#Hırsızı tek yumrukta yere seren apartman görevlisi

Fatih Kazancı - Yoluna Düştüm 03:50

Fatih Kazancı - Yoluna Düştüm

Yoluna Düştüm şarkı sözleri ile Yağmurum olsan da yağsan dudaklarıma Güneşim olsan da vursan tenime Denize çalan o güzel gözlerine Feda ettim kendimi bir tek sözüne Yoluna Düştüm Acıma bana ölmüşüm Sebebi gülüşün, öpüş..

Özcan Deniz'in El Ele Tutuştuğu Kadın  Kim Feyza Aktan Mı 13:00

Özcan Deniz'in El Ele Tutuştuğu Kadın Kim Feyza Aktan Mı

22 gün önce tek celsede boşanan ünlü şarkıcı Özcan Deniz ve Feyza Aktan barıştı mı?..

  • BETA tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aleyna Tilki Tükürdüğünü Yaladı - Reynmen'den Özür Mü Diledi 04:21

Aleyna Tilki Tükürdüğünü Yaladı - Reynmen'den Özür Mü Diledi

Aleyna Tilki'den sosyal medya fenomeni 'Reynmen'le ilgili ilginç açıklamalar geldi. Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde tek başına alışveriş yaparken görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtla..

  • BETA tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarkan'ın Kuzeni Kefaletle Serbest Kaldı Mı 13:56

Tarkan'ın Kuzeni Kefaletle Serbest Kaldı Mı

Esenyurt'ta 2017 yılında önce silahla öldürüp ardından dükkanı ile birlikte ateşe verilen Ercan Gönülkırmaz'ın annesi Beyaz Magazin canlı yayınına katılarak, davanın tutuklu tek sanığı, ünlü şarkıcı Tarkan'ın kuzeni, Ser..

  • BETA tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kral Şakir - Korsanlar Diyarı - Teaser 01:16

Kral Şakir - Korsanlar Diyarı - Teaser

Tarih öncesine ait dev bir yaratık, okyanusun en derin yerinden çıkar ve şehre doğru yaklaşmaya başlar. Canavarı yenebilecek tek güç altın bir savaş topudur. Şakir ve ailesi bu topu bulmak üzere yola çıkar, ancak işler t..

  • ÇocukTV tarafından
  • 548 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şenol Güneş Yeni Hedefi Gösterdi 01:17

Şenol Güneş Yeni Hedefi Gösterdi

Devler Ligi'nde Monaco'yu deplasmanda devirmeyi başarıp puanını dokuza çıkaran Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. Zorlu bir süreçten geçen siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde hem moral buldu hem de UEFA'dan 1.5 milyon euro g..

Destiny 2  Official PC Launch Trailer 02:11

Destiny 2 Official PC Launch Trailer

From the makers of the acclaimed hit game Destiny, comes the much-anticipated action shooter sequel, Destiny 2. Experience an all new cinematic story campaign, innovative cooperative gameplay, and intense competitive mul..

  • BETA tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanları Seveceksin (1978) Cüneyt Arkın Film İzle 1:19:16

İnsanları Seveceksin (1978) Cüneyt Arkın Film İzle

insanları seveceksin 1978 Cüneyt Arkın, Sevda Karaca, Şükriye Atav - Full HD Tek Parça Sansürsüz Yeşilçam Türk Filmi Filmde, yıllardır görüşmeyen iki kardeşin yollarının kesişmesi anlatılır. Hamallık yapan Halil’in baba..

  • PengoTV tarafından
  • 8.648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Pişman Değilim (Akustik) 04:03

Soner Sarıkabadayı - Pişman Değilim (Akustik)

Soner Sarıkabadayı Pişman Değilim Akustik Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yeter artık yeter Alacağın da kalmadı senin Beter oldum beter Gideceğin de yok gibi senin Yansın önce resimler Zaten bakamıyorum Kalsın bir tek..

Hadise - Aşk Dediğin 03:40

Hadise - Aşk Dediğin

Hadise - Aşk Dediğin Müzik Dinle Şarkı sözleri Anlatsam anlamaz ki Kendi bildiği en doğru Korkmadan sevmemiş Bu yüzden bulamıyor yolu Tek bir kalp yetmiyor Yetse de atmıyor Oysa ki aşk dediğin Sağına soluna bakmaz ..

Fettah Can - Boş Bardak 03:45

Fettah Can - Boş Bardak

Fettah Can - Boş Bardak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün seninle konuşmak değil niyetim Galiba artık yapamıyorum Sürsün isterdim kendimi kandırarak Yalanla yüz göz olamıyorum Her insan bazen şaşar Kendi sınırların..

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı 01:01

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı

Japonya'da erken seçimler için oylar kullanıldı ve sandıklar açıldı. İlk sonuçlara göre Başbakan Şinzo Abe’nin lideri olduğu Liberal Demokrat Parti büyük bir zafer kazanarak parlamentoda tek başına 465 sandalyenin en az..

