#Hüseyi̇n altın utanmadın mı müzik dinle

Tavşan Okulu Fragman 01:25

Tavşan Okulu Fragman

Zamanını türlü hınzırlıklarla meşgul olarak geçiren Max, yaptığı küçük kaza sonucu kendini sihirli tavşanların bulunduğu bir okulda bulur. Tüm tatilini burada geçirmek durumunda kalan Max, burada Emma ve başka üstün yete..

Mustafa Ceceli Nikah Öncesi Kocaeli’nde Coşturdu 04:01

Mustafa Ceceli Nikah Öncesi Kocaeli’nde Coşturdu

Altın Kiraz Festivali’nin ikinci gününde sahne alan Mustafa Ceceli, binlerce hayranını coşturdu. Havai fişeklerin altında, nikah öncesi konserini veren Ceceli’nin neşeli hali dikkat çekti...

  • ANKA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Wonder Woman Official Comic-Con Trailer (2017) - Gal Gadot Movie - 02:44

Wonder Woman Official Comic-Con Trailer (2017) - Gal Gadot Movie -

00:44 Danny Huston büyük olasılıkla filmde bir cani olduğunu. O kılık Ares olabilir 00:55 o Elena Anaya tarafından oynanan rağmen, biz bu kadın henüz kim olduğunu tam olarak emin değiliz. Bir teori, o Wonder Woman kötü ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Derinlik Efekti Özelliğini Ön Plana Çıkartan iPhone 7 Plus Reklamı 01:00

Derinlik Efekti Özelliğini Ön Plana Çıkartan iPhone 7 Plus Reklamı

Apple, iPhone 7 reklam kampanyasını tüm hızıyla sürdüyor. Apple, YouTube kanalında yeni bir iPhone 7 Plus reklamı paylaştı. Take Mine adını taşıyan reklamda genç bir kadın, büyükannesini ziyaret etmek için bir Yunan köyü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyaz Show  - Ben De Mal Gibi Kalıyorum! 02:52

Beyaz Show - Ben De Mal Gibi Kalıyorum!

Öykü Serter, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Beyaz’a yaptığı sitemin yanlış anlaşıldığını söyledikten sonra, Demet Akbağ ve Simge Sağın'dan aldığı kadın desteğinin ardından Beyaz'ın yalnızlığını ifade ettiği cümle herkesi ..

  • ANKA tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Milyon TLlik Gasp Kamerada 03:08

8 Milyon TLlik Gasp Kamerada

Silahlı gaspçılar İstnabul Bakırköyde güpegündüz bir aracı durdurup 8 milyon gasp ettiler.Gaspçılar bu vurgunun üzerine kendi çocukları için altın emzik bile yaptırmışlar.Gasp Büro Amirliğinin düzenlediği operasyonda g..

Evlenmek İçin Ne Kadar Para Lazım 03:13

Evlenmek İçin Ne Kadar Para Lazım

Sarı mikrofon bu kez sokakta gördüğü insanlara; evlenmek için ne kadar para lazım olduğunu sormuş, bakalım vatandaşın tepkisi nasıl olmuş....

  • JET TV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şans Şekeri 20:41

Şans Şekeri

100,000 Liralık Şans Şekeri ile Dolu Havuzda Altın Arama Yarışması Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Emre Aydın Konserinde Yumruklar Havada Uçuştu 01:14

Emre Aydın Konserinde Yumruklar Havada Uçuştu

Ünlü şarkıcı Emre Aydın Safranbolu Belediyesi tarafından bu yıl 18.'si düzenlenen Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında konser verdi. Konser sırasında alkollü bir grup genç genç kızlara rahatsızlık..

  • ANKA tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Maceracı _ Trabzon 1:08:26

Maceracı _ Trabzon

Maceracı’nın Anadolu yollarındaki macerası devam ediyor. Murat Yeni’nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen “Maceracı” bu hafta, Karadeniz’in gözdesi Trabzon’da… Murat Yeni bu hafta, Trabzon’dan muhteşem manz..

