#Hırsızı tek yumrukta yere seren apartman görevlisi

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Putinden Karadeniz Fıkrası - Asın Bayrakları 00:51

Putinden Karadeniz Fıkrası - Asın Bayrakları

Gecen gun Moskova'da düzenlenen panelde oturum başkanının sürekli soruları Putin’e yöneltmesi üzerine Rus lider, moderatörün sorusunu yarıda kesip İsrail Ordusu’yla ilgili bir fıkra anlatti. Bunun uzerine esprili bir şek..

  • JET TV tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anıl DURMUŞ - Artık Olmaman Gerek 03:10

Anıl DURMUŞ - Artık Olmaman Gerek

Artık hayatım paylaşacak kadar iyi değil kelimelerle kavgalıyım yine kendimle konuşmam bile gereksiz hiç durmadan susan yüzüm artık yok gitmiş kalkıp kimseye günaydın demiyorum artık asılsa kasvet arkadaşım tek gözümle..

Tuğba Yurt - Destur 02:57

Tuğba Yurt - Destur

İnemezsin derine, Seni koydum yerine Sana benden fayda yok, Bundan böyle dirliğine Bize artık son buldu Geri gelme orda dur Dönecek aşk kalpte Tahtıma Destuur Yüreğimde saltanat olsan Uçöuyorken tek kanat olsan Ateş ol..

Hristiyan Cinleri Mühürledim 17:32

Hristiyan Cinleri Mühürledim

O Ormanda tarihi bir kilise ve hemen yanında papazların kendilerine ait mezarları bulunmaktaydı.Daha henüz videoya başlamadan paranormal olaylar yaşamıştık.Videoya başladığımız anda birbirinden farklı olaylar başladı. Se..

  • ZULMA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Coşkun Sabah  Sen Bambaşkasın 05:27

Coşkun Sabah Sen Bambaşkasın

Dinlediğim en güzel şarkılardasın En güzel gülüşlerde bakışlardasın Sen kalbimin sahibi kara sevdamsın Kimseye benzemez sen bammaşkasın Her halin öyle güzel hep sıcacıksın İçimde yaşıyorsun benim aşkımsın Seni sorsalar b..

Sadece Bankacı Olanların Bildiği 7 Şey 03:09

Sadece Bankacı Olanların Bildiği 7 Şey

Bankacıların anlayacağı tek şeyler izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canlı Fasıl Nihavent - Bir İhtimal Daha Var 04:10

Canlı Fasıl Nihavent - Bir İhtimal Daha Var

Türk Müziği Koleksiyonu - Nihavent / Bir İhtimal Daha Var Aziz Türk Sanat Müziği Grubu tarafından unutulmaz besteler harika yorumlarla sizlerle... Tüm tarzlarda en kaliteli müziklere kolayca erişebilmek için tek yapma..

Timeless Fragman 02:08

Timeless Fragman

Eric Kripke'den ( Devrim , Aşırı Doğal ) Shawn Ryan ( The Shield ) ve Kara Liste nin yapımcıları gizemli bir suçlu tarafından gizlice gizli bir devlet çalınan bu heyecan verici aksiyon-macera serisinden geliyor. Sanat..

Can Bartu Kimdir? 01:26

Can Bartu Kimdir?

Can Bartu (d. 31 Ocak 1936), Fenerbahçeli, efsanevi futbolcu. 1 Ocak 1961’de, Fiorentina - Glasgow Rangers arasında oynanan final maçında forma giyen, Avrupa Kupaları’nda final maçı oynayan, ilk Türk futbolcusu oldu. İta..

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle 13:20

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa ekibi Hale ve Sevim ile birlikte mahallenin boş alanında ortaya ip gerip voleybol oynamaktadır. Kamil, Hayri ve Mert bir takım Akın, Hale ve Sevim'de diğer takım olmuştur. Fakat Mertlerin takımı voleybol oy..

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle 13:00

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle

Kahramanlarımız Mert, Hayri ve Kamil oynayacak bir oyun bulamadıkları için mahallede canları sıkkın bir şekilde oturmaktadır. Rüstem ağabey elinde kocaman, ağır bir bavul ile yanlarına gelip, sizin neyiniz var, neden öyl..

Canlı Fasıl Hüzzam - Açmam Açamam (Official Audio) 06:34

Canlı Fasıl Hüzzam - Açmam Açamam (Official Audio)

Türk Müziği Koleksiyonu - Hüzzam / Açmam Açamam Aziz Türk Sanat Müziği Grubu tarafından unutulmaz besteler harika yorumlarla sizlerle... Tüm tarzlarda en kaliteli müziklere kolayca erişebilmek için tek yapmanız gereke..

Kadir Doğulu Karısını Ne Kadar Tanıyor 04:49

Kadir Doğulu Karısını Ne Kadar Tanıyor

Kadir Doğulunun Neslihan Atagül ile Anlaşamadığı Tek Konu Ne Karısını Nekadar Tanıyor..