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

Rus Gazeteci Çalıştığı Radyoda Boğazından Bıçaklandı 01:07

Rus Gazeteci Çalıştığı Radyoda Boğazından Bıçaklandı

Moskova'da bir radyo kanalında gazeteci olarak çalışan Tatiana Felgengauer boğazından bıçaklandı. Rusya’nın başkenti Moskova’da bir radyo kanalında gazeteci olarak çalışan Tatiana Felgengauer kimliği belirlenemeyen bir s..

Aydın Kurtoğlu - Söz 03:49

Aydın Kurtoğlu - Söz

Aydın Kurtoğlu - Söz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geliyor haberlerin İhanet zaferlerin O senin günah gözlerin Kimin kalbine değdi Dilimin duaları Tek senin nöbetçindi Gönlümün sevda sancısı Adın elveda şimdi Bir hazin s..

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden 02:34

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Git dönme yada kal gitme İki çift sözüm sana yeter üzme Zaten yenik düştüm kaldıran yok Sözlerin ağırlaştı, hafifleten yok Kopamıyorum senden ve bunu bil..

Bilal Sonses - İki Kelime 03:55

Bilal Sonses - İki Kelime

Bilal Sonses - İki Kelime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden daha kıymetlisi var mı bu dünyada? Sen varsan uyandırmasın, kimse bu rüyadan.. Al kalbim senin, dolmaz ki yerin.. Mekanın cehennem olsa, gelirim dönmem ger..

İncir Reçeli 1 Yerli Film Hd İzle 1:37:16

İncir Reçeli 1 Yerli Film Hd İzle

İncir Reçeli 1 | Tek Parça HD 30'lu yaşlardaki Metin, televizyon showları için skeç yazarak hayatını sürdürmektedir. En büyük hayali senaryosunu yazdığı bir filmin çekilmesiyken yazdığı senaryolar hep reddedilmektedir. H..

  • PengoTV tarafından
  • 28.376 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Benim Herşeyimsin Film Hd İzle 1:42:57

Sen Benim Herşeyimsin Film Hd İzle

Küçük yaşlarda babasını kaybeden, ancak babasının hayattaki tüm korkularıyla yüzleşmesini salık veren öğüdünü hiçbir zaman unutmayan Sedat (Tolga Çevik) Çıralı, Kemer'de tek başına yaşamaktadır. Ancak babasının öğüdünü h..

  • PengoTV tarafından
  • 3.456 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tutsak 7. Bölüm Fragmanı 00:42

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Bahadır'a olan duygularını net şekilde söylüyor! Bahadır ve Elif'i birlikte gören Kenan'ın aklından neler geçiyor? Tutsak 6. Bölüm Özeti Tutsak yeni bölümde, Elif tüm dengeleri de..

72. Koğuş (1987) Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:37:53

72. Koğuş (1987) Kadir İnanır Türk Filmi İzle

72. Koğuş 1987 - Kadir inanır, Halil Ergün, Engin inal, rasim öztekin - full hd tek parça sansürsüz yeşilçam türk filmi Film, II. Dünya Savaşı döneminde bir hapishane koğuşunda yaşananları anlatır. Ahmet, bir cezaevinin..

  • PengoTV tarafından
  • 8.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım ..

Tolga Mitil - Ben Seninle 04:18

Tolga Mitil - Ben Seninle

Tolga Mitil - Ben Seninle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni görene dek yaşamayı sevmezdim Bilemezdim sonunu Benden aldığın ne varsa kaldım öyle Göremedim sonunu Ben seninle Ayrı kaldım tek başıma koca bir şehirde Bir başı..

Çağla Şikel Podyum'da Büyük Bir Keyifle Yürüyorum 02:03

Çağla Şikel Podyum'da Büyük Bir Keyifle Yürüyorum

Çağla Şikel Podyum'da Büyük Bir Keyifle Yürüyorum. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de…..

  • BETA tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fırıncının Karısı Filminin Galası Yapıldı 05:11

Fırıncının Karısı Filminin Galası Yapıldı

Fırıncının Karısı Filmi Galasında Oyuncular Röportaj Verdi. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de…..

  • BETA tarafından
  • 196 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şevval Sam Fox Tv Gecesinde Muhabirlerimize Röportaj Verdi 03:03

Şevval Sam Fox Tv Gecesinde Muhabirlerimize Röportaj Verdi

Şevval Sam, Fox TV Gecesinde Muhabirlerimize Röportaj Verdi.. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de…..

  • BETA tarafından
  • 219 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni 00:51

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni

Tayland’da, geçen yıl 13 Ekim’de vefat eden eski Kral Bhumibol Adulyadej onuruna düzenlenen 5 günlük cenaze töreni sürüyor. Cenaze töreni başkent Bangkok’taki Dusit Sarayı’nın salonunda yapılan Budist ritüeliyle, resmi ..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle 2:20:53

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşu..