#Hüseyi̇n altın utanmadın mı müzik dinle

Thelma İzle 1:56:02

Thelma İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Düğün günü soyulan gelin ve damat şikayetçi olmayıp düğüne gitti 03:40

Düğün günü soyulan gelin ve damat şikayetçi olmayıp düğüne gitti

Adana'da dış çekim fotoğrafı çektirirken gelin arabasındaki düğün hediyesi altın kolye ve cep telefonu çalınan gelin ve damat mutlu günlerinin zehir olmasına izin vermemek için şikayetçi olmayarak düğünü yaptı...

Damada Düğünde Sucuk Takmak 01:35

Damada Düğünde Sucuk Takmak

Düğünde damada arkadaşları tarafından altın yada para yerine bir kangal sucuk takılması düğüne damga vurdu...

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Kim Milyoner Olmak İster'e Katılırsa 00:38

Tarkan Kim Milyoner Olmak İster'e Katılırsa

Güçlü Kahraman filminde Tarkan'ın Altın Kılıç için sorulan soruların oğuzhan ünal tarafından eğlence amaçlı montajlanmış görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Takma Sakalla 1 Milyon TL'lik Soygun 01:10

Takma Sakalla 1 Milyon TL'lik Soygun

Bursa'da 41 yaşındaki Yunus K., müdür olarak çalıştığı altın toptancılığı yapan firmanın içinde 1 milyon lira bulunan kasasını çaldı. Tanınmamak için takma sakal ve bere takan Yunus K.'nin firmaya gelişi, levye ile güven..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen'in Avukatı Canlı Yayında 24:22

Gülben Ergen'in Avukatı Canlı Yayında

Gülben Ergen'in Avukatı Altın Mimir Magazin D canlı yayınında Özge Ulusoy'un konuğu oldu ve Seren Serengil ile Gülben Ergen arasında yaşanan gerilimli süreci ve mahkemenin kararının ne anlama geldiğini anlattı......

  • BETA tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yufka 1 bütün tavuk göğsü 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik yarım çay kaşığı pulbiber yarım çay kaşığı karabiber 1 kase yoğurt 2-3 yemek kaşığı tereyağı 1 ça..

Nur Hanım Yöresel Adetlerini Anlatıyor 01:48

Nur Hanım Yöresel Adetlerini Anlatıyor

Gelin Evi 486. Bölümünde; 8 aylık evli, 31 yaşında, Nur Yıldız’ın evine konuk olundu. Nur Hanım, damadın tatlıyı yiyerek içinde altın aradığı yöresel tatlı götürme adetini gelinlere anlattı...

  • BETA tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Fragmanı 00:56

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Fragmanı

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi yakında Kanal D’de!..

Bol Altınlı Roman Düğünü 01:03

Bol Altınlı Roman Düğünü

Bu düğünde gelinlere altın değil altınlara gelin takılmış :)..

  • JET TV tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
28 Şubat Fetö'ye Daha Fazla Eleman Devşirmenin Önünü Açtı 01:17

28 Şubat Fetö'ye Daha Fazla Eleman Devşirmenin Önünü Açtı

TİMAV Genel Başkanı Öksüz, 28 Şubat sürecinde FETÖ ve benzeri yapılanmalar üzerinden ılımlı İslam adı altında bir safsata oluşturulduğunu belirterek, FETÖ'ye daha fazla elaman devşirme fırsatı altın tepside sunuldu. ..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Fragmanı 01:16

Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Fragmanı

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi yakında Kanal D’de!..

Deniz Selin 'Tarihi Başarısı'nı Mehmetçik'e Armağan Etti 01:11

Deniz Selin 'Tarihi Başarısı'nı Mehmetçik'e Armağan Etti

Yıldızlar ve Gençler Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda yıldız kadınlar kılıç kategorisinde altın madalya kazanan Deniz Selin Ünlüdağ, Avrupa şampiyonluğunu Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e armağan etti...

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı 04:28

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı

Olimpiyat Oyunları[1] veya kısaca Olimpiyatlar,[2] Yaz ve Kış Olimpiyatları olmak üzere iki ayrı kategoride, dört yılda bir düzenlenen uluslararası çok sporlu etkinlik. 200'ün üzerinde ülkeyi temsil eden sporcuların katı..

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa Eskrim Şampiyonluğunu Mehmetçik'e Armağan Etti 01:11

Avrupa Eskrim Şampiyonluğunu Mehmetçik'e Armağan Etti

Yıldızlar ve Gençler Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda yıldız kadınlar kılıç kategorisinde altın madalya kazanan Deniz Selin Ünlüdağ, Avrupa şampiyonluğunu Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e armağan etti...

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Fragmanı 01:10

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Fragmanı

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi 20 Mart Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D’de! Mehme..

Son Tatil Türkçe Altyazılı Fragman 02:17

Son Tatil Türkçe Altyazılı Fragman

Oscar ödüllü Helen Mirren ve 2 Altın Küre ödüllü Donald Sutherland doktorlarının dayanılmaz bakımından ve yetişmiş çocuklarından sıkılıp eski karavanlarıyla ülkeyi boydan boya geçmek üzere kaçan bir çifti oynuyor. Dikka..

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

2018 Kış Olimpiyatları Albüm Satışlarını Artırdı 01:02

2018 Kış Olimpiyatları Albüm Satışlarını Artırdı

2018 Kış Olimpiyatları’nda artistik patinaj sporcularının gösterilerinde kullandıkları müzikler, en çok satanlar listesine girdi Güney Kore’de düzenlenen 2018 Kış Olimpiyatları’nda artistik patinaj sporcularının gösteril..

Kuyumcudan Hırsızlık Kamerada 00:20

Kuyumcudan Hırsızlık Kamerada

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir kuyumcuda yaşanan hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Nusaybin Lozan Caddesi üzerindeki kuyumcaya müşteri olarak gelen bir kişi, 18 bin lira değerinde altın setini almak istediğini..

57. Alay Türk Milletinin Kalbinde 01:23

57. Alay Türk Milletinin Kalbinde

Gelibolu Yarımadası'nda canlarını ortaya koyarak düşmanın üzerine yürüyen ve adını tarihe kahraman birlik olarak altın harflerle yazdıran 19. Tümen'e bağlı 57. Piyade Alayı, Türk milletinin kalbinde yaşıyor...

Arap Kılığında Bmw İle İnsanları Trollemek 02:05

Arap Kılığında Bmw İle İnsanları Trollemek

Trolleme adına yapılan en havalı video,görüntüde güzel kızlardan oluşan ekip, arap kılığında altın bmw ile insanları trollücekler..

  • JET TV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kral Selman'ın Yürüyen Merdiven İle İmtihanı 01:09

Kral Selman'ın Yürüyen Merdiven İle İmtihanı

Kral Selman' ın uçağının yürüyen altın merdivenleri bozulmuş... Merdiven durunca beyin de duruyor haliyle! Oruç fena vurmuş..

  • JET TV tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..

Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır 11:41

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır

Turşunun altın oranı; 1 litre suya 1 çay bardağı sirke ve 2,5-3 çorba kaşığı rafine olmamış deniz tuzu. Az tuzlu isterseniz bu oranı 2 kaşığa kadar düşürebilirsiniz. Limonla yapmak isterseniz de, 1 litre suya 2 limonun ..