Ahmet Kaya Sevgi Duvarı 05:55

Ahmet Kaya Sevgi Duvarı

SEVGİ DUVARI Sen miydin o yalnızlığım mıydı yoksa Kör karanlıkta açardık paslı gözlerimizi Dilimizde akşamdan kalma bir küfür Salonlar piyasalar sanat sevicileri Derdim günüm insan arasına çıkarmaktı seni Yakanda bir am..

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:56:08

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Gerçek Dünya Angeleno sanat galerisi sahibi Susan Morrow, Edward'ın yaklaşan Los Angeles ziyareti sırasında akşam yemeği için davetiyeyle birlikte, eski kocası Edward Sheffield tarafından yazılan bir roman için el yazmas..

  • Tv Series tarafından
  • 3.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Simli Göz Makyajı 00:56

Simli Göz Makyajı

Bu yaz podyumlardan bir misafirimiz daha var: Simli makyajlar! Kullanım kolaylığı ve yakışma miktarı düşünüldüğünde simleri en rahat gözlere uygulayabileceğimizi söyleyebiliriz. Neredeyse her markada makyaj simleri bula..

Muhtarlar Toplantısı Kerkük Türküsüyle Başladı 02:40

Muhtarlar Toplantısı Kerkük Türküsüyle Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 40. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Toplantı öncesinde salonda Kerkük Türküsü 'Altın Hızma Mülayim' çalındı. Erdoğan, kendisinin salona girmesiyle kesi..

Real Madrid 2-1 Real Betis (Maç Özeti - 12 Mart 2017) 03:26

Real Madrid 2-1 Real Betis (Maç Özeti - 12 Mart 2017)

İspanya La Liga'da Real Madrid evinde Real Betis'i ağırladı. Real Madrid evinde 2-1 galip gelmeyi başardı. İspanya La Liga'da Real Madrid evinde Real Betis'i ağırladı. Real Madrid evinde 1-0 geriye düştüğü mücadelede 2-1..

  • PITIRCIK tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Keloğlan Sultankız 1990  Full Film 1:00:46

Keloğlan Sultankız 1990 Full Film

Keloğlan padişah'ın kızıyla evlenmek için sarayın düzenlemiş olduğu düelloya katılmaya karar verir. Bu sırada bıcırık ve Ali Cengiz ustayla tanışır Ali cengiz ustadan ok ve kılıç dersleri alır.Sonrasında düelloya katılır..

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.376 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Giydirir Kimdir? 01:00

İbrahim Giydirir Kimdir?

Survivor 2016 adasında başarılı bir performans sergileyen İbrahim Giydirir Avatan Atakan ile yarışma öncesinde tanışıyormuş. İbrahim Giydirir hakkında detaylı bilgileri sizler için derledik.İbrahim Giydirir 25 Temmuz 19..

Hülya Avşar Show   Athena 12 Dev Adam 03:01

Hülya Avşar Show Athena 12 Dev Adam

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. P..

Hülya Avşar Show  Aydan Şener  Nasıl Geçti Habersiz (Canlı Performans) 03:07

Hülya Avşar Show Aydan Şener Nasıl Geçti Habersiz (Canlı Performans)

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. P..

Hülya Avşar Show  Ayşen Gruda Biz Kadınlar Çapkınız 02:18

Hülya Avşar Show Ayşen Gruda Biz Kadınlar Çapkınız

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. P..

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..

Begüm Kütük Kimdir? 01:06

Begüm Kütük Kimdir?

İlk öğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölü..

Recep Tayyip Erdoğan Zulmü Alkışlayamam Şiiri 01:24

Recep Tayyip Erdoğan Zulmü Alkışlayamam Şiiri

Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!… -Boğamazsın ki! -Hiçolmazsa yanımdan kovarım. Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam; Hele ..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..