  • ANKA tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen Tuğba Ekinci'ye Böyle Cevap Vermişti 00:43

Gülben Ergen Tuğba Ekinci'ye Böyle Cevap Vermişti

Yıllar önce sunuculuğunu yaptığı programda şarkıcı Tuğba Ekinciyi agırlayan Gülben Ergen tek eşli olmak sorusuna bakın nasıl cevap vermiş...

  • ANKA tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konuşulanı Anında Çeviren Cihaz 01:22

Konuşulanı Anında Çeviren Cihaz

Kolye benzeri bir şekilde kullanıcının boynuna takarak kullandığı bir ürün olan ili anlık çeviri hizmeti veren bir ürün. Kullanıcıların dil bariyerlerini ortadan kaldırmaya odaklanan ili farklı dillerde konuşan iki kişi ..

Cürmümeşhut 06:03

Cürmümeşhut

'Yeni Dünya'ya giriş'-05/08, 'Bu durum başka bir hal alacak'-28/08, 'Tercih sizin: İran mı İsrail mi?'-26/08, 'Hesaplaşma'-02/09, 'Erbil'e kim yürek yedirdi'-09/09, 'Oyun bitmedi ama kazanıyoruz'-16/09, 'Yüzleşmeye doğru..

Alpay Hayalimdeki Resim 1987 03:52

Alpay Hayalimdeki Resim 1987

O ANDA ANLADIM OLMUYOR SENSİZ BU DAHA İLK GÜNÜ AĞLADIM SESİZ ALIŞMAK ÇOK ZOR SENSİZLİGE İMKANSIZ HER YERİNDE SEN VARSIN BU EVİN DUYUYORUM PİŞMANIM DİYOR SESİN ACILAR BENİM ARTIK ACILAR GÖRECEKMİŞ GİBİ SENİ GÖZLERİ..

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım 03:03

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım

Bu akşam çok efkarlıyım Kalbim neden kan ağlıyor Bunu bir bilsen sevgilim Güneş solgun gündüz gece İçimde sen bir bilmece Izdırabı heceliyor Sensiz yalnız sensiz içim Gözyaşlarım yağmur gibi Yanağımı ıslatıyor ..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe! 00:48

Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe!

Tek bir hareketle ranza olabilen kanepenin görüntüleri sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta dört günde 7,3 milyon görüntüleme ve 274 bin paylaşım alarak sosyal medyayı adeta salladı...

Metrobüste Çekilen Görüntü Sosyal Medyayı Salladı 00:31

Metrobüste Çekilen Görüntü Sosyal Medyayı Salladı

Metrobüsten inen bir yolcunun ayakkabısı otobüsün kapısında kalınca ortaya bu görüntü çıktı. Otobüs şoförü yolcuların ikazlarını duymayınca talihsiz adam durakta tek ayakkabıyla kaldı. Sosyal medyada paylaşılan bu görünt..

Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe 00:48

Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe

Tek bir hareketle ranza olabilen kanepenin görüntüleri sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta dört günde 7,3 milyon görüntüleme ve 274 bin paylaşım alarak sosyal medyayı adeta salladı...

Arka Sokaklar  - Mesut Açığa Alındı! 05:09

Arka Sokaklar - Mesut Açığa Alındı!

Arka Sokaklar 452. Bölümde; Selin'in kaçırıldığı haberini alan Mesut deliye dönüyor ve tek başına Selin'i kurtarmak istiyor. Fakat, bu ona pahalıya patlıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Ferhat Göçer - Unutmuş Çoktan 04:13

Ferhat Göçer - Unutmuş Çoktan

Tek yönüm sendin izini kaybettim Bir iz bir yön olmadan düştüm yollara Bir sağa çarptım bir sola çarptım Savruldukça savruldum hep çıkmazlara Çınladıkça adın kulağımı kapattım Bir son veremedim içimdeki tiz çığlıklara H..

  • ANKA tarafından
  • 1.764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilimde Yeni Yarışmacıyı Ağlattılar! 10:55

İşte Benim Stilimde Yeni Yarışmacıyı Ağlattılar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Tuğçe Ekim, Duygu Çevik'i sarı konseptine daha uygun bulduğunu söyleyince Duygu tek parçada mavi kullanmanın yeterli olduğunu söyledi. Tuğ..

  • ANKA tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Eylül 2002 Erdoğan'ın Dakikalarca Ayakta Alkışlanan O Konuşması 03:46

15 Eylül 2002 Erdoğan'ın Dakikalarca Ayakta Alkışlanan O Konuşması

Tarih '15 Eylül 2002 Erdoğan'ın dakikalarca Ayakta alkışlanan o konuşması Tarih 15 Eylül 2002. AK Parti'nin yüzde 34 oy ile tek başına iktidara geldiği 3 Kasım 2002 Genel Seçimlerinin hemen öncesi. AK Parti Genel Başkanı..