#Hüseyi̇n kağıt yuva yapmış di̇li̇ne müzik dinle

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Cengiz Kurtoglu - Liselim 04:29

Cengiz Kurtoglu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap g..

Cengiz Kurtoğlu - Liselim 01:44

Cengiz Kurtoğlu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap gibi|*2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim 05:56

İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim

Ibrahim Tatlises - Canim Dediklerim Canim dediklerim canimi aldilar gönül sarayimi yikip gittiler bu mutsuz yasantim onlardan kaldi beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pigman ettiler beni sevdigime pisman..

Mutlukardeşler - Gelin & Damat 04:07

Mutlukardeşler - Gelin & Damat

Ve huzurlarinizda MutluKardesler 2013/2014 single parcamiz: GELiN&DAMAT ( Yakin zamanda ugrasta oldugumuz bu eseri Video/Klip olarakta paylasacagiz ) GELiN&DAMAT adi altinda yapmis oldugumuz bu calismamizin amaci ev..

  • PengoTV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuşun Aşkı İzleyenleri Duygulandırdı 01:04

Kuşun Aşkı İzleyenleri Duygulandırdı

Sosyal medyada paylaşılan bu video izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Sevdiğinin öldüğüne inanmayan kuş onu ayağa kaldırmak için elinden geleni yaptı ama olmadı. Sahibinin onu kağıt havluya sarmaması için elini gagaladı..

Damacanayla Dayak Yiyen Çocuk 01:00

Damacanayla Dayak Yiyen Çocuk

Taş kağıt makas oyununda hileye maruz kalan çocuğun damacanayla kafasına aldığı darbeler kameraya böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle 13:14

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle

Hale ve Sevim mahallede ikram etmek için limonata yapıp tattırmak için birilerini beklemektedirler. Bu esnada Akın yanlarına gelir. Ona bir bardak limonata ikram edip nasıl olduğunu sorarlar. Akın limonataya tam not veri..

Beyaz Show- Dizide Öpüşmek Zor Oluyor Mu 01:29

Beyaz Show- Dizide Öpüşmek Zor Oluyor Mu

Beyaz Kağıt Soruları ndan Dizi çekerken öpüşmek zor oluyor mu? sorusunu Demet Özdemir ve Furkan Palalı'ya sordu, Demet Özdemir'in cevabı herkesi çok güldürdü... Keyifli Kağıt Soruları bölümündeki Dizi çekerken öpü..

  • ANKA tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
35 Bin Dolarlık Kumandalı Jetin Yere Çakılması! 01:57

35 Bin Dolarlık Kumandalı Jetin Yere Çakılması!

Birçoğu özel tasarım olan bu uçaklar mini olmalarının yanında cep yakmalarıyla da biliniyor. Kağıt uçak gibi yere çakılarak parçalanan bu jet sahibinde büyük hüzün oluşturuyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Boyutlu Makas Çizimi 03:22

Üç Boyutlu Makas Çizimi

Kağıt üzerine üç boyutlu makas çizmek eğlenceli bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyaz Show  Engin Günaydın İle İlgili Sorulan Soru Kahkahalara Neden Oldu 05:42

Beyaz Show Engin Günaydın İle İlgili Sorulan Soru Kahkahalara Neden O

Beyaz Kağıt Soruları nı konuklar Funda Arar, Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar, Engin Günaydın, Derya Karadaş, Fatih Artman ve Ayta Sözeri'ye sordu! Komik yanıtlar aldı! Beyaz Show'un en eğlenceli anlarından birisi olan K..

  • BETA tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi 12:10

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı ılık Su 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 tane yumurta (beyazı hamuruna girecek sarısı üstüne sürülecek) 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek..

Süt Dilimi  Tarifi 09:42

Süt Dilimi Tarifi

Malzemeler Tartiniz varsa onu kullanin ama ben yinede ölctüm bardakla) Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 80 gr seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 1 cimdik tuz 1 tane vanilya 100 gr un(1 su bardagind..

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri 04:13

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri

Tavuk eti ile yapılan kağıt kebabı tarifi videosu etli yemek tarifleri sevenler için nefis bir seçim olabilir. Yapımı da oldukça pratik ve fazla bulaşık çıkmadan hızlıca yapabilirsiniz. Kağıt kebabı nasıl yapılır ve tam..

