#Hüseyi̇n altın yanında Ölmek i̇steri̇m müzik dinle

Gökhan Akça - Sevenler 03:05

Gökhan Akça - Sevenler

Sevenler şarkı sözleri ile Sevenler Yarınlarından tez vazgeçerler Seven ben Gözlerini kapat ben senden geçerken Gözden uzak, kalbe yakınım Yine gelme tuzağa, karalara sarınırım Bana yazma birdaha, çok alınırım Dönüp ..

Altında 'taklit' modası! 02:51

Altında 'taklit' modası!

ALTIN ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN: ELE GÜNE KARŞI BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK ALTERNATİF DÜĞÜN TAKILARI VAR ARTIK....YANİ BİR ZAYTUNG HABERİ DAHA GERÇEK OLDU..ÇEYREK, GRAM, GRAMIN YARIMI DERKEN,,, İMİSTASYON ALTIN DA İLGİ GÖRMEY..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin 04:56

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin

Benim boynum hep böyle bükülü mü kalacak Her hasretin içimde kavgası mı olacak Bak halime arkadaş yaşarken ölmüşüm ben Belki çare var ama beni nerden bulacak Gayemiz yaşamaksa acı çekmek mi lazım Çaresizlik peşimde..

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live) 04:07

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live)

Şarkı Sözleri Yaşamayı senle anladım Sende öğrendim ben sevmeyi İnan aşk nedir bilmiyordum Sende tanıdım bu duyguyu Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Se..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim ols..

Barış Manço - Yol 04:26

Barış Manço - Yol

Uçsuz bucaksız bir yolda Yürüyorum tek başıma Herkes hakkını helal etsin Kalmasın tek bir lokma Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pınardan İçiyorum kana kana B..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bi..

İfritler Cehennemi Dünyada İsteyen Cinler 10:01

İfritler Cehennemi Dünyada İsteyen Cinler

Onlar tüm aleminin en acımasız ve en tehlikeli cinnileri. İfritler… Öyleki diğer bütün cinler onlardan çekinirler. Eski alimlerin anlattıklarına göre bazı melekler dahi ifritlerle karşılaştıklarında yollarını değiştirir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Canlı Yayından Güzel Ses Araftayım 03:39

Canlı Yayından Güzel Ses Araftayım

Bugün yaşıyorsam yarın beni vuracak Aşk kokan yatağımın yalnız tarafı Biliyorum susacak bir yerde haklılığım. Ben de hata yaptımlara bırakıp lafı, Ben, sen yokken her yerde ya da hiçbir yerdeyim Merak edersen eğer nered..

Gelinin Kız Kardeşi Kekleri 00:15

Gelinin Kız Kardeşi Kekleri

Ölmek isteyen muffin mi yoksa bu simli kap kekler mi derseniz ölmek isteyen muffin derim. Çünkü bir ağırlığı var.....

  • JET TV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Antalya’da Fetö'cülere 'Külçe Alçı' Soruşturması 01:26

Antalya’da Fetö'cülere 'Külçe Alçı' Soruşturması

Antalya’nın Kemer ilçesi dağlık alanda 20 ton külçe altın olduğu yönündeki iddialar üzerine gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3’ü serbest kaldı. Şüphelilerden, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 2'nci..

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile 01:03

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır. Film, kazanacağı parayla ..

Cansu Dere Yeni Projesiyle İlgili Sorulara Ne Yanıt Verdi 00:44

Cansu Dere Yeni Projesiyle İlgili Sorulara Ne Yanıt Verdi

44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu akşam Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Yeni başlayacak dizisiyle PuhuTv’de izleyicisiyle buluşacak olan Cansu Dere, 44. Pantene Altın Kelebek ödüllerin..

  • BETA tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:35

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

27 Haziran 1940 - 20 Temmuz 1973) Hong Kong Amerikan dövüş sanatçısı, aksiyon filmi oyuncusu, dövüş sanatları eğitmeni, filozof, film yapımcısı, ve Jeet Kune Do'nun kurucusu. Beş uzun metrajlı filmdeki rolleri: Lo Wei'n..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.449 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evleneceklerin Yeni Kabusu- Suriye Altını 07:26

Evleneceklerin Yeni Kabusu- Suriye Altını

Son günlerde ayarı gerçek altına göre daha düşük olan Suriye altınları piyasada dolaşıyor. Peki, Suriye altını nasıl anlaşılır? Sahte altın nasıl anlaşılır? Altın alırken nelere dikkat edilmeli? Sorularımızın cevaplarını..

Altının 8 ayarı! 02:21

Altının 8 ayarı!

GÖRÜNTÜ BİREBİR AYNI, AMA FİYATI EMSALLERİNE GÖRE DAHA UYGUN. ALTIN FİYATLARI SON GÜNLERDE BİRAZ DALGALI OLSA DA SON İKİ YILA BAKILDIĞINDA ALTIN TIRMANDI. HAL BÖYLE OLUNCA SON DÖNEMDE EVLENMEK, NİŞAN YAPMAK İSTEYENLER D..

2023 1:22:43

2023

2023 yılında neler olacak? Sırbıstan-Kosova, Çin-Tayvan gerilimleri nereye doğru gidiyor? Küseselcilerin en önemli yayınlarından olan, The Economist dergisinin kapağındaki şifreler neler? Dünya ekonomisi nereye gidiyor? ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Naz Ölçal  Yoksun 03:23

Naz Ölçal Yoksun

Söz - Müzik : Naz Ölçal Gitar: Selim Barlık Düzenleyen: Selim Barlık İletişim: Twitter - Instagram: @nazolcal Twitter - Instagram: @selimbarlik Yoksun, olmadın da. Hep aklımdaydın da; olmadın, olmadın yanımda. ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor 00:59

Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Madrid’de forma giyen Cristiano Ronaldo, kuşkusuz kariyerinin zirvesinde. Dünyanın dört bir yanında futbolseverlerin gözdesi olan Portekizli futbolcu, özel yaşantısında da ..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..