batman Vs Two-Face Yabancı Animasyon Çizgi F

Batman ve Robin bu defa hiç de kolay olmayan bir maceraya sürüklenmek zorundalar. Bu sefer Batman yani Bruce Wayne sevgili arkadaşı Harley ve onun ikinci kişiliği Two-Face arasında kalacaktır. Ancak işler bu kadarla da b..

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:20:09

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş - War for the Planet of the Apes Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the..

Baba Ve Oğulun Kedine Has Dili 01:42

Baba Ve Oğulun Kedine Has Dili

Babasıyla kendine has dil bulan bebeğin sevincini izliyoruz efenim...

  • JET TV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Atiye ( The Gift ) 1. Sezon İnceleme - (DİKKAT SPOİLER) 08:48

Atiye ( The Gift ) 1. Sezon İnceleme - (DİKKAT SPOİLER)

Atiye, 27 Aralık 2019 tarihinde 8 bölümden oluşan ilk sezonun yayımlandığı, senaryosunu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal'ın birlikte kaleme aldıkları, fantastik ve aksiyon türündeki Netflix'in ikinci Türk orij..

Köroğlu Cüneyt Arkın Film İzle 1:30:44

Köroğlu Cüneyt Arkın Film İzle

Kimliğiyle ilgili iki ayrı tartışma var. Birincisi, 16 ve 17'nci yüzyılda yaşadı. Yeniçeri ocağından yetişen bir şair. 1578-1590 arasındaki Osmanlı-İran savaşlarına katıldı. Bir tür ordu şairidir. Diğeri ise Balkanlar'da..

  • PengoTV tarafından
  • 12.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güvenlik - Security Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:31:55

Güvenlik - Security Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Eddie (Antonio Banderas) eski bir ordu mesubudur ancak görevden geldikten sonra psikolojik nedenler yüzünden bir yıl boyunca çalışamaz ve bir iş bulamaz. Son çare olarak karısından ve kızından 2 eyalet uzakta olan iş bul..

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:28:07

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ende..

Antalya Serik'te Birbiri Ardına Gelen Orklar 02:23

Antalya Serik'te Birbiri Ardına Gelen Orklar

Antalya'nın Serik ilçesinde 1 gün konaklayıp arabayı tamir ettirmiştim. Orada da Orkça Türkçe arası bir dil konuşuyorlar bu videoda sıradan bir çarşı ortamında nasıl bir atmosfer olduğunu görüyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Faslı kadın otel odasını dağıttı 01:59

Faslı kadın otel odasını dağıttı

FASLI BİR KADIN İSTANBUL'DA ERKEK ARKADAŞIYLA KALDIĞI OTELİ BİRBİRİNE KATTI. ŞİKAYET ÜZERİNE GELEN POLİSLERİ DE ÇİLEDEN ÇIKARDI. ARAYA YABANCI DİL SORUNU DA GİRİNCE İŞLER İYİCE SARPA SARDI...

Denizden ceza çıktı 01:26

Denizden ceza çıktı

DENİZDEKİ TURİSTLERİ GÖRDÜ, HEVES EDİP O DA GİRDİ, AMA POLİSE YAKALANINCA NE KADAR DİL DÖKSE DE CEZADAN KAÇAMADI. BURSA'DA İSE BAZI KADINLAR TAM KAPANMA YASAKLARINI HALI YIKAMAK İÇİN DELDİ...

Whiplash Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:46:45

Whiplash Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Konservatuarda jazz öğretmeni ile öğrencisi arasında geçen filmde öğretmen oldukça fazla zor biridir herşeyden tatmin olmaz ona karşı daha hırslı bir öğrenci birbirlerine çok zıt düşeceklerdir. Yapım :2014 Filmleri İMDB ..

Kingdom Come Deliverance Trailer Combat Featurette PS4 05:24

Kingdom Come Deliverance Trailer Combat Featurette PS4

Kingdom Come: Deliverance is now available on Pre-order via the PlayStation Store. Rated Mature: Blood and Gore, Intense Violence, Nudity, Strong Language, Strong Sexual Content, Use of Alcohol Published 2017 by Koch M..

  • BETA tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Assassin’s Creed Origins Legend Of The Assassin Launch Trailer PS4 02:10

Assassin’s Creed Origins Legend Of The Assassin Launch Trailer PS4

Get ready to explore Ancient Egypt and the beginning of the Assassin Brotherhood. Assassin’s Creed Origins launches October 27th. Rated Mature: Blood and Gore Drug Reference Intense Violence Nudity Sexual Content Strong..

  • BETA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Transformers 1 Film  İzle 2:23:55

Transformers 1 Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Arabalar 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:42:24

Arabalar 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Transformers 2 Yabancı Film İzle 2:30:33

Transformers 2 Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..