Kadıköy’de sokak ortasında bıçaklı sopalı kavga kamerada 01:33

Kadıköy’de sokak ortasında bıçaklı sopalı kavga kamerada

Kadıköy'de kâğıt toplayıcıları ile mahalle sakini arasında çıkan yan bakma tartışması bıçak ve sopalı saldırıya dönüştü. Kağıt toplayıcılarının vatandaşa saldırdığı kavgayı polis havaya ateş ederek ayırdı. Kavga anları g..

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi 07:11

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi

Muzlu Armutlu Nefis Kek İçin Malzemeler: 3 yumurta 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker 2 olgun muz (püre yapılmış) + 1 su bardağına tamamlayacak kadar yoğurt, yaklaşık 2 yemek kaşığı 2-3 adet çok sert olmayan armut ..

Külah Tatlısı  Torpil Pasta Yapımı 04:21

Külah Tatlısı Torpil Pasta Yapımı

1.Hamuru için 2 adet yumurta, 1 su bardağı yoğurt, yarım su bardağı sıvı yağ çırpılır. 2.1 su bardağından biraz az şeker, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, yaklaşık 4.5 su bardağı kadar un ilave edilerek hamur yoğ..

Mini Torpil Kurabiye Tarifi 04:06

Mini Torpil Kurabiye Tarifi

Mini Torpil Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; Hamuru için: 2 adet yumurta 1 su bardağından biraz az şeker Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt Yaklaşık 4, 5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Mu..

Akülü araba hayali! 01:49

Akülü araba hayali!

8 VE 9 YAŞLARINDA KAĞIT TOPLAYICISI İKİ KIZ ÇOCUĞU BİR GÜN KAĞIT TOPLARKEN AKÜLÜ BİR ARABA GÖRDÜ..BABASI, ONLARDAN ÇOK DAHA ŞANSLI BİR ÇOCUĞU, AKÜLÜ ARABAYLA GEZDİRİYORDU..O AN AKÜLÜ ARABAYA ÖYLE BİR BATILAR Kİ, DUYARLI ..

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Fırında Somon Tarifi  Fırında Balık Yemekleri 01:57

Fırında Somon Tarifi Fırında Balık Yemekleri

1.İstenen miktarda Somon balığı dilimine biraz zeytinyağı gezdirilir, 2.tuz serpilerek balığın her tarafına gelecek şekilde el ile sürülür. 3.İnce kıyılmış maydanoz ve limon dilimleri hazırlanır. 4.Dereotu da çok yakış..

Dünyanın En Sağlam Parası Türklerin Eline Geçerse 04:59

Dünyanın En Sağlam Parası Türklerin Eline Geçerse

Plastikten üretildiği için su geçirmeyen ve yırtılmayan 5 Sterlin, İngiltere'de piyasaya sürüldü. Kağıt paralar konusunda şüphesiz hepimiz paraların kolay bir şekilde yıpranmasından ve yırtılarak ya da ıslanarak kullanıl..

  • JET TV tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

Çıtır Patates Kızartması Tarifi 03:04

Çıtır Patates Kızartması Tarifi

Tuz, Kızartmak için sıvı yağ. Patates Kızartması çok sevilir. Özellikle de sıcak ve Çıtır çıtırsa. Ama yağlı olması her zaman aman bu kadar yeter çok yemeyelim düşüncesiyle keyfi yarıda bıraktırır. İyi bir Patates kızart..

Açma Tarifi Pastane Açması Tarifi  Açma Nasıl Yapılır 04:54

Açma Tarifi Pastane Açması Tarifi Açma Nasıl Yapılır

MALZEMELER 4.5 su bardağı un 1 su bardağı mısırözü yağı 4 yemek kaşığı şeker 1 paket kurumaya 1 adet yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı çörek otu 1.5 su bardağı ılık su TARİFİ Maya, şeker, tuz, sıvıyağ ka..

Narlı Lokum Tarifi Türk Lokumu Nasıl Yapılır Türk Lokumu Tarifi 06:47

Narlı Lokum Tarifi Türk Lokumu Nasıl Yapılır Türk Lokumu Tarifi

MALZEMELER ŞERBETİ İÇİN 800 gr şeker 375 ml su Yarım limon suyu MUHALLEBİ İÇİN 120 gr mısır nişastası 1 tatlı kaşığı krem tartar 3 adet narın suyu (330 ml) 1 su bardağı su (170 ml) ÜZERİ İÇİN 160 gr pudra şekeri 30 ..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce