#Hüsnü arkan birsen tezer hoş geldin solo

Nar Tanem - Nesrin Kopuz 02:23

Nar Tanem - Nesrin Kopuz

Daldan dala kondun yeter yorulmadınmı Aşka akan nehir gibi durulmadınmı Benim aşkım yanlız sensin anlamadınmı Ey aşk bana geldin yare uğramadınmı Güzel gözlüm nartanem Al canım senin olsun Beni öyle çok sev ki herkesin a..

Nursaç Öner Günhan-Cevizin Yaprağı Dal Arasında 03:16

Nursaç Öner Günhan-Cevizin Yaprağı Dal Arasında

Ceviz Oynamaya Mı Geldin Türküsü..

Damla - Biber 03:16

Damla - Biber

Durmuş aklım geliyor geriden Yün gibi sardın yüreği yeniden Gökyüzünde bir turuncu Öperek uyandırdı Beni gözlerimden Aydım aydım Ah gözün aydın Kuş sütü eksik Sofralar donattım Nasıl da güzel karışıyormuş kokun biber..

  • Ömer tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muazzez Ersoy - Nar Tanem 04:33

Muazzez Ersoy - Nar Tanem

nar tanem nar tanem daldan dala kondun yeter yorulmadın mı aşka akan nehir gibi durulmadın mı benim dünyam yalnız sensin anlamadın mı ey aşk bana geldin yare uğramadın mı güzel gözlüm nartanem al canım senin olsun beni ö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komedyenler 1 Günde Neler Yapar 05:56

Komedyenler 1 Günde Neler Yapar

49 yaşında bekar bir komedyen arkadaşları tarafından aşağılanıyor, alay ediliyor Bu yaşa geldin, çoluğun çocuğun yok, ne yapar ne edersin diyorlar Fakat aldıkları cevap adeta onları pişman ediyor rezil rüsva duruma düş..

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşar Kurt - Ruhum 04:30

Yaşar Kurt - Ruhum

Ruhum şarkı sözleri ile Ne zaman geldin ruhum Görmedim seni Uçaktan atlarken unuttum Galiba Özledim Sarıl bana ruhum Ne olur sar beni Çığlıklar geçti üstümden Bulutlar geçti Ve o gençlik günlerimizde Sen ve biz Seni..

Evrim Bozkurt - Meleğim 04:39

Evrim Bozkurt - Meleğim

Meleğim şarkı sözleri ile Seni tanımadan önce Yuvasız bir kuş misali Çırpınırdım gökyüzünde Seni tanımadan önce Rüzgarlara bırakır kendimi Savrulurdum sebepsizce Sonra sen geldin gönlüme, Yıkık dökük, perişan kalbime ..

Erkin KORAY-Yağmurun sesine bak 03:37

Erkin KORAY-Yağmurun sesine bak

yağmurun sesine bak aşka davet ediyor cama vuran her damla beni harab ediyor bu yağmur seni benden alıp götüren yağmur aşkımızı sel gibi silip süpüren yağmur her damlada ah ettim hayatıma kahrettim o kadar üz..

  • PengoTV tarafından
  • 2.032 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer'de Balıkçı Teknesini Ziyaret Etti. 03:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer'de Balıkçı Teknesini Ziyaret Etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer'de balıkçı teknesini ziyaret etti. Tekneyle denize açılan Erdoğan, telsizden balıkçılara seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ava çıkan balıkçı teknelerini ziyaret e..

Yılmaz Yıldız - Saçıyon Liraları 03:06

Yılmaz Yıldız - Saçıyon Liraları

Saçıyon Liraları şarkı sözleri ile Ne görürsen alıyorsun Bar pavyon geziyorsun Hiç arkana bakmıyorsun Bu gidişe dur artık Köyden Geldin Buruya İçiyon biraları Kafan kıyak olunca Saçıyon liraları Hemen aşık oluyorsun ..

Aydilge - Yangın Var (Official Video) 04:04

Aydilge - Yangın Var (Official Video)

Aydilge - Yangın Var Yeter, yeter hüzün keder Neden, bütün bu sevmeler yanar döner? Geçer, zamanla aşk geçer Seni teğet geçer, beni yakar geçer Güldün geçtin böyle mi sevdin sen? Yanıyorum! Yangın var, yıkılıyor dünya..

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş 03:14

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş

Sardı korkular gelecek yıllar Düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar Gözlerimde canlanıca yaptığın haksızlıklar Güçlendim, her şey bambaşka olacak Döndün bak geldin şimdi Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi Seni yalvarı..

Selim Bölükbaşı - Çona 04:15

Selim Bölükbaşı - Çona

ÇONA BULUTLARIN ÜLKESİNDEN BİR RÜYAYDIN GELDİN ÇONA YAĞMUR OLDUN BEN TOPRAKKEN YÜREĞİME YAĞDIN ÇONA ŞİMDİ SENSİZ VİRANEYİM KARANLIKTA KALDIM ÇONA BİR YANGINDA KOR YÜREĞİM ZAMANSUZDUR GİTME ÇONA DUYSUN DAĞLAR BU FERYAD..

  • PITIRCIK tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rober Hatemo - Senden Cok Var 03:01

Rober Hatemo - Senden Cok Var

Haydeeee.... Seninle akraba gibi olduk uzaktan Elimi uzatsam tutar alırdım çoktan Seni sana benide bana vermiş veren Şaşırttım mı, Bunalttım mı? Çok afedersin üzgünüm!! Biiir çok sıkıldım İkii yerim çok dar OoO..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Mustafa Topaloğlu - Of Of Eminem 04:22

Mustafa Topaloğlu - Of Of Eminem

Mustafa Topaloğlu - Eminem - Sözleri sabahtan gördüm seni, çok beyaz geldin bana. konakta mı büyüdün oy oy emine'm, güneş değmemiş sana güneş değmemiş sana. parmağında yüzükler kolunda bilezikler, oy sana dolanayı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.517 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Petek Dinçöz - Ben Bir Şarkıyım Söz Müzik Sensin 04:38

Petek Dinçöz - Ben Bir Şarkıyım Söz Müzik Sensin

Kaçgün oldu seni arkadaşlarıma anlata anlata bitiremedim hala ne dersen de Sanki bin senedir aşığım yüzüne halimi gönlümü tanıyamadım adımı sorduğun yerde Aşkın o büyülü bembeyaz gülünün üstüne düşen su damlası gibi kalb..

  • Candy tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damla Biber 03:16

Damla Biber

Durmuş aklım geliyor geriden Yün gibi sardın yüreği yeniden Gökyüzünde bir turuncu Öperek uyandırdı Beni gözlerimden Aydım aydım Ah gözün aydın Kuş sütü eksik Sofralar donattım Nasıl da güzel karışıyormuş kokun biber..

  • Ömer tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevil Özen - Kime Kin Ettin 05:09

Sevil Özen - Kime Kin Ettin

kime kin ettin de giydin alları yakın iken ırak ettin yolları çok mihnetle yetirdiğin gülleri vardın gittin bir soysuza yoldurdun sen beni topla da kuşağın kuşan ayrılır mı senin sevdana düşen safa geldin diye sar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşar   Divane 03:57

Yaşar Divane

Hele bir anla aşkı zamanla Kışlar bahara döner gibidir Var mi dünyada askından başka Yandı derken söner gibidir Her derdime yar ortağım olda Gökten melekler iner gibidir o zaman}x2 Kar mı dünyada bin yıl yaşansa}x..

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Ferdi Tayfur Gönül Yorgunu 06:10

Ferdi Tayfur Gönül Yorgunu

Sebepsiz bu dargınlığımız Günah değil mi ayrı kalmamız Mümkün değil sevgilim Aşkımızı unutmamız sevgimizi unutmamız Önce beni sevip de Sonra bir başka oldun Sanki kimse kalmamış gibi Geldin de beni buldun Sen ha..

Aleyna Tilki feat Emrah Karaduman - Dipsiz Kuyum 02:39

Aleyna Tilki feat Emrah Karaduman - Dipsiz Kuyum

Emrah Karaduman'ın, DMC etiketiyle yakında yayınlanacak olan BombarDuman albümünün ilk şarkısı Dipsiz Kuyum feat. Aleyna Tilki video klibiyle netd müzik'te. Söz: Emrah Karaduman, Mevlana, Anonim Müzik: Emrah Karadum..

Kaan - Belki 04:23

Kaan - Belki

Kaan - Belki Dinle Belki şarkı sözleri ile Belki bir daha sevmez gönül seni sevdiği gibi Belki de bir daha sövmez dilim unutur gidenleri Belki bir gün pişman olur döner bana geri Belki de çoktan başkası almış yerime ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
DevaSalih - Köstek 02:50

DevaSalih - Köstek

Köstek şarkı sözleri ile Sen okşanarak el bebek gül bebek bugünlere geldin hep kollanarak Biz savaşarak hayal ettik sarf ettik sorunlara karşı dayanarak yani şaşırarak Siz durmadan tarzımıza hep farklı farklı bakara..

Aytaç Aslan feat. Mine Cin - Uçuruma 03:05

Aytaç Aslan feat. Mine Cin - Uçuruma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bilmezdi..

Metin Şentürk - Gelin 03:43

Metin Şentürk - Gelin

Gelin Aşkımın adı sensin, Dilimin tadı sensin, İki gözüm bir kalbim Kalbin muradı sensin Allah’tan bir hediye Verdi bana sev diye Göz gördü gönül sevdi Evlenelim seninle Bir teklifim var dinle Yaşlanalım seninle Kalp..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..